18

резлтата

преди 5 години

ППО дадоха цяла плеяда свидни жертви. Ветко Арабаджиев, Бенчо Бенчев, Митьо Очите, Елена Йончева и хиляди знайни и незнайни войни на Империята на Злото.Естествено е. Нализнаете? Змията хапе като я настъпят.

17

до 16

преди 5 години

протестите са заради горивата и гражданаската това ги подполи.не знам.къкво Бсп те гони никои не ти иска и тях да те се апитват до се включат нормално е и ББ би.направил.същото на тяхно място.И да те питам къде са хората в България защо са навън

16

няма да мине

преди 5 години

Протестите са организирани от деструктивната опозиция за да поставят България в неизгодно положение. Следващата стъпка е Москва да ни "помогне" както стана 1994-1996 г. И така ще ни помогнат че после 20-30 години ще гладуваме за да им се "отблагодарим". После цикълът ще се повтаря. На всеки километър. Оттук до края на света.От нас зависи това да не мине.

15

Анонимен

преди 5 години

"Отговорът на управлението е добрата работа"----------------------------------------------Добра работа мутренско управление може да върши само с бухалката.

14

еди кои си

преди 5 години

до 10 празни глави много и ти си поредната

13

НЯМА БГ СРЕДНА КЛАСА

преди 5 години

Протестите са твърде рехави, защото в бг няма средна класа, която да е коректив на властта. Има едни политикани = богаташи от едната страна и бедните от другата страна, които умишлено се държат на дъното, защото така стават по-послушни и удобни. Политиканите решили да нарекат малко по-скъпо работещите бедни = основно в ИТ сектора, средна класа. Но в коя развита държава т. нар. средна класа не може да си позволи нова кола от среден клас, както е в България!?

12

А ний к'во казв

преди 5 години

Ролята на "патриотите в простотиите на правителството е повече от несъмнена!

11

Анонимен

преди 5 години

Едва ли има някой, който да не е разбрал вече, че тези протести са финансирани и организирани от БСП. Това могат това правят антибългарите от Позитано. Изловиха им една камара *** като Ветко Арабаджиевв и Боневв и това е отговора. На комсомолците им секват приходите в черната каса и всички са активизирани, начело с фатмакаа разбира се.

10

аз

преди 5 години

Хайде че в следващия парламент няма да ви има обединени предатели.Сега си приказвайте колкото искате ,после няма да ви има.

9

Франкофон

преди 5 години

"Ролята на БСП и ДПС в протестите" срещу поскъпването на горивата във Франция "е несъмнена" !Протестите във Франция срещу поскъпването на горивата несъмнено са работа на БСП и ДПС !

8

Анонимен

преди 5 години

Народен съд за управляващите!Малка поправка, (за всеки който е стъпвал в парламента последните 30 години )!

7

Анонимен

преди 5 години

Хей Обогатени Предатели , с откраднатите милиарди и 2 % крадци около вас само организации ви се придвижват !

6

Анонимен

преди 5 години

И жалкия им президент е най голямата издънка. Да покани верно протестиращите и да им видим лидерите. Абе къде е Петното

5

истина е

преди 5 години

Ako погледнете нещата безпристрастни ,народа има огромното желание да влезе в парламента и да ви натроши умните глави !

4

Анонимен

преди 5 години

И така да е.А вашата роля е да разединявате,да отнемате бъдещето на младите и бавно,но сигурно да затривате държавата.

3

До 1

преди 5 години

И какво ще ставаме я кажи? Монархия, или джамахирия?

2

Анонимен

преди 5 години

Време е да се премахнат изборите и да се забранят другите партии освен БСП за да е спокойно както преди. Който не е съгласен, в лагер да работи или на разстрел, иначе няма оправия

1

Yoan

преди 5 години

Парламентарната демокрация в България отдавна е изчерпала възможностите си като форма на социална справедливост и дълбоко компрометирана от паразитиращите мафиотски кланове в държавата.