57

Край

преди 5 години

Тия ни обясняват че ако не ни стрижат те - ще дойдат да ни дерат БСП и ДПС.И нагло обясняват как няма как да не сме стригани или драни - да си изберем.Това се лекува с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ за депутати.Партиите пак ще се казват така обаче ще бъдат принудени да издигат за депутати свестни хора. Справка - Румен Радев.

56

софиянец

преди 5 години

Тъжното е братя че и гербаджиите са комунисти......не можем да пекнем от комунизъм.Продават ни на всеки,кланят се на всеки-само и само да краднат

55

софиянец

преди 5 години

До АнонименБе умник--мидругарката Нинова е първа и доказана за азтвора.Затова се борят и за властАко я имат-имат гаранции за нови кражби и никога в пандиза за старите.Комуниста си е комунист=крадец

54

софиянец

преди 5 години

До ПитърЕй тролстига съскал хората.и си слагай турското име да знаем поне кой си бе ***.

53

Тъпанар

преди 5 години

Аз не мога да си обясня, защо хората като Джамбази не могат да проумеят, че българинът не го ...бе, кое крило на БКП го управлява, а просто желае да живее добре и достойно!

52

Анонимен

преди 5 години

Ще доиде на власт по малкото зло сиреч,те и онези комунисти са крадливи , но поне с мяра оставаше и за народа някоя троха.Нагъл *** си Джамбазки то що не кажеш смисъла на името ти на турски означава търгаш .

51

hahaah

преди 5 години

smetkata , 20 % GERB , 20 % BSP , 20 % DPS+nacionalistite+volq+... drugi , 20 % protestirat , 20 % ne im puka

50

софиянец

преди 5 години

До бостанско плашилосус бе турски тролЯ стига насъсквал бълагрите един срещу друг.Незаконната партия рано или късно ще бъде забранена а тия с противодържавна дейност в затвора.Вие от ДПС насъсквате *** и им давате врат.

49

гост

преди 5 години

До Ани защто лъжите хората заплатите бяха над 300 000 и нагоре ,а 500д са 150 000

48

Граовец

преди 5 години

Следващия път протестите пред Лукав Ойл и Посолството на Империята на Злото!

47

Един турчин

преди 5 години

Джамбазки,голям си джамбаз!

46

Селчо

преди 5 години

Айде бе!Ми здавай тогава!

45

Ани

преди 5 години

Аз съм от печелившите.Спестяванията ми бяха при Жан Виденов във USD. Наблюдавах падението му от Портланд Орегон. Обадих се по телефона на близки и ми казаха че едно яйце струвало 120 лева.Пратих 500 долара да не умрат от глад.Просто съвет към по-младите: Чуете ли че идва социалистическо правителство, започвайте да купувате долари. Така след това ще сте милионери.

44

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки, кой ще дойде на власт като ви изритаме, ще го реши народът. Лошото е, че пак оня престъпник Цветанов ще се запретне да `организира` изборите.Имам предложение преди избори Цветанов да го вкарват на топло. То и без това си беше осъден на всички инстанции.

43

реалист

преди 5 години

Лъжепатриоти и Суджуци се опитват да манипулират и плашат с едни и същи изтъркани мантри. Оставка на четворната коалиция!!!

42

Анонимен

преди 5 години

ако бяха живи истинските войводи от ВМРОЧовек, жив да си, оправи ми деня. Още се смея, като си представя какво щеше да се случи с Шкембо войвода, ако бяха живи Гоце, Яне или Ванчето и бяха научили, че водач на нещо, наричащо се ВМРО продава български документи на цената на фолксваген "нов внос". Щяха да го очистят, барабар с цялата му "партия".

41

като работи

преди 5 години

Аз винаги съм мислил за алтернативите.Навремето когато беше модерно човек да е от СДС, аз казвах че с тази гнусна русофилистия по-добре БСП които по някакъв начин са по-българи.Сега като си помисля че може да дойде тази покварена жена дето само знае да дава акъл си представям какви ще ги свършат. Ще си спомнят с умиление за Орешарски.Аз бих предпочел първо да сменят Корнелия Нинова и да я пратят на почивка и тогава да се говори евентуално за оставка.

40

Granik

преди 5 години

Тоя има ли семейство , деца. Много съмнителен стар ерген.

39

Питър

преди 5 години

До SakiТи остави, ами "лидер" на ВМРО е голям, як мъж, поне 150 килограма, не ходил в казарма, продаващ на цветнокожи талибани български паспорти за 5 000 евро..... Пак казвам, ако бяха живи истинските войводи от ВМРО, тоя щеше да бъде публично дран на площада..... Макар и сега да не е късно

38

Saki

преди 5 години

Странна работа е това животът. За лидер да бъде избран един нисичък, слабичък мъж,с момчешко лице, който не блести с нищо. А големи ,яки мъже да стоят безработни и смачкани.