37

Анонимен

преди 5 години

На против. хванали сте се за нея като за последно, което и ще се случи.Таман Джамбазки ще премине към някоя друга сгодна партийка за да се на мърда отново във властта. По всяка вероятност омразната му ДПС.

36

До Джамбазки

преди 5 години

Преди да учиш другите на морал научи себе си ! Джамбазки дай поне 738 секунди казарма на родината си толкова имам в денонощия ! Положи поне 37 часа трудов стаж толкова имам в години ! Какво да ти кажа Джамбазки ? Ти не заслужаваш въздуха които дишаш !

35

резервиран

преди 5 години

След 30 г. се надявахме, че схемата Партия Държава ще изчезне. Но сега е налице ГЕРБ е партията сраснала с държавата и от това на народа му писна. Патриотите ги подкрепят защото са във властта, която те многооо обичат. И младия Джамбазки да не плаши хората с БСП. защото те са по читави от тях. Те поемат всички хули, предлагат умни решения и мислят за обикновенния човек.

34

Ментора бай Иван

преди 5 години

При нови избори може и ГЕРБ да е във властта , но без тая мутра Бойко Борисов !А оня физкултурник , Цветанов , да си поостане в някой от апартаментите си с тъста и тъщата!Тия двамата като опитни в криминалния бизнес да следят депутатите за нарушения , но власт - НИКОГА!

33

Анонимен

преди 5 години

Голям страх от Бсп, защо ли?? Нинова се е зарекла да ги тикне всички в затвора!!

32

Питър

преди 5 години

Свършиха ли хората във фейсбук за нападане, че Жожето Жамбаско, псевдопатрЕотичен търтей с 15 000 евро заплата, без един ден трудов стаж в живота си, отново започна да гастролира по телевизиите.Ми по-добре ДПС и дори турско робство пред Шкембе Войвода, Жожето Жамлбаско, WCимеонов и Мутробойков Тиквоний. Тва е палажението Жамбаско. А ако бяха живи Тодор Александров или Ванчо, щеше да се разхождаш из студиата с една глава по-нисък бе, ***

31

Анонимен

преди 5 години

Искаме си БСП обратно.

30

daa

преди 5 години

Как не ви омръзна от 10 години да повтаряте една е съща "заплаха",че видиш ли ако не са били те щели да дойдат "лошите комунисти" и "гадните фесове". От 10 г. БГ затъна толкова много,не защото "лошите и гадните" ги има ,а защото се появихте вие,националистите,под гръмкото наименование-патриоти и почнахте да лъжете хората,че не са добре,защото тези "гадните'...Вече 10 г. ги няма г-н патреоте,докъде докарахте БГ в напреедъка? Някой негов подръжник нека отговори

29

Анонимен

преди 5 години

Уж при нови избори щяло да се възпроизведе същото като в момента, а щели да дойдат БСП и ДПС?!?!?!Последно?Обърквам се.

28

Анонимен

преди 5 години

Нека да иде по провинцията и да видиМислиш ли, че Джамбазки го интересува какво става тук? Хахаха.

27

Анонимен

преди 5 години

Оставка. Калинки некадърни.

26

Off

преди 5 години

Само да питам - този индивид става ли за нещо, щото след евроизборите ще трябва да си търси някаква работа. Колко и да спестил от "скромната" заплата на евродепутат, тези парички бързо ще свършат ;)

25

Анонимен

преди 5 години

*** вън!

24

Анонимен

преди 5 години

Хаха...тоя джамбазки е типичен псевдопатриот.Иначе звучи много убедено...смислено...уверен че мисли за държавата, но всичко което дГовори са празни приказки.Ами...като не ст е на всяка цена...тръгвайте си, бе. Аме, не си тръгвате. Ооне не ги гояорвтв твзи глупости..само да ниядосватв.

23

Анонимен

преди 5 години

Сега ще ви изгоним като знаете кой ще дойде да сте правили каквото трябва сега на хората ще прехвърляте вината, че сте ce оср***ли. И минете при *** да си върнете партийните книжки.

22

Анонимен

преди 5 години

В Румъния минималната заплата от 2019 г. вече ще бъде в левова равностойност 870 лв., а при нас едва 560 лв. !!! Българските заплати значително изостават. Борисов и Правителството му да си свалят розовите очила и самодоволството, да се вслушат в критиките на Президента и протеста на хората и ако не могат да подобрят живота на хората да се махат, да идват други. Тези ги чакахме 10 години.

21

бостанско плашило

преди 5 години

ДПС и сега е на власт и винаги е било. Стига с това плашило. Важното е да не онзи наглец Боко, който е срам за нацията. Хайде, давайте оставка. Аман от оправдания

20

Анонимен

преди 5 години

Първо - ако някой е комунист в тая държава - това е ГЕРБ. И по брой бивши комунисти и по поведение. С това непрекъснато плашене с комунистите успяха да излъжат доста хора. Но това само им помага до се закрепят за още малко, да пооткраднат още малко.Само че на българина вече му се отвориха очите и вижда гадната манипулация.Той Борисов на това се крепи - на лъжи и манипулации.Патриотите също са дупе и *** с Герб. Ръфат баницата и са се впили като кърлежи във властта.

19

Анонимен

преди 5 години

Джамбаз, кога минималната пенсия ще стане 300 лева? Нали това обещавахте?

18

На 16 септември 2016

преди 5 години

В "Овча нупел" имаше протест срещу бежанците. Тогава Джамбаски обеща лагера да бъде преместен. Две години след това лагера е още там. Ако искате "вервайте" му.