84

Анонимен

преди 5 години

Тиквата, *** с апартаментите и с помощта на жълтозъбата от белчин, сготвиха кметицата. Защото им секна далаверата с незаконните строежи в Младост.

83

Учудвате ли се?

преди 5 години

Фндацията ХАНС ЗАИДЛ Стифтунг носи името на немски ФАШИСТ капитан на картечен танков взвод от нацисткия ВЕРМАХТ които мачкал поляци и чехи с танка иги разстревал с картечницата кат кучета ,ето от кого простия пожарникар взима НАЦИТСКИ примери ,магистрали ,стадиони ,спортни зали ,деца футболисти каратисти,фитнесманиаци и пропаганда стил ГЬОРИНГ и ГЬОБЕЛС!

82

Анонимен

преди 5 години

Нали ви казах. Тази женица може да не емайка Тереза, но няма абсолютно нищо общо с подкупи, милиони и пр. И сценаристите са наивни, ама защо да не са, след като публиката е още по наивна..

81

пожелавам

преди 5 години

Всички,които са в заверата и вкараха тази наивна *** в затвора,да получават и те паник атаки в затвора един ден.

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73Те плъховете Дир-а са налазили...отврат! Спешно им е спусната задача, зер нЕкои са на зор!

79

Горан

преди 5 години

Ами, не е нормално жените да търкат наровете в ареста, незнайно колко време (може да продължи и с години) в крайна сметка има си механизми да ги задържат под надзор, и без да са в ареста. Като са следствени са следствени, но определено нямаше никаква нужда да се гаврят с тях. И показността на акцията беше вадене на очи, а не изписване на вежди. Законите могат да се прилагат и без типичната дивотия, характерна за нашата система.

78

ники

преди 5 години

Тази за колко ли ще осъди България в Страсбург? А кой ще ги плаща тия пари? А ако не я осъдят изобщо, кой ще бъде наказан за тази постановка с подхвърлените пари?

77

ПроСоТо

преди 5 години

Мутрите по света,като ги настъпи някой, просто му удрят шамар, и толкова..Ако повтори,..нещо друго измислят.Нашите,"български" мутри обаче се озверяват и докато не разкъсат на парчета "своеволника",не мирясват..."ТЪМНИ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ"..Помните ли чия констатация е това?

76

Анонимен

преди 5 години

Тези две жени вече са съсипани,както и техните близки.Кой знае какво са ги правили при ареста.Герберите въведоха закон с който може да аресттуват всеки без обяснения,включително и деца и да ги задържат за 48 часа,без да съобщават на никого за това.И не се знае през това време(48часа) какво може да им направят.И да не са извършили нещо,пак може да си признаят вина или да изчезнат.Това е някакъв дяволски новоизмслен закон!И юристите мълчат за този кошмар!

75

eve1

преди 5 години

Като прочетох тази новина и аз получих паникатака!Мен кой ще ме компенсира?

74

Анонимен

преди 5 години

Как цените на горивата тръгнаха надолу, като твърдяхте, че правителството не може да се меси в ценообразуването!? Това не е ли картел? Защо през 2013 година протестите бяха справедливи и не нарушаваха гражданските права на останалите граждани, а днес са незаконни и неоснователни!? Защо посягате на майчинството и полагащия се отпуск за отглеждане на дете? Кога ще излезе истината как днешните бизнесмени олигарси придобиха тези активи от всички цветове на политическия спектър? Акосе докаже, че са почтенни и способни да им се дава властта и за една година да подобрят живота на народа, ако ли не

73

КЛ

преди 5 години

Според мен няма да осъдят Иванчева. Това никога не е били целта на мероприятието.Идеята да я разкарват като панаирджийска мечка беше да я уплашат и да послужи като предупреждение към всички ни, че на подобен пост не може да има случайни хора. Напук на всякакви демократични принципи, цялата власт в държавата е в ръцете на Негово Премиерско Величество. А фактът, че ЕНП, а чрез тях и ЕС подкрепят управлението Му, показва, че пак ни е грешен "цивилизационния" избор.

72

Оруел

преди 5 години

Хунтата в действие! репресии на всеки политик извън статуквото!

71

Съдия Хинов в затвор

преди 5 години

Кой ще потърси отговорност на съдия Хинов за решението му? Тази има евра, колкото да избяга в ЮАР

70

Антикорупция

преди 5 години

Трябва да си голям наивник, за да защитаваш подкупно парвеню, като кметицата на Младост. Трябва да гние в затвора, където ѝ е мястото! Срам за подкупния съдия Хинов. Болна била, що не беше болна, като взе десетки хиляди евро подкуп, аз ли я карах да го иска и брои после?

69

Анонимен

преди 5 години

Всичката кутевска измеет на амбразурата да защитават другарката си, корумпираната фризьорка.

68

общ работник

преди 5 години

''интелектуалните способности и на двете намаляват.' Минче, тя ако имаше интелектуални нямаше на първо място да я въдворяват и държат 6 м.То си е дрънчало на кухо поначало.Куха лейка.Нали и видяхме кога се беше възпалила.

67

Анонимен

преди 5 години

Ваклин'нов да приготвя новия транш от подкупа и тоя път да го остави до кофите за ***, а после да се обади на Цацаров да прати Мулето да го прибере !Може и до кофите на нашия блок !

66

Демократ

преди 5 години

Нормално е при демокрацията ако някой се пречка на демократите да го побъркат. Волен Сидеров се опита, но излезе по умен и клекна на демократите, иначе и той щеше да получава панически атакив ареста. Демокрацията е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.

65

Анонимен

преди 5 години

Диляна Петрова, Биляна Димитрова и Лили Иванова, хахаха