92

Ангел

преди 5 години

Зюмбюлкеее, Защо аз трябва да плащам ипитечен кредит 20г за жилище а те си харесват място, вдигат катун и след като ги бутнат искат жилища от държавата???

91

Анонимен

преди 5 години

През комина!

90

Киро Х

преди 5 години

Звездичките в долния ми коментар са за "***".

89

Киро Х

преди 5 години

Циггaнните са паразитна раса и требва да бъдат редовно почиствани и третирани, точно като ***! Оставят ли се да се разможат прекалено много, убиват гостоприемника, точно като ***. Може да ми изтриете коментара, но не можете да промените факта, че това е голата истина!

88

Додо

преди 5 години

Добре дошли в Евроатлантическа, демократична България, където с Брюкселската благословия, всеки цнусен гиганин може да извади нож и да заколи който си поиска, само ако му направят забележка, било то полицай, или обикновен гражданин от нецигански произход.

87

протести до дупка

преди 5 години

Докато не се изметат всички предатели и убийци от парламента. Пълна анархия е в държавата и всеки ден става все по-зле, а те са глухи и слепи!

86

:)

преди 5 години

Веднага 3те имена и снимки на тъмнорусите, не ги криите, моля!

85

Кифладжията

преди 5 години

До ЗюмбюлкаНидей рива!Защото знам села в североизтока, които са известни като Царството на алоджиите.На всичкото отгоре полицията им съдейства за измамите.

84

Ангел

преди 5 години

Явно думата *** н е цензура, защото излизат * а преди 95г не беше. А уж има свобода на словото. И

83

Анонимен

преди 5 години

До лично мнениеИзобщо не си прав. Има обществени норми, които задължително трябва да се спазват. Ако си ги нарушил, и те избива на агресия, значи си точно такъв, какъвто епитет си използвал. А ако видиш, че някой ги нарушава, и си траеш, значи си страхливеж. Ама то май българите масово се превърнахме в страхливци.

82

Чичо

преди 5 години

До когаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

81

Б.аси държавата

преди 5 години

И колко себеподобни са нацвъкали тези? И като са криминално проявени и очевидно мало.умни какво правят на свобода. Трябва или да са в затвора или в психиатрия. Деянието им е много смахнато

80

евгени цветков

преди 5 години

До лично мнениеО, много такива кeлeши съм виждал.После почват да циврят като ученички.Като ти направят забележка се извиняваш и изпълняваш.Иначе ти праим главата квадратна па оди после се оплаквай в хелзинския комитет.

79

семкаджия

преди 5 години

До лично мнениечовека е млъкнал защото е по-интелигентен от теб,люспа такава

78

..

преди 5 години

Чалгата убива!

77

помислете

преди 5 години

Другия път като им давате пари на подобни индивиди или стари дрехи или ги вземате на работа добре си помислете какви хора вземате и дали няма да сте някой ден жертва на някой като тях.

76

Анонимен

преди 5 години

До Ромски електорат Егати и държавата на ББ и ЦЦ.Убиват мирни и интелигентни хора, невинни, не е за първи път.Кво прай полицията фишоне и глоби за да изпълнява дадената норма и да събира порички. За другото никой не го интерисува.

75

Harri

преди 5 години

В един по-добър свят тези двамата нямаше да ги задържат и да ги съдят.Въжето на шията и ги бесят веднага, на най-близкия ЖП стълб.После ги оставят да висят докато се се разложат и паднат сами.Нека после някой *** чалгаджия пак да пречи на околните.

74

Мен

преди 5 години

Следващият път ела да люпиш семки пред мен. Обещавам няма да ти правя забележка, просто ще излижеш тротоара.

73

НОМЕР2

преди 5 години

Ако се унищожат всички чалгаджии, дали нещата няма да се оправят?