88

анонимен2

преди 5 години

До бай ИванПознавам те Иване/Костов/.а задържаните бизнесмени от кои са?

87

анонимен2

преди 5 години

До Анонименти разбра ли че пенсиите ги осъвремениха като паднаха надолу

86

Анонимен

преди 5 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ КОМУНИСТ ДА ВИ ОБЕЩАЕ.

85

опонент

преди 5 години

много ***,много нещо....Ако ви спрат парите с колко ли ще се вдигне стандарта?...

84

защо нямало пари

преди 5 години

таварищ Радев може да подпомогне с двеста лева отгоре поне трийсет пенсионера ако даде половината си заплата от от единадесет хиляди лв

83

Анонимен

преди 5 години

Вържете пенсиите към средната месечна заплата за страната като депутатските заплати !!!

82

бай Иван

преди 5 години

На комунисти и на *** доверие да нямаш .Тия индивиди са с един и същ манталитет -да излъжат,да откраднат,да маниполират.Христо Ботев точно за такъв типаж хора е написал "В името на парата,продаде си жената...." Някой икономист да изчисли милионите,които Корнелия е откраднала от Техноимпекса,с по колко пари е ощетила всеки пенсионер???Тая жена надмина Сергей Станишев по лицемерие и наглост.

81

Техноимпекса

преди 5 години

Най-напред ни окрадохте, сетне се сещате,че може и кожите да ни щавите!Анатема на Техноимпекса !

80

Анонимен

преди 5 години

800 000 000 лв. за преизчисляване на старите пенсии. Редно е да се преизчислят всички отпуснати до 2010 г. Баце даде 1 - 2 милиярда за саниране , и си ге взеха пак тея пари пак ГЕП. За асфалт бог знае колко. Пенсионерите ги разделиха несправедлива. Тоз бачкал цел живот не ми се повишава пенсията и нема бону. Тоз който нема стаж сидел на сенка, клатил краката увеличение и бонес. Що така бе господа?

79

AKrift

преди 5 години

Prekrasna idea...hahaha.......a koi ste dade parite ..... darina pavlova ili nekoi drug komunisticheski agent, moje bi monika stanisheva ex iosifova?! sergei, jean ili niakoi loukanov, jivkov, djurov, mladenov, uskrenov?! .....Hahahaha......kornelia nablijava pensioniraneto.....hahaha.....

78

Анонимен

преди 5 години

Test your stupidiy

77

будала

преди 5 години

Свинка се облизва. Сега ще сграбчи обществените фондове и ще си купи остров в Гърция.Госпожа Мазнева ряпа да яде. Бентли, обувки от змийска кожа, много важно! Просто бедна фантазия.Островче, с барче и шезлонг. Сам сама ще си препича бутовете.Пък пpoстаците нека бият клинци по площадите.

76

Анонимен

преди 5 години

Искат преизчисляване, а не увеличаване. Значи за да й угодят, трябва да ги намалят с 20 стотинки.

75

Истукан

преди 5 години

БСП са стари мошеници. Не дават нищо, само вземат и лъжат.

74

Анонимен

преди 5 години

Корнело искам да те попитам ще има ли тая вечер "протести"в Бургас и О,в Перник?Ако нем кАжи моме защо,да не кажа аз.Тоя път засега май ви разкриха овреме преди Борисов да не "иска да се лее кръв"ама чувам че сте били подготвени и кръв да леете.Знаеш ли Корнело че съм за,абе трябва един път завинаги да ви се даде урок,ама не от полицията а от нас нормалните български граждани.ЗАВИРАЙТЕ СЕ В КЮШЕТО ЗЛОБАРИ и благодарете че българите че са цивилизовни хора,та лаете като бесни псе/та.

73

Другарката

преди 5 години

Дай да видим сега ти или Бойко ще свърши малко работа в тази държава.Хора без основно образование никакви соц.придобивки Същите неграмотни и хора с деменция +70 години да нямат право да гласуватВсе си мисля ,че за тази група от хора който са работили и са заслужили пенсии ще има средства за достойни старини.И така по добре да даваме на хора който са работили и заслужават или на хора който не работят учат чакат и ще продължават така защото всичко им е на тепсия*Положил усилия получава доход.

72

Следовател

преди 5 години

Като видя такива заоблени повдигнати вежди разбирам че си имам работа с мошеник.Много лъже, но нищо не прави. Все на другите чака да свършат работата.

71

над 55

преди 5 години

И 1000 лева да направи пенсиите, пак ще си остане ***.Просто грозната душевност прозира отвътре.

70

до 66

преди 5 години

говорим за ниските пенсии и за работищете за мин заплата пич защото са мнозинство и са най ощетени с две думи вдигане стандарта

69

Нинова,

преди 5 години

какво значи ВСИЧКИ пенсии? Отпуснати 1987?Или 1ч.01.2000? Тогава осигурителният доход беше МНОГО НИСЪК.Не приказвайте общи приказки, а кажете от КОЯ година.И как ще направите осиг. доход от 60 лв. през1987 или 90лв. на сегашния???Означава, че ще се ВЗЕМЕ отнякъде.ОТКЪДЕ? И годината посочете.Само фитили за недоволство бутате.