235

Съседа

преди 5 години

Защо не забранят и старите политици, те също замърсяват въздуха и тровят нервите на българския народ. Защо не забранят безразборното изсичане на българските гори които са БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ в организма на държавата ни, а в същото време ни заблуждават с остарелите автомобили и комини. Защото приходите от продажбата на ценната дървесина захранва здраво бездънните партийни касички на водещите партии.

234

Анонимен

преди 5 години

Абе Тези са пълни ненормалници не разбраха ли че не колите правят катастрофи А хората всички са за затвора до един

233

Ала бала

преди 5 години

Господин Симеонов си подал оставката то и Левски ако беше си е подал ?Ама нали сте избрани от народа за народа ами работете ,както той работи за вас господа министри и Н.П.

232

Анонимен

преди 5 години

Да мислел българина какво си купува и за околната среда?!?!А с какво ,кой ще мисли?!?!?***.....Истината е една резни главата на българина и напълно хазната ,за да се гушат малцина !!!!

231

Ала бала

преди 5 години

А нямало прираст КАК ДА ГО ИМА ВЕ ОНБАШИИ вместо да ги дам за децата да ги дам на вас щот не мойте да си покриете разходите Ей ще го погробихте българина ве битери стига сте алчняли ве няма за кой да се гласува разберете държава без глава няма значи няма да има и БЪЛГАРИЯ това ли искате то се знае слаб цар слаба държава.

230

Гражданин

преди 5 години

Народа го взеха за бездънна яма.човек ще помисли че тия пари ги събираме от земята.

229

Гражданин

преди 5 години

ГЕРБ - грабежи.екзекуции.рекет, бедност.

228

Анонимен

преди 5 години

Мендо, като пърдиш не замърсяваш ли въздуха?

227

Анонимен

преди 5 години

Менда Мента Менте

226

Алекс

преди 5 години

До frelia защо си мислите, че електрическите коли са екологично чисти, пример е чернобил или тецовете пръскат маргаритки във въздуха

225

Ала бала

преди 5 години

Здравето ни разкатаха и нас и на нашите деца и на внуците ни с храната всичко що се яде от магазина е отрова много ама много са малко чистите храни Тръгнали да говорят за чист въздух и за зимни гуми.НАРОДА *** Е СВИКНАЛ ДА ЯДЕ ДАМИ И ГОСПОДА" народни представители" И ВАС ЩЕ ИЗЯДЕ.

224

ADogoiniv

преди 5 години

Samo elektrucheski motori....da jivee vec, aec, tec varna!

223

Анонимен

преди 5 години

Мендо колите които са на газ са екологично чисти,защо и те ще плащат скъпа гражданска.Работата е там че искате парички от бедния народ да се нагушите отново и не те интерисува екологията

222

Ала бала

преди 5 години

Що не забранят храните които тровят народа що е колбас всичко е *** за захарни и млечни също

221

Анонимен

преди 5 години

Ние сме си виновни че спим,а не затваряме граници и пътища както гърците

220

Frelja

преди 5 години

Nezabavna zabrana na dizelovite i na benzinovite motori, mnogo ubiistveno tsapat vazduha na rbg. Samo elektromotori ste razreshavame v rbg.

219

Психото

преди 5 години

Да слезнат малко при народа да видят как се живее с 560лв. И с тези пари дали ми е за екология. Те самите взимат по 5000лв и си мислят че всички живеем така хубаво като тях. Оставка на всички и да им конфискуват имуществото. И те да поработят за минимална заплата да видят как е. *** мръсни

218

Така е

преди 5 години

Целта е да ни ограбят и принудят да слезнем от колите.

217

Анонимен

преди 5 години

точно ако приемат нейното и на застрахователите предложение застраховката на почти всички ще скочи два три пъти защото кой няма нарушение а за да ти намалее след това трябва да минат седем години без нарушение.това направо си е увеличение като ни обясняват че 80% щели да плащат по малко.

216

шматка

преди 5 години

Тази Минда веднага да подава оставка.През последния месец работи като адвокат на ЗК.Марш к.уче проклето