38

Bg izmet

преди 5 години

ПАТРИОТ ЛИ СЕ НАРИЧА В УСТАТА МУ СЕРИ.ДЕЦАТА МУ ИЗБИЙ.МАЙКА МУ ОТ ГРОБА РАЗРОВИ И ГО НАВРИ ТАМ ОТ КЬДЕТО Е ИЗЛЯЗЬЛ.

37

анонимен

преди 5 години

S DE DUMI POGODIXTE XUBA NOMER NA PREMIERA PROFESORE

36

Хехе

преди 5 години

Че БСП и ДПС не участват ли сега,КОГА?Доста смугли сънародници се видяха по телевизията,а да не говорим за разни обеднели червени избиратели,повярвали на телефонни измамници,че помагат на бате Серго от "На всеки километър"....

35

Иван

преди 5 години

Станете вие професори, смешни дребни писачи. Щом са ви залипсвали БСП и ДПС плюйте по човека.

34

Анонимен

преди 5 години

Кой е тоя неизвестен смешик. Да му обадим, че зад протестите стои опозицията на Бойко в ГЕРБ. Анадънму.

33

MEN

преди 5 години

AMI KAKVO DRUGO SHTE KAZESH,,PATRIOTE,, KATO LAPASH S GOLJAMATA ZAPLATA I S GOLEMIJAT 4ERPAK.JA VZEMI DA ZIVEESH S.180 LV-DA TE PITAM,KAKVA PESEN PATRIOTSKA TOGAVA SJTE ZAPEESH.

32

Анонимен

преди 5 години

Знае всичко, но не му върши работа. Затова трябва да измисля нов патриотичен свят, в който други са виновни, за да не паднат от власт. Знаят си много добре всичко. Истината е неудобна и не им върши работа. Тъкмо се сдушиха с Велю, Киро и картелието, велики дела са планирали за удар срещу работниците и обикновените хора.

31

Анонимен

преди 5 години

Добре бе Михов умен човек си, не можеш ли да допуснеш че всичко си има граници,хората озверяха от толкова много кражби и популизъм, възможно е някой леко да побутва всичко това,но основната причина за случващото се е крадливото управление на Борисов.

30

Анонимен

преди 5 години

Лъжепатриот като дърт римлянин. Не се опитват даже да се крият, че лъжат. Лъжата е техният свят.

29

Обективен

преди 5 години

Тези лъжепатриоти едва успяха да се докопат до властта и много добре съзнават, че едва ли това ще се повтори. Затова изливат вскаквя пoмия върху протестите, които в крайна сметка ще ги накарат да подадат оставка заедно с ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 5 години

Нашия иска да каже:ЕС и хор протестирала, за нещо, дето не ме и тересува. Сега ще. Кажа, че другите политическо сили имат и терес от това, следователно протестиращите и иска исканията им са невалидни и неоснователни.Ей това е да си плазмодийче. Сучеш се, гънеш се, извърташ се и си готов на всичко за парички.

27

Анонимен

преди 5 години

Протестиращите са против цялата политическа каста.Тя включва и БСП и ДПС=ДС.Всички са само стани да седна и се менкат-едни и същи издедници са вече 29 години.

26

Анонимен

преди 5 години

По принцип псевдопатриотите винаги лъжат, както лъжат и герберастите. Гледаш какво са казали и с голяма вероятност истината да е точно обратната. Не знам защо някои хора ги наричат "патриоти"!? Нищо патриотично досега не са направили.

25

Анонимен

преди 5 години

ОП изпълниха предизборните си обещания? НЕ!Вместо това се срастнаха с Велев, Киро Гела и сие, и Синдикатите в ограбването на народа.Валери не подаде оставка- там им беше грешката.Сега да мълчат. И да не се чудят кого да винят.

24

Анонимен

преди 5 години

Несъмнено е единствено това, че си ***.

23

Анонимен

преди 5 години

Имаме наслагване на бедност върху мизерия, върху нищета, върху болести, върху свръх натоварване на работното място, 12 часа на ден, 6 дена в седмицата, без болничен, без отпуск, без празнични дни, без клас квалификация, върху МРЗ 400 лв нето, върху никакъв избор на нови работни места, никакви перспективи, върху високи цени на стоки и услуги, висок ток, вода, никакво здравеопазване, никакво образование и МНОГО АДМИНИСТРАЦИЯ, изяждаща всичко.

22

Анонимен

преди 5 години

БТВ и Нова телевизия си осигуриха милиони от правителството . Плевньо и Тиквата бяха директно, по едно и също време . Няма пропуск , българино .

21

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години начело на протест в Банско срещу правителството на Собственика на ГЕРБ видяхме ..шефа на парламента Цура Цачева , Цвъки Ушков и министри !!!Тикво , следващото заседание на КОРУПЦИОНЕН СЪВЕТ го направи пред парламента !!!

20

Антиседераст

преди 5 години

До 23 няма да минеЗаради такива същества без гънки на мозъка като тебе България вече 30 години затъва все повече и повече в калта на дъното. Хайде да скачаме. "кой не скача е червен, кой не скача е червен ..."

19

учуден

преди 5 години

До 23 няма да минеИзвинете но вие на какви експериментални хапчета сте ?