155

Анонимен

преди 5 години

Като ми сложат такса пред тунела, ще включвам перката на колата и излитам като хеликоптер.

154

Анонимен

преди 5 години

Благодарим ви герб, а за въздуха кога?Нямаме търпение вече яко ни "оправихте"

153

Анонимен

преди 5 години

На какво основание ще има такси за преминаване през мост, тунел...? Или просто ей така решили, защото чули и видели нещо подобно в цивилизованите страни? Повечето тунели и мостове тук са толкова занемарани, че трябва на нас да ни плащат за риска, който поемаме шофирайки по тях. Да вложат средства в подобрението и поддръжката им и тогава да мислят за такса.

152

gio

преди 5 години

преди въвеждането да оправят тунелите, мостовете, но преди това да започнат от пътищата. Като го направят това могат да започнат да искат пари. Колко ще ми спестят от ремонт на колата, даже няма и да забелязвам тези такси.

151

Анонимен

преди 5 години

Снощи младеж, активист на ГЕРБ, стреля по протестиращите в Перник, избяга и се блъсна в друга кола

150

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези такси?Какво направихте за хората,за да не напускат страната?И къде изтичат парите от ДДС-то?

149

Анонимен

преди 5 години

Я сега да видим кой ги е построил тези планински проходи,пътища, тунели и мостове?!Май беше бай Тошо.Значи ние одавна сме си платили тези строежи и втори път няма да плащаме.А ако герберугите са опоскали вече заемите и искат да ни съдерат още сто кожи,това няма да стане.

148

Анонимен

преди 5 години

Оха, ГЕРБ мисли за народа, още таксички за народа, ПЛАЩАЙТЕ или мафията ще дойде.

147

До Ники

преди 5 години

Как ще минеш Дунав алтрнативно? Може би ще заобиколиш покрай изворите в Германия или ще прелетиш над него. Навсякъде по света се плаща при преминаване през големи съоръжения.

146

Картофчо

преди 5 години

До никиЩе има алтернативна туристическа пътека. По нея ще може да се минава и с транспортно средство тип Магаре :)

145

Ум

преди 5 години

Като карате въобще не си вдигайте прозореца че ще се плаща през 100-на метра, я мост, я завой, я тунел ...Поредната глупост в блатото БГ. Цирк.По зле сме от Тамбукту.

144

ники

преди 5 години

Е това е глупаво, нали трябва да имаш алтернативен път, ако не искаш да плащаш да минаваш по мост.

143

Анонимен

преди 5 години

Ако ГЕРБ ми наредят да плащам такса за жената и такса за децата ще плащам и пак ще ги обичам и затова винаги гласувам за тях. Иначи пак ще дойде Орешарски.

142

Анонимен

преди 5 години

А за въздуха,който им дишаме,ще има ли такса?

141

Анонимен

преди 5 години

Абе к'во ще си играете на дребно, я въведете абонамент на илектората за право на ползване на тротоари и улици от момента на излизане от жилището, и толкоз.

140

????

преди 5 години

Последните 10 години се случват нещата с основната пътна инфраструктура, но много бавно, на доста места некачествено. Отделно, че България може много повече и то в пъти! Обаче голяма част от ресурсите са разпределени в малък процент частници, които меко казано се увличат в лукс за сметка на останалите си сънародници. Трябва да има по-широк обществен контрол на държавните средства, хората да се интересуват на местно ниво как се ползват и така ще стане доста по-трудно да се "праскат" проценти в +.

139

Шофьор

преди 5 години

Автомобилният тунел "Готард" в Швейцария, дълъг 17 км. и свързващ северна с южна Европа под Алпите, снабден с най-модерните съоръжения (вентилации, аварийни изходи, противопожарни системи, радиопре-предаватели - за да може и под планината да се слуша радио и да има телефонен обхват) Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН! А винетките в Швейцария са много по-евтини от нашите, заплатите многократно по-високи от нашите и пътищата месравними с нашите. Това е пример за размисъл...

138

Анонимен

преди 5 години

Куцо и сакато на кола... Не може така. Колата не е скъпа вече толкова като цена, скъпо ще е да я имаш, караш и паркираш. Някакви младежи, очевидно ниско квалифицирани, с ниски челца гледат лошо и искат да падат цените... Задръстихме се и въздух няма вече- трябва контрол и управление на процесите и развитие на обществения транспорт.

137

Картофчо

преди 5 години

Така е било по време на най-мрачната част от средновековието. Всеки местен бандит си е заплювал я мост, я пътека и е искал такса за преминаването. Явно сега искаме да се върнем там. След някоя и друга година ще гоним и вещиците и ще ги слагаме на клада, за намаляване на напрежението сред простия народ. Ще обявим вещиците за виновни за лошия живот на хората.Вече е почнало гоненето на вещиците между другото. Напоследък за всяка простотия са виновни комунистите. Това са новите вещици за гонене.

136

Българин

преди 5 години

Троловете ЧЕРВЕНИ пак са тук и говнодумстват , а за останалите бих казал: ЧЕТЕТЕ внимателно и ще разберете ?!?!