18

Анонимен

преди 5 години

Престанете да измъчвате тази жена!Прекалихте вече!Докато не я убиете,няма да мирясате!Тя няма вина,че е попаданала в лапите на мафията, старала се е да изпълнява закона и да предотврати застрояването на градинките,не е убила човек,простете и и я оставете на мира!Пуснете я!

17

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ОНТИРАНО ДЕЛО, СЪЩО КАТО ОКТОПОДИТЕ НА Цвъкалото, за които после платихме 1 милион обезщетение.

16

Анонимен

преди 5 години

Типичен бг съдебен процес - започва с разтягане на ластици, след което адвокат и/или подсъдим се разболяват тежко, заседанията се отменят, времето си минава, година, две, хората заброяват въобще че е имало дело, накрая всичко се прекратява по давност и престъпниците си излизат чисти като планински извор. Практически правосъдие няма, спокойно можем да закрием съда и нищо няма да се промени.

15

СТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ

преди 5 години

Ако пуснат кметицата, ще се провали сценария на прокуратурата.

14

Краля

преди 5 години

Ако и за Брендо бяха така активни... но уви, осъден в Италия го пуснаха под домашен арест. Ами избеГалеви, какво се случи с тях? Намериха ли ги?Малко е странно осъдени (Защото Брендо беше осъден) да бъдат пускани на свобода, а обвиняеми да са в затвора. Тук не коментираме винове/невинен, но според мен организирана престъпна група с цел рекет, убииства и разпространение на наркотици е по опасна от подкуп на стоиност по малко от 6-те апартамента на Цецо

13

гого

преди 5 години

и ся кво Митака очния по хаирлия от тез двете каки ...малиии с поглед сигурно убиват ...

12

:):)

преди 5 години

все един ден ще ги пуснете, тогава жална ви майка да плаща Бг за международни осъдителни присъди, падне ли ББ двечките излузат и Страсбург ги чака....с банковите им сметки

11

мак

преди 5 години

Едни някак си успяват да духнат, защото нямаше вериги за тях предполагам, но пък имаше вратички в закона и тн. Други ги пускат, да си лекуват зъбките и тн. Само Иванчева няма шанс на по-благосклонно отношение и търка нарове. Най-голяма престъпница се оказа, затуй прокуратурата със зъби и нокти се бори тя да остане в арреста.

10

...

преди 5 години

Значи нека да се знае, че специалната прокуратура знае как са нещата не от други ми именно от един от ЛИДЕРИТЕ НА ГЕРБ а ИМЕННО БОРШУШ! Той ОКРАДЕ МНОГООООГО ОТ РЕМОНТИТЕ НА НДК! ДА СА МНОГО ДА СА МНОГО КОЛКО Д АСА МНОГО НЕКЪДЕ КЪМ 22 МИЛИОНА ЛЕВА! НО в момента тоя нещо го нема! Та сега тая "независима" прокуратура не го търси тоя боршуш! Та не знам защо се пъне за иванчева! МАЙ МАЙ Иванчева баш ПОЛИТИЧЕСКИ и икономически е засегнала ГЕРБ и боко!

9

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е човек на БСП. Платили са на съдията и сега ще я прехвърлят в чужбина.

8

Анонимен

преди 5 години

Eстествено че не са болни - болни бяха маргините , галеви , таки , брендо .... обикалят света немили недраги и се молят за чудо да се излекуват

7

Виктор

преди 5 години

Много ми е тъпо, че я хванаха :( Всички крадът защо точно крадците с добро сърце хващат, а лошите крадци са на свобода :(

6

House M.D.

преди 5 години

И отново не стана ясно чий го е дирила на "Кристал"

5

Анонимен

преди 5 години

Спецпрокуратурата е в играта още от самото начало. Там е заровено кучето.

4

Уио

преди 5 години

Сега, уточнете се, не може цял ден да на разигравате, не че ни дреме и е петък, а не може да се търпи това вече на какво прилича. До 16ч бг време да трябва да знаеме иначе става другия без 10, а тогава малката събота започва.

3

Анонимен

преди 5 години

Тия двете са толкова едноклетъчни ,и "зеленоглави", че дори и да избягат, веднага ще оплескат нещо и ще ги върнат в пандиза; другият възможен сценарий - ще осъдим държавата в Страсбург, и живот ще си живеем! Друг е въпросът, че евентуалното "осъждане" е по процедурата на задържане, а не по същество за самия процес. Възможно е и да "помогнат" на свидетелите да развият амнеизя - един вече го направи. "Алергия" и "депресия" се лекуват не само в швейцарски (или сръбски) санаториуми.

2

Анонимен

преди 5 години

На цирка май края му не се вижда

1

Анонимен

преди 5 години

Просто искат да ги ликвидират психически.