24

санкции до победа

преди 5 години

Ние най-много трябва да скачаме срещу северен поток 2 и срещу турски поток -- нас ни спряха и ни оставиха да се джавкаме с Русия--- естествено Русия мрази нашата твърда политика и вече нас също ...та откъде накъде нас ни спряха ,а за другите може или санкции до дупка и никакви кинти към Русия или почваме да се прегръщаме ,разпадаме и да им се навеждаме...това е живо предателство към нас .. евала на Полша имат много твърда политика и няма навеждане ни на Меркел ни на Путин--подкрепям ТРъмп !

23

муспи

преди 5 години

Въпросът е неточен от усърдно лакейство, трябва да се каже - може ли Европа да се опълчи на Световното Албанство? А то владее ППА! (Парите, Правителствата и Армиите на света!).

22

В сферата

преди 5 години

Кон за кокошка...сиирене за мляко, може? Ако спрат да ни цакат мей би?

21

NOSTRADAMUS

преди 5 години

USA SA IMRQLI NO NE GO ZNAQT OSCHTE XODQT SCHAVAT AMA SA UMRQLE

20

Анонимен

преди 5 години

Не може. Да сте чували за тайния Канцлер акт? След избиране на канцлера в Германия САЩ трябва да го одобри. Иначе не може да стане канцлер. На практика Германия е все още окупирана от САЩ. Американските войски в базите в Германия са стотици хиляди а немската армия е символична. Европейците ще слушат и ще папкат каквото изпадне от трапезата на Тръмп.

19

Анонимен

преди 5 години

AMI KRAINO VREME E DA SE OPYNE.

18

Анонимен

преди 5 години

Европе трябва да се събуди всички си гледат интересите само ние сме длъжни да следваме фалшиви ценности, които ще ни затрият.

17

Анонимен

преди 5 години

Персите искат да търгуват и то без долари, а еврото зпалашва да срине долара Тръмп не ви е приятел, а Юнкер е с две различни обувки, пригответе си пуканки и бира и много евроатлантизъм.

16

Анонимен

преди 5 години

Може, но и трябват лидери с топки, а не мекотели.

15

Анонимен

преди 5 години

'Може ли Европа да се опълчи на САЩ заради Иран?'---Мен ли питате? Аре, стига с тия въпросителни заглавия, бе! Хубаво подражавате, но на български език звучат смехотворно.Като започнем и ние да ви коментираме в "интеррогативна" форма, ще бъде голям цирк.Нищо, че можете да триете. :)

14

Анонимен

преди 5 години

"Ще се изправят ли европейците срещу тиранията на Тръмп? Съмненията са позволени защото особено Германия е силно зависима от САЩ. Най-голямата държава в ЕС не само зависи военно от американците, но и САЩ са най-важният търговски партньор за Германия дори преди Франция."Е, и? Губеща няма да е само Германия ако се опълчи на САЩ. САЩ ще загуби окупираната немска територия, немския пазар и хиляди американци работещи в немските заводи ще останат на улицата.

13

Анонимен

преди 5 години

"Може ли Европа да се опълчи на САЩ заради Иран?"Зависи дали Юнкер ще успее да си улучи обувките и степеннта на ишиаса му в момента. За Туск знаем че е наложница на американския президент без значение кой е на власт там (това се очаква от поляците), Меркел гък не смее да каже, да не й изкарат телефонните записи за 10 години назад. Май не, САЩ са стиснали Европа здраво за гърлото и ще я удушат ако издаде звук.

12

Brown power Germany

преди 5 години

ЕС едни бежанци не може спре, Тръпм изобщо няма да им цепи басма ще ги ошамари и то демократично, да не мислите, че ще иде да им се моли и там 20 лигльовци да си играят на *** ми доди ми и да го разтакават.

11

Сега

преди 5 години

Европа и ния сме окупирани от САЩ и воените и бази!Само Русия е спасението.

10

Лошо

преди 5 години

Може но с сегашните зависими и страхливи политици едва ли.

9

Да

преди 5 години

Може ако иска да си гледа интере са....

8

ТHE Патриот

преди 5 години

Постзападен свят :) кефче

7

West Side

преди 5 години

USA Today :Кой е най-големият кошмар на американец в България ?- Да си купи от Илиенци ризата,която е изхвърлил преди 4 месеца :D

6

Анонимен

преди 5 години

Как, тоя екстремист де-факто си ръзвърза ръцете да създаде супер оръжие и да унижощи света, който не го е разбар л си е негов проблем. Америка фърст по ясно от туй няма как ви го каже или евроишиасниците отиват и целуват краката на Путин или ще се оправят сами.

5

Анонимен

преди 5 години

Правилно - Валери е аут! Ауфидерзеен, ***