18

ОСТАП

преди 5 години

До Jas АКО БЕШЕ РЕЙГЪН, АМА НЕ Е!СЕГА ИМА РУСИЯ И КИТАЙ.КАТО ТЕ СЛУШАМ КАКВИ ГИ ГОВОРИШ - АМИ АКО РУСНАЦИТЕ РЕШАТ ДА НИ СПРАТ ГАЗТА УТРЕ, КОЛКО И ОСТАВАНА БЪЛГАРИЯ?

17

Jas

преди 5 години

Към разоръжаване през...модерно въоръжаване! Е има някаква логика, само дето Ким втасва и расте на ширина като тесто все повече а народът му гладува още повече. Защо изобщо се разсъждава за Северна Корея от военна гледна точка, каубоите се хабят времето и барута, ако беше днес президент Рейгън, просто щеше да ги умори от глад или щеше да им даде толкова пари на заем, че до 5 г. сами ще фалират.

16

Митко Банцера

преди 5 години

Американците са му дали някоя стара военна технология, в замяна той ще почне поетапно да премахва ядрените оръжия, но в очите на народа си ще е велик гений който води държавата към нови успехи и под негово ръководство се откриват нови оръжия

15

-|-

преди 5 години

...денуклеаризация... или искахте да кажете... ядрено разоръжаване...А дали статията е преведена с translate.google ...

14

началник Ким

преди 5 години

Когато началник Ким говори, *** могат само да сушат , не да *** !

13

Ким

преди 5 години

се бъзика с американците и ги прави чисто луди! За пореден път ги хвърля в размисъл и депресия! За разлика от някои форумни експерти аз не знам кой какви оръжия има и с какво разполага. Знам само, че ако СК е слаба във военно отношение, до сега да са ги ударили вече.

12

Анонимен

преди 5 години

Поредната комунистическа простотия, откраднали някаква технология на над 50 години и вече се тупат в гърдите каква сила са, докато им къркорат коремите свити на топка в ъгъла на коптора в който живеят.

11

Анонимен

преди 5 години

Абе другаря Ким няма ли да им купи на своите славни генерали по един ноутбук ами си дава парите за бележници и моливи. Вероятно поради съображения за сигурност не им се разрешава на генералите да имат такива джаджи защото американските империалисти могат да откраднат от мрежата високотехнологичните и мъдри мисли на другаря Ким. Така че генералите ще продължават да плюнчат моливите до окончателната победа на камунизма в КНДР по подобие на окончателната победа на комунизма в СССР.

10

АнонимеН

преди 5 години

ФАЛШИВИЯ КИМ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ СЛЕД КАТО КЛЕКНА НАПЪЛНО НА САЩ!

9

КИМ СВИН

преди 5 години

Ей, вечно някакви другари си водят бележки около Ким Свин да не изпуснат някоя гениална мисъл случайно. Сигурно много важни неща казва другаря!

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя филм го гледаме вече 80 години, тайните оръжия на фюрера, секретните свръхоръжия на СССР, умопомрачаващите оръжия от анимациите на Путин, а сега свръхоръжията на Ким Чен Ун които са толкова секретни че и самият световен лидер на светлия комунизъм другаря Ким не ги е виждал.

7

Анонимен

преди 5 години

Ко стана бе кравари нали щяхте да превземете СК за 2-3 дена и да освободите Крим и Сирия що се мотате памперс ли няма ?

6

Руснак

преди 5 години

Ние от конструкторското бюро в Тула помогнахме на корейците за разработването на нов вид ракета със среден обсег.Корейците имаха проблеми с главния изстрелващ ластик и ние им предложихме решение като заменихме ластика с мощен амортисьор.Така надеждността на изстрелващия механизъм се величи значително.США да му мислят!

5

ХАХАХАХА

преди 5 години

Ким ги направи луди САЩ от 70 год не могат да превземат СК само търчат като линейки и лаят Ким туй Ким онуй, Прасчо си е наточил балистичните ракети и ако мерне някоя крава ще я направи на кюфтета.

4

Анонимен

преди 5 години

До юмрукХа-ха-ха, всяка кокошка летяща крепост към сърцето на американския империализъм Хайде успокой се и заминавай да участваш в русофилския метеж във Варна.

3

Анонимен

преди 5 години

ха ха (изостанала) Северна Корея,а ...К,во стана бре шорпшчета ,нали вашата любима клоака САЩ щяха за няколко дни да (превземат) СК,май истината е ,че кой има силна армия и ядрено оръжие ционистките кашерни кравички там не смеят да припарят.СК не е Ирак,Либия ,това им е болката на говедарите

2

Анонимен

преди 5 години

А него наблюдават ли го???

1

Браво Ким

преди 5 години

Ким резби мечтите на краварите за световно надмощие, разби нервите им, изгони сънят им.