64

edin

преди 5 години

Американската политика винаги е е била такава, просто сега в Белия дом не седи професионален политик който да обвива американските л****** в станиол и панделка и да ги продава на ЕС за шоколад. Политиката винаги им е била такава просто сегашния президент ги нарича нещата с точните им имена. Няма политкоректнос, няма измислени ценноости. Преди същите неща се вършеха без да стават обществено достояние с такъв груб език.

63

ПЕНКО

преди 5 години

СПОРЕД ПАКТА ЗА КАПИТУЛАЦИЯ ГЕРМАНИЯ Е ЗАРОБЕНА ВОЕННО ОТ САЩ ! РУСИЯ СЕ ОТКАЗА ОТ ТЕЗИ ПРЕИМУЩЕСТВА С ДОСТОЙНСТВО ! УПРАВЛЯВАЩИТЕ САЩ ЦИОНИСТИ СА МАРОДЕРИ И ДРЕБНИ ДУШИЧКИ !?! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ , ЧЕ ВСИЧКИ ЗАТОРМОЗЕНИ ОТ "ВЕЛИКИТЕ САНКЦИИ" СЕ ОБЕДИНЯТ В ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ !??! САЩ И " ВЕЛИКОБРИТАНИЯ " ЩЕ НАПРАВЯТ" ИРАКСКА" ПЕТРОДОЛАРОВА ВОЙНА ,НО СРЕЩУ КОГО ???

62

Анонимен

преди 5 години

който не иска да търгува с долари му се налагат санкции или война , шойната в ирак и либия се случи точно заради това че те искаха да продават петрола не в долари а в друга валута или обмен за стоки / това е самата истина , има го документирано

61

Анонимен

преди 5 години

Европа и САЩ са съюзници и осбовни търговски партьори а дребни търговски търкания си имат от време оно .а русия е губеща каквото и да стане рублата пада северен поток 2 няма да го бъде

60

Анонимен

преди 5 години

Русия няма никакъв шанс .влачехасе кат червей когато Тръмп излезе от договора за ръкетите

59

Juls

преди 5 години

Като икономически и човешки ресурс Европа има потенциала да се превърне в много по-мощен фактор от САЩ. Първата стъпка троянският кон на САЩ - Великобритания да бъде изритана час по-скоро от съюза за да не бойкотира всички важни промени както до сега. Втора стъпка да се създаде мощна европейска Армия, да се създаде ясна обща концепция за външна политика на Европа базирана на европейските, а не на US- интереси. Да се задраскат идеите от тип ЕС на скорости и да се премине към пълна федерализация.

58

Анонимен

преди 5 години

До А беНе съм много сигурен как противоатомен бункер ще спаси някого от демократите.Те си бяха защото искаха война с Русия-Хилъри,Маккейн,още други психари.Дори Путин ги предупреди че са на крачка от голямата война.Маккейн искаше да ги бомби със Б2 -те затва изкараха с500.Хилъри искаше да им праща флотилия от самолетоносачи.Те почнаха да правят подводници и изкараха планове от Студената война за 100 мегатонно торпедо способно да плува много бързо -500,600 км/ч и да зарази цялото крайбрежие.

57

А бе

преди 5 години

До АнонименСтроежът на укрития в САЩ по времето на Обама не беше провокиран от конфронтацията с Русия,а от опасения от настъпващата власт на цве.тните и граждански безредици!Е Тръмп даде нова надежда на белите.Донякъде.

56

Мда

преди 5 години

Правилният въпрос е:Може ли Европа да се еманципира от САЩ?На тоя етап очевидно не.И не защото няма икономически потенциал да го направи,а защото няма твърда воля да бъде самостоятелна.Както се казва-твърда воля от меки китки не може да се очаква!Иначе Европа има много силни козове-без нея САЩ изгарят тотално,не само икономически,а и политически,губят войната срещу Русия,Китай и още много други щети.Обаче европейските лидери просто нямат капацитета да използват предимствата си!

55

Анонимен

преди 5 години

Е тва по какъв начин ще засегне Европа.Най-много французите да се разплачат че имаха некви заводи за автомобили в Иран.Европейците би трябвало да се радват на Доналд Тръмп.Ако беше Хилъри то вече Русия и САЩ да са се сбили. А тук щеше да е пълно със зелени човечища много ядосани,танкчета самолетчета,хеликоптерчета и радиоактивни кратери.Такава щеше и да е гледката в цяла Европа.По-времето на Обама имаше строителен бум на противоатомни бункери в САЩ.Всякакви-дори имаше промоции като черен петък.

54

не може да бъде!

преди 5 години

Европа в момента не може да направи нищо,а също така няма да може да направи почти нищо в следващите 2-3 години-твърде много е зависима от САЩ и твърде здраво е оплетена във финансовата система под контрола на САЩ.В това няма нищо чудно ,защото досега американците бяха водещи във всичко и налагаха своите правила.Но ледът се пука,г-да съдебни заседатели.САЩ не са това,което бяха-и финансовата,и военна им мощ са доста разклатени.След 5 години светът ще бъде съвсем различен от това ,което е сега!?

53

Анонимен

преди 5 години

става забавно Путин са го приели по спешност в болница

52

Анонимен

преди 5 години

Има ли страна, на която САЩ не са наложили санкции или не са заплашили с такива? Крайно време е Европа да престане да бъде колония на САЩ и тенденциите в тази насока , за сега само на идеи, са видни. При толкова много санкции, военен, икономически и др. натиск и преки заплахи ,особено от страна та ултраястреба Джон Болтън, каде остана т.н. "пазарна икономика" и "свободна търговия", за която ни проглушиха ушите. В тях вече няма нищо пазарно, а само идеологическо.

51

Анонимен

преди 5 години

всеки, който търгува с Иран и оперира с долари....Ето това си набийте в главите:САЩ не задължават никого да им ползват доларите, даже забраняват на идьотите да си сключват сделките с тяхната валута. Имат право.

50

Анонимен

преди 5 години

Русия ще прави като вятъра нищо добро не я чака

49

Анонимен

преди 5 години

Беларуската може ама руската рубла още е две стотинки

48

Анонимен

преди 5 години

Персите искат да търгуват и то без долариТи не череш ли, че САЩ им ЗАБРАНЯВАТ да търгуват с долари, бре! Къде отива сега мантрата, че САЩ насила карали някого да ползва долари?

47

Анонимен

преди 5 години

Рублата нещо се вдигна. Защо така?

46

Анонимен

преди 5 години

скоро никой няма да работи с долари, запомнете ми думата , европа ще сключи икономически договор с русия , но тогава мове и да се стигне до война , целия свят срещу ктаварника

45

дърт

преди 5 години

Некоректно зададен въпрос! Истинският е - може ли васал да се опълчи на господаря си?