124

Анонимен

преди 5 години

Искаме БСП да се върне!Откакто герберите управялават е тотален срес и хаос в страната

123

Т

преди 5 години

Тук доста писачи дрънкат за окупация и иго! Не съм на 22 , като този мал.оумник,на доста повече съм. Нито окупация, нито иго имаше! Но интересното е , че тезиокупанти строяха и помагаха в изграждането на икономиката на страната! Много безвъзмездна помощ имаше. Така че, прочетете си хууубаво фактите! А любимите ви американци бомбардираха София, а след 45-Та година хвърляха детски играчки бомби! Забравихте ли???

122

Анонимен

преди 5 години

ОТ СДВР НЯМА БЯГАНЕ))

121

ssssss

преди 5 години

Паметниците на руските *** ,трябва да бъдат премахнати и да се пратят на Русия.Тук няма място за русофилски движения и комунистически заблудени личности.Това е диагноза и трябва да бъде лекувана навреме !

120

Валентин

преди 5 години

Сега да го глобят 500 лв и да му наложат 1 седмица обществено полезен труд: почистване на издраскани стени и паметници. Инак затвор

119

На този

преди 5 години

22 годишен с какво му пречи Паметника на Съветската армия??? Някакви спомени?

118

БСП

преди 5 години

Ей за това БСП пак ще си дойдат на власт, както писа един колега по-долу!Аман от психо-десни седесари и фашизирани бояджии!!!

117

Анонимен

преди 5 години

Наркоманите от СДС и костовистите само могат да боядисват паметници!!Много бой за тая гадина сега трябва...............и затвор поне за 5 години..............да научи тъпата му тиква, че историята (добра или лоша) трябва да се пази, и от историята трябва да се учим!!!

116

Анонимен

преди 5 години

Съветката армия няма никакви заслуги към България за да опрадае съществуването на най-голямият паметник в центъра на София, а така също и другите по цялата страна !

115

Роумингар

преди 5 години

ow! На американски; Сукаблят! На ***.Кой плаща за специалната охрана този фалyc? Та чак пандиз? СъвеЦкото посолство? Иницативен комитет на граждани с пари спестени от пенсиите им?...Има много по-важни неща за охрана и следене с камери, обаче държавата налива пари и човешка сила в охраната на нещо толкова омразно. Паметник издигнат за прослава на окупационна армия! Да се маха!СъвeЦките издънки да си го взимат и да си го носят в посолството.Или в сирия скоро там ще трябва повече.

114

Анонимен

преди 5 години

Ей затова ще си върнем БСП на власт,аман от фашисти.

113

Анонимен

преди 5 години

Сега за наркомана,една година пробация да чисти паметници,да му избират все социалистически..

112

Анонимен

преди 5 години

Премахването на съветските паметници и символи от лицето на България е възстановяване на Историческата справедливост !

111

Анонимен

преди 5 години

СДС-арска му работа................долни бояджии и предатели са демократите!!Сега затвор за тоя ***(по бързата процедура) и много бой по кухата тиква............да се научи , че историята се пази!!!

110

Пазете

преди 5 години

окупаторите от народната любов

109

кико

преди 5 години

Окупаторския паметник вън от там.Той е срам за всеки българин.

108

Анонимен

преди 5 години

Абе, я посочете поне една държава в Света която да си е направила най-големият паметник в центъра на столицата на собствения си окупатор !

107

Акъла ви пречи!

преди 5 години

Путин и Борисов се договориха за паметниците на Руските войни през май тази година.

106

Петров

преди 5 години

Окупатор са американците - танкове и машини Брафдли в Ново село, без да питатникой. Съветски войски в България е нямало никога след 1948 г.

105

Анонимен

преди 5 години

Ами да премахнат паметника и никой няма да рисува по него.