132

Ум

преди 5 години

Преди 6 години майка ми пътува с влак и жената умря от страх. 99% от пътниците са индиянци и съответно знаете какво е положението, придвижват се на тумби. Никой нищо неможе да им каже, пътуват без билети, нахални, миризливи, крадат ...Забранил съм на майка ми да се доближава до влак.

131

Protestirashtiq

преди 5 години

Ne opravdavam ubiistvoti i nebix go napravil nikoga. No tuk stava vapros za zabeleshka kum muzikata. Kolko silna dae bila taq muzika i otkade na kade nqkoi chtemi kaje kvo da slusham ami kato nemuse e slushalo zashto nenapusna kupeto. Zashto pitam az edna muzika edin janr ot pop folk shtee povod za ubiistvo. Tuk e stanala slednata situaciq. Ei az nesum dlajen da slusham taq *** muzika i oniq veche se obidixa ne ot napravenata zabeleshka za muzikata a za tova che stava vapros za rasizam

130

Венци

преди 5 години

Ромите надуват варварската си, просташка музика като примамка защото мислят че закона не ги лови. И като отиде някой да ги помоли да намалят музиката, веднага вадят брадви, вили, мотики и друг хардуер. Сорос ги разглези тях.

129

dedo

преди 5 години

Като им гледам годините майка и син ще да са...

128

Драган

преди 5 години

Братя, не влизайте във влаковете невъоръжени. Ромите озверяха. Носете си ножове, чукове, тесли, мачете и други.

127

Дочо

преди 5 години

Жената е планирала нещата. Надула е чалга от телефона си и мисли "сега някой да ми каже нещо и го ръгам с чекийката".

126

Пешо

преди 5 години

Тези роми правят супер глупави престъпления и мислят че ще им се размине.

125

Анонимен

преди 5 години

Да седнеш да се разправяш сам със озверели клошари, значи самият ти си психопат и не знаеш на кой свет се намираш. Или си в някакво моментно помрачение.

124

Анонимен

преди 5 години

Каква силна музика, изобщо не е ясна причината, но се раздуват глупости.

123

Я па ти...

преди 5 години

До Питам 142 Преди да питаш да беше прочел материяла.

122

Питам

преди 5 години

Защо в новината не пише дали полицията издирва ро*мите?Без билети ли са се возили???Нормални хора ще се извинят, ако пуснат силно музиката, ако изобщо пуснат музика в превозно средство. А тия р*ми да нарагат и човека. Сигурно са му откраднали парите и телефона. Полицията да провери заложните къщи в София, може да изскочи от някъде и да се разбере кои са тия убийци. До побърза, докато не са избягали. Не вярвам да не могат ги хванат, ако ги издирят навреме.

121

Анонимен

преди 5 години

Как да напишат товА ТУК ЗА чалгарите от малцинствата - те така или иначе не могат да четат.

120

Анонимен

преди 5 години

Във влаковете в Германия има поставени табелки с картинки за такива диваци, че е забранено да се слуша силно музика и да се качват кроката на отсрещната седалка. Когато се пътува в обществено пътно превозно средство не трябва да се смущава спокойствието на другите пътуващи. Елементарна култура непозната на Балканите.

119

ББ

преди 5 години

Само няма да протестирате, да не дойде бсп, че тогава и в трамваите ще почнат за ви колят ***. При мен поне веднъж на вагон се случва.

118

Браво, Стария

преди 5 години

Днес един смел мъж на прилична възраст насмете нагъл ***, който нахално паркира таралясника си пред входа на училището! Мястото е тясно, движението еднопосочно! Спрях аз на подходящо място и отивам да посрещна детето. Гледам човек към 70 годишен, енергичен, висок, на младини ще е бил хала, отиде към *** и го насмете, че всеки ден спира там, където не трябва. Оня се надига и репчи, че работел при една емблема на града, той щял да обясни ,,кой съм аз"! Крачнах към тях и не посмя да излезе.

117

Анонимен

преди 5 години

До АмериканА т, американ, отде знаеш БГ или по себе си съдиш за другите?

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен131Може Господ да ги накаже!

115

Анонимен

преди 5 години

Познавам мъжа и семейството му. Жена му вие от мъка цял ден...знаете ли какво е усещането да чуеш как жена оплаква любимия си мъж,с когото ходеха хванати за ръка? Има син и внучка. Здрав мъж с хубаво семейство си отиде,а мръсните *** ще се измъкнат..

114

Анонимен

преди 5 години

Оставка за помощите за малцинствата и по-точно за всички престъпници в тия среди!До изплащане на всички щети, които са причинили! С лихвите!

113

Анонимен

преди 5 години

По всяка медия се кряка по темата за оставката на един премиер, а никой не обелва дума относно масовия геноцид налаган над българското общество от така наречените малцинства...Днес пореден човек бива брутално и хладнокръвно отстранен от този свят. Докога бе, клети български народе?!?