35

Анонимен

преди 5 години

Алоооо, крет...ни! Че кой иска да кара 20 годишна кошница?! Ама с тия доходи какво да караме? Последни модели ли?

34

Менда съм

преди 5 години

Стана много лошо! Раята се усети и сега трябва да върна комисионната! Ама как хич не ми се иска.....

33

ПрограмистЪт

преди 5 години

Старите коли ТРЯБВА да са с висок данък и застраховки - по някакъв начин трябва да се ограничи автопарка в големите градове и това е едно от решенията.

32

0

преди 5 години

Хайде слизайте от скапаните си трошки и да приключим темата. На г ол г ъз чифте пищови - като си беден не си купуваш кола, която да трови всичко живо и да й плащаш скъпата подръжка. ИМА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ - в него не боли и там хора се возят. Вие хем бедни, хем задниците ви в коли да са . Е , не става............. и колкото по-скоро го разбере, по-добре. Да не говорим как ще намалее трафика и няма да се задръстваме нон-стоп. КАКВО ОЩЕ НЕ ВДЯВАТЕ, а ?

31

Фалшива новина

преди 5 години

Лъже Менда Стоянова от ГЕРБ, та чак ушите й пращят от лъжи.Мощен стар автомобил с примерно 142 KW мощност.Досега данъка е бил 195,62 лева, сега става 160,69 лева, с 35 лева по-нисък данък, но според ГЕРБ, цитирам: ""На практика увеличение на данъка ще имат коли само на по 18-19 години, а най-голямо натоварване ще получат мощните 20-годишни автомобили", поясни тя пред БНТ."

30

noFreeman

преди 5 години

меринда меринда, не мисли много, защото до няколко седмици си тръгваш от топлото мафиотско място...

29

арториус

преди 5 години

Някой вярва ли наистина, че Шменда я е грижа за екологията??? Или, че тиквения шеф го е грижа за матриала? Това са едни бандити и мошеници, които искат да лапат пари и са загубили всякакво чувство за мярка. Държат се все едно си им измъкнал кокала от устата

28

Saki

преди 5 години

Тази женичка Менда с тревожния поглед и лакома душа е абсолютна катастрофа за българите.

27

Анонимен

преди 5 години

Цял свят е заложник на автомобилите.Те с най-любимата играчка на хомо сапиенс която само с едно врътване ключа на стартера започва да трови, изгаряйки това което Природата е решила отдавна да го погребе дълбоко под земята. Известно е също, че 30% от автомобилите се ползват само за кеф, а още 30% нерационално, става ясно, че автомобила е любимото средство за самубийство на човека !

26

Кратун

преди 5 години

До Анонимен 12. Ами в момента, в Германия ако бракуваш дизел до Евро 4 получаваш5000 евро отстъпка от цената на нова кола. Защото държавата уважава гражданите си, а не ги малтретира с данъци. Данък автомобил и гражданска в Германия струват толкова, колкото искат да ги направят в България. Обаче Германците полувачт средно над 4 пъти повече от Българите.

25

Любопитен

преди 5 години

Тая ни обяснява как трябва да се сложи таван на обезщетенията на разширения кръг от лица,но дума не обелва,за това как тоя разширен кръг просто може да се ПРЕМАХНЕ с малка промяна в закона!Най-нормалното нещо е обезщетение да получават САМО и ЕДИНСТВЕНО НАСЛЕДНИЦИТЕ,а те са ясно посочени!Аман от мераците за създаване на доходни бизнеси от НИЩОТО,за сметка на потребителите!!

24

МЕНДО,

преди 5 години

ще ме амбицирате да докарам един дизеляк Форд пикап на 30 години със седем инча цев, ще го регистрирам в съседна държава, така, че няма и сянката на левчето да видите и всеки ден ще правя кръгчета около дупките ви, я работните ви, я обитаващит, живеещите ви.

23

СциганинС

преди 5 години

Имам авто от 2011 г. Данък -260 лвГражданска -300 тех-преглед-40 лвЗаверка за пожарогасител -5 лвСмяна на летни-зимни-летни-20лвВинетка -97лвСмяна на маслото ....-150 лв10-20 ЛВ ДОП РАЗХОДИКъм 900 лв разхдоди за 2018 лв

22

шофьор

преди 5 години

А отстъпка за колите на газ? Само ще ни ограбят, никой не казва за какъв екологичен проект ще се изхарчат допълнително събраните данъци.Като оправят пътищата и горивата и получа субсидия за покупка на нов автомобил, може да взема една дачия. Сега ако сменя предницата на една нова кола и половината горивна система, трябва да дам 5-6 бона.

21

последно

преди 5 години

за какво е статията ви? За застраховката "Гражданска отговорност" или за данъка на автомобила?Много сте зле! И не само Днес

20

zeus

преди 5 години

До 10Колата ми е 5 годишна, стои си в гаража и ходя на работа пеша. Това не означава, че се чувствам над обикновения данъкоплатец и не виждам колко му е трудно да живее под управлението на тиквите.

19

Анонимен

преди 5 години

ГО няма да скочи, защото ще скочи народа.

18

МЕТЕОР

преди 5 години

Супер +

17

Сп??нс !?

преди 5 години

Как да се амбицирам и да се върна в БГ, от 10 години данъкът ми е 65? , няма винетки, а застраховката от 650? първата година в момента е 230? , и въпросът не е само в парите, а в спестените нерви , да четеш всеки ден че ще ти вдигат , ще те облагат и тъй на татък. С колко ли им скъсиха живота на българите само статиите които четат всеки ден.

16

Анонимен

преди 5 години

Браво Мендо. За това гласувам винаги за вас.