8

Анонимен

преди 5 години

Май е време да се ядосам и да си взема машина за смяна на гуми! Купувам гуми оня ден, правя сметка 600 лв и накрая главоча ми иска 40 лв да ми ги монтира! Е само в България може да се види тази наглост! Ще отделя 1000 лева и ще си взема такава машинария!

7

майорски

преди 5 години

Копираме Германия в това отношение едно към едно .... дори и в цените за смяна на гуми 100лв .... алоооо в грмания ... 50-70 евро ??? Уникални сме !!!

6

Анонимен

преди 5 години

"Ако искате реномирана марка, ще трябва да се бръкнете по-дълбоко в джоба. Тук цените започват от 340 лева за четири гуми 14 цола, и до 600 лева за 16-ките." Какви са пък тези реномирани марки? За моите 16-ки реномираните почват от 300 кинта бройката. Барума са по 200 лв. За някакви китайски реномирани ли става въпрос?

5

кънчо

преди 5 години

Продължават с платените статии .. На пук, докато не завали няма да си сложа зимните гуми, които си чакат на джанти и ще си ги миниам сам, и пари на гумаджия НЯМА да дам .. А като дойде време за смяна след година, две, ще поръчам гумите от чужд сайт - е така, на пук заради тия евтини психо обработки ..

4

Анонимен

преди 5 години

4 зимни гуми със джанти за Porsche струват поне 6000 лева.

3

Само питам

преди 5 години

ДоZeusКакво вълче мезе? Пост е сега!

2

до zeus

преди 5 години

Същата работа. Като дойде зимата само демонтирам летните с джантите и слагам зимните с джанти.

1

Наблюдател

преди 5 години

Някоя труженичка ако иска да плати в натура , предполагам един сеанс няма да стигне за смяна на 4 гуми.