58

младост

преди 5 години

хайде още един милион и половина обезщетение в страсбург като за "октопода" Алексей Петров Но нали няма да ги платят от "Цацаратурата" или от "Тикваратурата" - те ще си приберат тлъстите комисионни за чадъра над незаконното презастрояване - а сметката (и комисионните ) ще я покрием с данъците и парите за спасяване на следващата трибуквена изгърмяла баМка .

57

Анонимен

преди 5 години

Мозъчето на иван не е толкова добро мафията да го смени

56

До 28

преди 5 години

Искате публичен процес... По-добре се консултирайте с тлъстя адвокат, той като изчете срстата поиска делото да се гледа при закрити врата. Зер да не разберем колко са честни тия рекетьорки.

55

Анонимен

преди 5 години

Най смешното и лъхащо на несправедливост цирково изпълнение на организираната престъпност в българия

54

Анонимен

преди 5 години

Божке, като я гледам к'ва е убава...

53

НЕвинната

преди 5 години

На Марковски номерата нямат край, не може да си вземе тлъстия хонорар, може би милион.

52

Анонимен

преди 5 години

Абе в американските филми по един косъм намират престъпника преди да е извършил престъплението! Тук що не е така?!

51

Анонимен

преди 5 години

До 50Когато са скалъпени обвиненията и има само един-единствен компрометиран човек, на чиито думи се опира обвинението.

50

Анонимен

преди 5 години

От кога подсъдими за корупция следва да ги определяме като герои

49

НОМЕР2

преди 5 години

Какви са тия лакеи от спецпрокуратурата? Разни милиционерчета завършили милиционерската школа в Симеоново! Искат да смачкат жената-герой! Поръчкова прокуратура! Това е! Кмет или от БСП, или от ГЕРБ, или от ДПС, само от създадените от БКП и ДС партии! Независими не се допускат!

48

Анонимен

преди 5 години

Тази жена е герой! Сама срещу мафията! На кого от мъжете им стиска?!Страхливите и лицемерни българи не си заслужават героите!

47

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

А бе не я познавам таз женица,ама се опълчи на незаконно строителство в почивни дни.От соф. община отдавна я имат за,, пътник,,.Само,че тя показа характер и те и скроиха ,,шапка,,. Май ..Тиквата е наредил пасианса, но не се получи.Аз лично не му вярвам.Затова ще следя с интерес битката и с прокуратурата и шефа и.Иначе на съда не му пука от ..цацата,, и ,,тиквата...

46

Анонимен

преди 5 години

Тази жена е "бита карта",то е ясно,но за безобразията в застрояването на Младост2 и кичозната архитектура кой ще отговаря? Има там една фирма,която строи сгради тип "мавзолея на Димитров"! Гъсто,бетон,без тротоари и нито едно дръвче не са посадили! Тези хора,които там ще живеят,къде ще си водят децата на детска градина,училище,къде ще се разхождат,къде са спортните площадки, няма културен дом,библиотека,няма градинки! Този,който позволява,па макар и мястото да е частна собственост е за кауша!

45

Анонимен

преди 5 години

Най-големия наркотрафикант и дилар на дрога по Черноморието - ОЧИТЕ - го оставиха да си шитка насам натам и никой не се притесни, тази женица щяла да се укрива.***, НЕКАДЪРНИЦИ И *** НА МАФИЯТА - ТОВА Е ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 5 години

И после нямало било политически натиск върху прокуратурата и уж не била използвана за разчистване на политически и икономически сметки.

43

Наблюдател

преди 5 години

Не пускайте Иванчева!

42

Картечар

преди 5 години

Айде пак някой се намеси

41

Умен гущер

преди 5 години

До АнонименА в Общината дали е получавала паник атаки?------------------------------------Получавала е, затова през повечето време е била по гръцките плажове. Там много й харесвало.

40

ист

преди 5 години

Прокуратурата счупи *** - Здравето на Иванчева в ареста се е подобрило. Егати де би лите.Предлагам всички болни прокурори да бъдат въдворени в ареста за 5 месеца на лечение.

39

Анонимен

преди 5 години

А в Общината дали е получавала паник атаки?