124

МУРДЖО

преди 5 години

ТОЗИ СЪДИЯ ХИНОВ ПИТАМ АЗ РЕДОВНО ИЛИ ЗАДОЧНО Е ЗАВЪРШИЛ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ,НА КОЛКО ГОДИНИ Е ,НА ЧИЯ ПАРТИЯ Е ФЕН,НИЩО,ЧЕ Е ДЕПОЛИТИЗИРАН,А ИМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА НАЛИ?

123

Нали Гешов ?

преди 5 години

Идеята на слугите -герберазки е таз пъпчива глупачка да гушне букета в ареста,че делото да се прекрати, защото може да се случи така,че по скалъпените доказателства да не я осъдят.

122

Анонимен

преди 5 години

Колко ли парички има тая бедна женица та да може да си позволи двамата Марковски за адвокати?

121

ОСТАП

преди 5 години

До МарияБРЕ МАРИЙКЕ! ЧЕ НАЛИ ВИЕ НАПРАВИХТЕ РЕВОЛЮЦИЯ В МЛАДОСТ ЗА ДА СВАЛИТЕ ГЕРБЕРИТЕ. КО СТАНА БРЕ? *** НАЛИ ИСКАХТЕ ВСИЧКО ДА Е ЗЕЛЕНО. СЕГА ЩЕ ВИ Е БЕТОННО ЗЕЛЕНО.НЕМОЖА ПЛЕБЕЙСКАТА ВИ СОФИЙСКА ДУШИЦА ДА ИЗТЪРПИ ЧЕ ЧОВЕК ОТ ВАЩА ЧЕРГА ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА.

120

Мария

преди 5 години

Интелектуалните способности на крадливата фризьорка намалявали??? Тя и преди "блестеше" с интелект... Но, сега , и без интелект, крадлата ще притисне свидетелите, може и по-лоши неща да организира....... Трактора като излезе от затвора, пак поради влошено здравословно състояние, бързо-бързо се разправи и с двамата свидетели дали показания срещу него, единият го убиха в катастрофа, а другия с брадва.....

119

Убиецът в ръжта

преди 5 години

Сега като се извърши поредното тежко криминално престъпление,кой ще е виновен?!Вече никой в София няма да може да спи спокойно щом кметицата е на свобода.Ханибал Лектър номер 2! Да,ама не!

118

Анонимен

преди 5 години

Днес вкъщи, утре да стяга багажа за Сливенския

117

до к.127

преди 5 години

До ха ха: Ти да не си бил заместник на гологлавия зам. гл. прокурор, когато той предвождаше Специализираната прокуратура, или в предишния си живот си бил надзирател в концлагер: Бухенвалд или Дахау?

116

Гошо

преди 5 години

И пак незабавно Спецпрокуратурата на гологлавия зам.гл. прокурор е протестирала замяната на ареста с дом.арест. Очевидно тези с червените мантии не се спират пред нищо да пречупят волята на подсъдимите женици. То не бяха 5 часа пред минувачите при броенето на парите, не бяха издевателствата в ареста и конвоя с кожения пояс и прангите на краката, привързването с белезници към леглото в болницата, и сега два пъти оспорването на замяната на ареста с дом. арест. Много голяма злоба и садизъм!

115

ха ха

преди 5 години

в условията на ареста интелектуалните способности на двете намаляват----------------------------хахахах то пък едни интелектуални способности и у двете...:)))

114

шоп

преди 5 години

И сега като пусне брада *** я търси.

113

Щерю

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с тия "приказни герои" и чудовища...

112

шепот

преди 5 години

Може и рушвет да е имало.Средностатистично ,това е при почти всичкикметове.Прангите показват нещо друго,личностен конфликт със суверена.Хелзинската помия , не каза нищо.Нали нещо против насилието, наджените,или Жени мръзне в цъфнала-та ръж.

111

Анонимен

преди 5 години

С тези доводи, на този съдия Хинов, практически могат да се пуснат всички престъпници. Очаквам утре да започнат да излизат убийци, изнасилвачи и т.н., защото в килиите им тясно, не се чувстват комфортно и си губят иначе огромния интелектуален потенциал. Защо е въобще го има този, защо се водят дела, за е това плюнчене, ясно е че осъдения няма да има.

110

Вера

преди 5 години

Аз мисля, че ще лежи Иванчева. Няма нужда до тогава да се престарават и логично ги пуснаха за малко. Не знам обаче Хинов какво ще обяснява, ако избягат. А по-интересно ще ми е, ако тия двете си повярват, че са фактор и се запенят по медиите, а после като изкарат сересетата - кой ми *** у гащите....

109

До 118

преди 5 години

Презумция за невинност има, но на всички е ясно, че Иванчева, Петрова и Дюлгеров са тежко корумпирани, кой има багажника си белязани пари от подкуп? След като Иванчева е различна, какво правят с нея екссекретарката на бившия кмет Дюлгеров свален заради корупция и самия той? Просто е смешно при толкова много доказателства този процес все още да не е приключил с осъдителни присъди. Смешен е целия български съд, прокуратура и парламент създал подобни убийствено смешно закони.

108

Анонимен

преди 5 години

Не знам за другите, но общо взето ми трябваха 24 часа за да разбера, че всичко е инсценировка. Първо многочасовото тетро в центъра на София. Но най-вече като видях поставения "бизнесмен" как се черви пред камерата. На въпроса как си е посикала парите, отговори: Общо взето като лош катаджия. Хората трябва да се посъбудят малко.

107

Анонимен

преди 5 години

Хуманния български съд пак пуска престъпници без да му мигне окото с абсурдно-глуповати доводи. Иначе се борим с корупцията, нищо че осъдени няма. И щом като в затворите ни е тясно и с лоши условия, да вземе ги настаним в двореца Враня или резединция Бояна родните престъпници които пък на 100% са високо извисени закоравели интелектуаци.

106

Анонимен

преди 5 години

Арестът на Иванчева е рачистване на сметки от страна на съмнителен бизнесмен със съмнителен произход на парите.

105

Анонимен

преди 5 години

СЪДЪТ е този, който казва дали има престъпление!!! Не разни манипулиращи медии, които набеждават преди да е излязла присъда. Има ПРЕЗУМПЦИЯ ЗА НЕВИННОСТ. Всичко според мен е една постановка с участието на някои корумпирани държавни служители. Просто е била неудобна, защото не е била корумпирана като другите и са й спретнали шумна показна постановка.