135

Отвратен

преди 5 години

До kiro-133;Ана теб казвал ли ти е някой колко си ГЛУПАВ?

134

h

преди 5 години

"И Гърция, като изпадна в криза, кой застана до нея"Гърция НЕ "изпадна" в криза а беше разорена от юдо-масоните.Гърция днес е разорена и населена с "бежанци" - убииственна безработица и йестока мизерия -ето така ЕС така "помогна" на Гърция !!!РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

133

Отвратен

преди 5 години

До Анонимен-105;На първо място сложи Русия, най--големия враг на Б--я.Окупацията и след ДЕВЕТИ ни струва 140 милиарда. В момента има 53400 руски фирми у нас. Не плащат нито данък нито акциз.Лукойл 20 г. не отчита печалба. За да си подобрим живота трябва да изгоним руснаците от Б--я. ВЪН.

132

Анонимен

преди 5 години

Хайде заедно с Меркелица на боклюка на историята.

131

kiro

преди 5 години

хаха...Бацее, ако беше прочел някоя и друга книга щеше да знаеш че НАТО на никой не е помогнало. Справка Кипър Гърция-Турция. Това е една безмислена паразитна организация.За ЕС не ми се говори, единственият ни плюс е че нямаме визи и можем да пътуваме с лични карти. Всичко останало е на минус.И стига с тези магистрали бе, не напразно в народа си известен като Асфалт Паша. 10км да беше направил качествено, с нещо да те запомни народа. Всичко е кражби и тотален брак. Слез на земята...

130

Дон Теодорро Маврос

преди 5 години

Вилгари, ЕИ СЕГА ---След 3 години ВИ СПИРАТ / СПИРАМЕ ПАРИТЕ ОТ Е.С ! - В КРАЯ НА 2021 год. ПОСЛЕ --- НЕ ВИ Виждам как ще оцелеете .ГЪРЦИЯ ЩЕ ВИ ВЪВЕДЕ ВИЗИ, И ГРАНИЧЕН ВОЕНЕН КОНТРОЛ НА ГРАНИЦАТА С ВАС .

129

Анонимен

преди 5 години

Ако беше пожар да те питаме ама не е що не отиде в Малибу да спасиш звездите омръзнал си ни вече, не ставаш бе. А ако не ни помогнат какво правиме ?

128

Циник до 128

преди 5 години

Не ...тynaнче....в Африка са били...*** ти откъде да знаеш...

127

Анонимен

преди 5 години

Те много ни помагат и сега да грабим взаимно. Народът избяга, другите мизерстват, бетер като комунизъма. Една управляваща олигархия партийци тормози народа. Мерси Нато и Ес!

126

Анонимен

преди 5 години

До *** до 114Да Българоя

125

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!!!

преди 5 години

ПАЗИ БОЖЕ ДА НИ ПАЗИ НАТО!!!!Бате Бойко, как ще ни пази НАТО - както опази СИРИЯ, ЛИБИЯ, ИРАК, АФГАНИСТАН и още един куп други държави, които ДЕМОКРАТИЗИРА И ОПАЗИ?!? Така ги опази, че вече не стават за нищо!!! И очеизвадно е за целия свяч, че по-лошо във всяка от тях не е било НИКОГА в цялата им история!!!ТИ ВЯРВАШ ли си?!?

124

Циник до 114

преди 5 години

Германия Е имала колонии - *** простено ти е....функционално неграмотните сте много в сайта!

123

Гробокопач

преди 5 години

До СТРАНДЖАТААко руснаците обещаят да убият Бойко, пускаме ги!;)))

122

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако Русия ни нападне... - русофилите чия страна ще вземат... - защо ли питам...

121

бай ганю

преди 5 години

мислех си че си всевишен и нямаш нужда от помощ...оказа се че в речника ти има АКО..боко то няма едностранен процес и ти от началото лежиш и разчиташ на ЕС и парите от там единственно на това се крепи политиката ти,за всяко нещо хлопаш на вратата на ЕС за помощ показателно колко слаба държава сме без външна помощ.а какво ние даваме на ЕС в замяна? само главоболя от не решени вътрешни балкански проблеми въприки че всеки доклад ти казва как да си подредиш къщичката ти отказваш

120

Анонимен

преди 5 години

Британската Империя помага само на себе си, освен че помогнага на баташкото клане.

119

Анонимен

преди 5 години

Ако стане проблем никой няма да ни помогне на готово. Всеки сам решава проблемите си!

118

СциганинС

преди 5 години

Ако стане проблем-дано не става ,че никой няма да ни помогне. Колкото Англия и Франция помогнаха на Полша през 1939 г когато бяха нападнати.

117

Анонимен

преди 5 години

Проблема вече е станал! Държавата е ликвидирана!

116

Анонимен

преди 5 години

ИРАН е враг на наглосаксонците, защото не си дават петрола без пари, така и Венецуела.