48

Анонимен

преди 5 години

ние искаме жените да са общи както пише в книгите ви

47

до 47

преди 5 години

ние искаме да върнете краднатото от народа

46

Анонимен

преди 5 години

Искаме БСП да се върне на власт!

45

Анонимен

преди 5 години

Взимайте властта бесепари,че вече не се трае!

44

селска пръчка

преди 5 години

въшката като се наяде излизала на челото

43

Анонимен

преди 5 години

Даваш на студентки за второ дете по 6000лв,да де те за три не искат да раждат ама за шест нозете няма да си затворят,КОРНЕЛО ВЕРВАШ ЛИ СИ??По медиите е пълно с получаващи повече и от Гадев залалти млади новинари ИЗБРОЙ ИМ ДЕЦАТА!Ти като искаш да грабиш МЛАДИТЕ И ПО-ПЛАТЕНИТЕ в полза на тия с ниско образование И В СИВАТА ИКОНОМИКА,как мислиш ще се зарадват ли ограбваните!Като избягат и те ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ,от кой Бантустан дрогарите "бизнесмени"ще внасят роби М??

42

Анонимен

преди 5 години

ВиЖ сега дрогарко седесарко,по принцип у дома имам двама пенсионери и би трябвало да съм във възторг от щенията ти,ама нещо не ме кефиш и защо ли?Защото ме вбесяваш като те слушам преквалифицирана демократке във върла цоциалиска а около тебе само мултимилионери.45 години разкатахте България,29 години грабежи,ВАШИТЕ пишман бизнесмени прогониха ЕДИН МИЛИОН/НЕ СА ДВА/ и сега ми се правите на много загрижени.Готвиш се да взимаш големи данъци ОТ ОБРАЗОВАНИТЕ И ПО-ВИСОКОПЛАТЕНИТЕ и да даваш на КОГО???

41

ПроСоТо

преди 5 години

стига с тия игри на дребно!Или сваляйте Тиквата,или отивайте в забвението!

40

икономист

преди 5 години

До ГЕНОЦИДНикой не го интересува какво е достатъчното за да осигури нормален живот на хората! Не забравай, че пазарната икономика регулира тези неща! Ако милиони хора умират от глад, значи сами са си виновни, защото са некадърни и не могат да си намерят добре платена работа. Ако професиите им са автоматизирани, значи пак са некадърни и не са успели да се преквалифицират. Ако там където живеят няма работа по специалността им, защо не бачкат каквото има, дори и да умрат на работното място!

39

Дядо Пенс

преди 5 години

И що го не направихте ВИЕ КОМУНИСТИТЕ при Орехчето ,*** лельо?

38

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на управляващите гербураци ДРУГ ДА ИМ ЯДЕ НАГРАБЕНОТО.

37

Курнелия

преди 5 години

Протестите не сработиха сега да пробваме друга глупост А ни се краде че чак вием

36

ГЕНОЦИД

преди 5 години

ДА СЕ ПОИСКА ОТ СЪДА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В СТРАСБУРГ ДА ОПРЕДЕЛИ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ, КОЯТО ОСИГУРЯВА НОРМАЛЕН ЖИВОТ.

35

икономист

преди 5 години

До Анонимен 16Не протестиращите крадат от държавата, а техните работодатели! Какво могат да направят те, след като са принудени да бачкат тази работа? Сам споменаваш, че става дума предимно за "нископлатени и нискоинтелигентни професии". Между другото, май повечето професии са такива. Тези хора нямат предимствата на висококвалифицирания работник, и не могат да се договарят така успешно. Общо взето, за тях е по-добре да приемат условията на своя работодател, вместо да загубят работата.

34

Анонимен

преди 5 години

Ако реализирате минимални пенсии 500 лева,всички пенсионери ще гласуват за вас,не че и преди не гласуваха,но сега със сигурност ще гласуват.И минималната заплата трябва да е 1000 лева минимум или 1500,защото след удръжки да остават някакви пари окло 1000 лева.

33

С чужда баница помен

преди 5 години

- И как тъй става - други да правят и да събират парите, - а БСП да ги раздава?!? - Що за нахалство?!? Да не би БСП да си е мръднала пръста, че да ги има тези пари?!

32

Анонимен

преди 5 години

Не преизчисляване на пенсиите, а ясен механизъм за вдигането им, както е при депутатските заплати, те са обвързани със средния доход на страната, така трябва да е и с пенсиите. Ама са хитри измамници управляващата шайка! Така техните заплати се вдигат автоматично с по 100-200 лв, а пенсионерите чакат благоволението им да им подхвърлят 2-4 лв. увеличение на пенсиите. Ето и сега си раздадоха премии от порядъка на 500 - 3000 лв., а на пенсионерите ще подхвърлят някакви 40 лв.

31

Шменти капели

преди 5 години

До изнервенНе си добре. Можеше да се сетиш, че повишаването на пенсиите и най вече на минималната, е най добрия ход на политиците. Първо- те са много по разпределени в страната. Тези 800 милиона ще бъдат харчени по места, с което ще подпомогнат частния сектор пряко и държавата косвено( посредством данъците). Това е важно и за намаляване или поне задържане нивото на демографската криза.

30

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕй, ало научи се първо да пишеш нормално на кирилица и тогава изказвай мнения, ясно

29

бай иван

преди 5 години

Тази не е никаква опозиция. Само за пред хората се правят на такива. В тази държава нищо не е на ред, ама те само за пенсии си мрънкат и трудови отношения. От БСП са си най--добре. ме са във властта, а получават парче от пая, затова и ненапират за предсрочни избори.