135

House M.D.

преди 5 години

Очаквайте и това да бъде хакнато.

134

Анонимен

преди 5 години

Това вече на нищо не прилича. ОСТАВКА ЛАКОМИЙ.

133

Ибрикчия

преди 5 години

Който взема тунела на Витиня ще пукне парата.

132

????

преди 5 години

Защо така, драги ми сънародници!? Като чуете за такси, поскъпване на ток, хляб, бензин с 10% и скачате до небесата, а като си получавате заплатите (мизерните) всеки месец... си траете пред "шефа"!!! Не постъпвате много храбро, а тук (форумите) сте големи "лъвове" :).

131

До 145

преди 5 години

Ти сериозно ли го мислиш това дето си го написал? Наивен си все едно сега се раждаш.Добре,че тия като теб стават все по-малко с всеки изминат ден.

130

Анонимен

преди 5 години

.... и блещите глупости за диктатори, мутри, преврати! Тези мутри, грабежи и т.н. да не са от вчера!?

129

Анонимен

преди 5 години

Вие четете ли!? Таксите ще са за бъдещи проекти! Предпочитам да плащам такса за тунел под Шипка, отколкото да мина през прохода без пари. И ако това е начина да се случат тези проекти, какво лошо има? През "великият" Ви и свиден соц. ли, комунизъм ли една магистрала не се построи докрай! Панелки, заводи, рудници донякъде добре, ама като краен резултат виждате до къде я докарахме! И пак, не мога да Ви разбера, какво лошо има да се направи тунел под Шипка (прим.) и да се плаща такса?

128

Бг.реалност

преди 5 години

Това е отговора на боко-диктатора относно протестите с/у него и компанията му.Още ли не вярвате,че живеем в реална диктатура само защото всеки магазин е вече кореком.Тъпо и наивно.

127

Анонимен

преди 5 години

Партия ГРОБ в действие...Минаваш по тротоар - такса, зер Тиквата са му малко парите.

126

Чичо

преди 5 години

Глупости! Таксата трябва да е за всеки метър, минат по републиканската пътна мрежа (ако е по път с дупки - двойна, че да се научи бълхарина, че такива пътища в БГ няма!) и да се плаща като добавка към пътния данък!

125

ТАКА ЩЕ Е !

преди 5 години

Докато тъпия народ потънал в овчедушието си мълчи и трае,така ще е !Какво има тук сложно за разбиране? !Държавен рекет,геноцид и диктатура спрямо бг.данъкоплатец.И какво правят 90%от българите?Мърморят,стоят си в къщи и като дойде време за гласуване бързат без въобще до тиквата им да стигне мисълта, че с гласа си ще подкрепят поредния доказан престъпник.Гражданско неподчинение и щети за държавата ! ! ! !Само тогава ще бъдем взети насериозно.Останалото са гей-паради.

124

Анонимен

преди 5 години

Минаваш през мост, тунел, планински проход плащаш такса!...Вдишваш, издишваш - плащаш такса!Гарантирано от ГЕРБ!

123

Анонимен

преди 5 години

СПОКО, ХОРА! НЕДЕЛЯ ББ ДАВА ОСТАВКА И ТОЗ ЗАКОН НЯМА ДА СТАНЕ

122

Американ

преди 5 години

Отдаването на концесия на плажовете и пътищата е узаконен грабеж на държавна собственост..

121

Анонимен

преди 5 години

Това в наши условия е златна мина. Слагаш бариери на проход или на мост, наоколо всички други пътища не са ремонтирани от 40-50 години, няма алтернатива. Ставаш милионер за един ден, е разбира се ще трябва да споделиш припечеленото с баш мутрите.

120

дреме ми

преди 5 години

Това пак е Менда, да знаете!

119

доктор Костов

преди 5 години

Сега очаквайте мощен удар от войнствотона сайта!

118

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Мое да съм неграмотен ама нема да плащам за мостове и тунели и нема да плащам такса за гробищата щото съм човек от ГЕРБ

117

Анонимен

преди 5 години

искаме и самостоятелно мвр, самостоятелн съд и самостоятелна армия а защо и не и самостоятелна държава- не е ли малко лобистки тези промени за уреждане под предлог на някои пак да събира такси на гърба на другите. И после пак ще се чупят ръце пред камерите с обяснението то така е на запад - като падналия мост в Италия.

116

Вели4ка по4итателка

преди 5 години

Оби4аме ви господин Борисов. Вие сте истински 4овек с главно 4