235

Само глупости ръсиш

преди 5 години

Бойко, какъв точно проблем чакаш да става, че НАТО да ни пази??? За война ли намекваш?? Да не ни набуташ между шамарите, вождеее с тия глупави приказки. България да се забърка в конфликт, който не я засяга.

234

НАТО,

преди 5 години

Най- много да ни разделят на три суверенни републики, от, които две едва ли ще са в ЕС, не те е срам !

233

Анонимен

преди 5 години

Не съм чул НАТО да е спасявало някого през последните 40 - 50 години. Откакто се помня, тоест.

232

Анонимен

преди 5 години

Гърция изпадна в криза точно заради ЕС. Не съм им отпускал аз заемите, въпреки, че знам, че не могат да ги върнат. Не съм ги карал аз да усвояват кредити за социални дейности. Ние като изпаднахме в криза се видя как ни "помогнаха" - закриха си пазарите за наши стоки, ликвидираха ни промишлеността и отвориха нашия пазар за техни стоки... Борисов или е много неук, или прави усилено четки на някого. Мисля, и двете.

231

НАТО ДА ни спасява

преди 5 години

Бойко, Бойко, кога НАТО е спасила нещо или някого?? Унищожават дадена държава като търсят терористи. Дано няма проблем, че ако решиш да ги молиш за помощ, резултатът е ясен.

230

И Русия е на Балкани

преди 5 години

Бойко Русия също ти е съсед като Гърция и Македония. Защо не се замисли колко по-добре щеше да бъде руската тръба да е за България, а не за Турция. Питам, защото нали днес мислиш за Източните Балкани. Помисли си...

229

Бойко СРАМ

преди 5 години

Бойко,Българите молят,протестират и крещят за по-високи доходи, а ти реши да правиш магистрала на Гърция?????А защо мислиш, че Гърция иска Македония в Е.С?? Гърците с името ,, МАКЕДОНИЯ" не бяха съгласни, защо говориш от името на чужда държава??? Я си признай колко ти плати макето ЗАЕВ???? Да ги избуташ напред македонцити? Те плюят българите, ама един ден ще ги газят албанци. Ке ще им се върне ...

228

Шантав вожд

преди 5 години

Бойко, ама магистралата на Александруполис с български пари ли ще я правиш???? Гърците с гръцки пари да си я обновяват, ако искат А за БДЖ не знам какво ще модернизираш. Преди 2 дни четох, че не достигали машини и БДЖ били пред фалит.

227

Бойко изтрещя ли???

преди 5 години

Бойко,НАТО от Русия ли ще ни спасява??? Войни ли ти се привиждат пак??? Нещо от Путин ли се уплаши??

226

Сериозно

преди 5 години

Дано Македония НИКОГА не влезе в ЕС, защото отричат, че са българи.

225

BOG DA NI PAZI

преди 5 години

BACE VERVASCH LI SI?KOI SCHE SE BIE ZA NAS MERKEL UYNKER ILI TUSKA MM?

224

Заглавие

преди 5 години

Молете се да не стане Проблем!, че Бог да ни е напомощ.!?

223

(*_*)

преди 5 години

Въпреки всичките му кусури ЕС е най-успешният политически проект в обозримата история. Даже накокържени самозванци като Борисов го схващат. А и колкото и да не им се иска на някои наведени на североизток ЕС и НАТО са прекалено обвързани едни с други. И би било голяма глупост да излезем от НАТО - опърпаната мечка само това чака.

222

гост

преди 5 години

тоя няма грам мозък ,ПОЖАРНИКАР му кажи и не говори повече

221

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Borisov ,pitai Kipar kolko NATO im pomegna sreshtu Turtsia !!! A ES si e edna banditska kolkonizatorska ,globalistka ,antichoveshka ,satanistka izmishliotina !!! Zapomni na \zapad ne pomagat !!! Tam grabiat I razpredeliat koe za kogo ot hishtnitsite .ovchario !!! Valk stado ne pazi !!! Ti samo mi kaji kapitalizma ...na kogo e pomognal !!! Tam te falirat ite razkasvat !!! Tapanar !!!

220

Скептик

преди 5 години

НАТО е вредно за България. Колкото по-малко рано напуснем, по- добре. Някой спомня ли си мантрите от началото на прехода: България - швейцария на балканите.

219

Помощ от ЕС и НАТО

преди 5 години

И Крим загубиха, и държавата им съсипаха, и нито членове на НАТО станаха, нито на ЕС, даже асоциирана членка на ЕС не станаха, където Турция е асицииран член на ЕС от 1963г, и дори така мечтания свободен безвизом режим с ЕС не им дадоха на украинците - чакайте помощ от ЕС и НАТО!

218

Ludoto Lenche

преди 5 години

..samo zaglavieto mi be dostatchno za da ne cheta nadolo !!! .prikazki za naivnitsi !!!

217

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски завинаги, свикна ли алкохолика-олигарх-шоколадов бос Петро Потрошенко??

216

za Ukrajna

преди 5 години

Украйна ще влезе в ЕС и НАТО на 36 май, т.е.никога...............като прелъстена и изоставена булка!!!Failed state..............провалена държава е Украйна, така каза чичко Сорос, гадината, която финансира оранжевите революции!!!