184

Анонимен

преди 5 години

Много грозен паметник склуптора трябва да си го събори сам поне от овъжение към искуството

183

Анонимен

преди 5 години

От текста на паметника е видно, че е свидетелство на раболепие към съветския окупатор за помоща му за узорпитане на властта от комунистическо-фашистката шайка след 9.IX. Ето защо той може да бъде опакован от Кристо и изпратен като коледен подарък на Москва !

182

Анонимен

преди 5 години

От текста на паметника е видно, че е свидетелство на раболепие към съветския окупатор за помоща му за изолиране на властта от комунистическо-фашистката шайка след 9.IX. Ето защо той може да бъде опакован от Кристо и изпратен като коледен подарък на Москва !

181

Анонимен

преди 5 години

Полицай съм и мога да кажа нито някой е рисувал нито някой е задържан Дори камерите не работят ... въобще това е Фейк нюз

180

Анонимен

преди 5 години

Събаряй те я тая грозотия

179

Питам

преди 5 години

Ако англичани поискат паметник на Маргарет Тачър един железен паметник ще й вдигнем? А като умре Тереза Мей един змей бълващ огън ли ще сложат в английското консулство?????Май кой плати паметник му правят.

178

Анонимен

преди 5 години

Много добър паметник идеален за обществена тоалетна

177

Анонимен

преди 5 години

Ами оня на руските пилоти свалени при бомбандиранети на русе какво правим

176

До 195

преди 5 години

Ако ти харесваш американският паметник, маже и ти да помолиш да го сложат в задния ти двор. Той пък е на убийците летци. Що трябва да има такъв изобщо??? Благорим им, че са бомбардирали София ли???

175

До анонимен

преди 5 години

Точно паметник е това, което са си направили американците. Само в гугъл да напишеш излиза, че такъв паметник съществува от 2010 г.от Масачузетс са го замъкнали. И да ти кажа си е наглост. Не че Рейгън ни трябва за паметник в София( НЕ виждам какво е направил за България), но това с убийците-летци е прекалено.

174

Анонимен

преди 5 години

Ако имате предвид паметника с летеца, който се подпира на перка в градинката до Народното събрание, това е паметник на Димитър Списаревски.

173

Анонимен

преди 5 години

До 192Паметникът е символ на чужда държава-окупатор забит в сърцето на окупирана България и затова трябва да се премахне !А щом толкова ти харесва, можеш да предложиш да го сложат в задния ти двор.

172

Анонимен

преди 5 години

Вече сто пъти ви се обясни, че паметник на американските летци, на българска територия, НЯМА. Паметникът е в двора на американското посолство, което има ЕКСТЕРИТОРИАЛЕН СТАТУТ и е американска територия. Както и вътре в оградата на руското посолство е руска територия. Временно, докато има посолство и дипломатически отношения.

171

до 148

преди 5 години

Прав си, отнася се за всички...

170

Паметникът е хубав

преди 5 години

На мен пък паметникът ми харесва. Склупторът хубаво го е направил. От архитектурна гледна точка,ако трябва да сравняваме малката статуя на Джузепе Гарибалди с Руския паметник, руският е много по-хубав.За паметникът на Климент Охридски също склупторът можел повече да се постарае.Мен повече ме дразнят тия дето разни скейтборди карат там. Направите им другаде площадка, на някое по-забутано място. Тия младежи почти винаги са пияни и като нямат работа драскат или повръщат.

169

Анонимен

преди 5 години

Абе, русофилите няма ли да направят паметник и на руските зелени човечета, които освободиха Крим от фашизма, а така също и на вагнеровци които освободиха Асад от сирийския народ !?

168

Анонимен

преди 5 години

Един ден природата ще го събори. Ще има силен ураган и ще изтръгне паметника от земята.

167

Анонимен

преди 5 години

Няма случай паметнк да се пази с жандармерия от НАРОДА който той да е оцелял !

166

Анонимен

преди 5 години

Изместете паметника на някое забутано място извън града.

165

Анонимен

преди 5 години

Природен законБългарите които искат премахването на съветските паметници и символи от България нарастват, а русофилите се топят !Всичко е въпрос на време.