23

Анонимен

преди 5 години

Дали? Англистан е превзет от мамуне, килимни поговци и различни ножкари. Нормалните хора трудно оцеляват, защото ако кажат нещо то те са расисти. Толкова от имперско-колониалното блато. Още пясъчни демократи препират пари през Ситито, та не се казват Ню Пакистан.

22

Анонимен

преди 5 години

Излизаме от Британската империя. Връщаме си достойнството, празниците. Долу окупатора и империалиста. Излизаме със споразумение.

21

Питър

преди 5 години

Единственото нещо, към което ще се върнат, е първи клас. Сделката е сравнително благоприятна за ВБР, но чугунените брекситчии вече скочиха и се натопорчиха, че няма да я гласуват в парламента. Отделно проевропейците, които въобще не искат да чуят за друго, освен за втори референдум, тъй като в момента резултатът би бил 60 на 40 за оставане... Батакът тепърва започва, а оставката на Тереза е една от малкото възможности за някакво развитие

20

Факт!

преди 5 години

Нормално Индия е бивша колония.Така става търговията нали утре Англия ще поиска да продаде нещо на индийците.Къде са немците правят се на "бели" пълни са с руснаци и поляци оня ден викат няма да продаваме оръжие на СА и СА им отвърна тогава ще купим от друг.След тва немците гледаха като нас.ани!

19

Eксперт

преди 5 години

Бяха England, ще станат Indland.

18

Факт!

преди 5 години

Поредна английска победа над германците.Велика Империя са битки са губели но войни никога.От Сома през Ел Аламейн до Брекзит.Великобритания си е Великобритания.

17

Анонимен

преди 5 години

Дръжте си го. Банковия ви сектор, от вторият най-силен в света, ще е добре, ако остане в топ 20 до някоя друга година...

16

Българина

преди 5 години

Тези които си мислят че ще станат зле много се лъжете. Пак ще пускат емиграция и хора по улеснена процедура, НО само на образовани хора или на работници за фермите но без права, като в Швейцария. Работиш стоиш, не работиш обратно... Така ше стане навсякъде и така е редно за да има ред. Иначе африка и арабите просто те превземат.опитват се да си спасят с последни сили бялата кожа и рижава коса, точно както белите в сащ чрез тръмп, но соросоизма е като холерата, до здраво сеч

15

пехотинец

преди 5 години

Великобритания няма какво да и се обръща внимание. Вътре или извън ЕС все си остава партньор във всички сфери. Най-голямата заплаха за съюза е азиатска Русия. С тази държава не може да има никакво цивилизовано общуване. Европа трябва да затвори всички посолства на Русия и да пропъди кагебейските дипломати обратно в сибир. И когато Бритиш Петролиум си приберат инсталацийте за добив на нефт и газ, диктаторът ще започне да мига като чебурашка!!

14

Анонимен

преди 5 години

защото отделянето от ЕС им ограничава бизнеса.Точно това е, другото за законите, границите са прах в очите! А парите (т.ест. валутата им) винаги са си били относително независими, защото те си останаха с паунда.

13

Анонимен

преди 5 години

Каква разлика в класите ,Англия показа решителност и напуска срамната Брюкселска мафия !От София се радват на новия доклад на колонизаторите!Затова те имаха империя,а ние няколко национални катастрофи !Щото имат политици ,а не Светльо Малиновци !

12

Аз

преди 5 години

И ние искаме ни не ги давам, а ссср било лошо... Не знам руснаците да са приемали закон в техния парламент всеки ден а ние после да го припознаваме, а ако случайно не го изпълниш глоби и санкции. Имаше други кривиниь но чужди закони не...

11

Анонимен

преди 5 години

Лондон отново се бори срещу нацизма и бонапартизма за свободата на поляци,унгарци ,италианци,испанци .Само фашистите от ГЕРБ вярват на ЕС .

10

Анонимен

преди 5 години

Англия отново сама както и в битката с Наполеон иХитлер ,но отново империята ще победи !

9

Анонимен

преди 5 години

Следващите са Полша,Унгария и Чехия , Италия ! ЕС ще се състои май накрая от Бойко и Румъния !

8

Анонимен

преди 5 години

Все пак ЕС прояви известна милост. Ако беше им посочил вратата и да сложи граница по средата на Ирландия, това означаваше да върне аргументите на ИРА за въоръжена борба срещу Великобритания плюс всички други икономически последствия. Вероятно много банки и фирми панически щяха да напуснат острова, една част вече го направиха, защото отделянето от ЕС им ограничава бизнеса.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5До момента всички усилия им стигнаха да си изковат оковите. Ще видим дали ще изковат нещо друго...

6

Анонимен

преди 5 години

Очарован съм от ЕС. Не съм очаквал така да наритат високомерните британци. Точно като сритано куче са подвили опашка и скимтят в ъгъла.

5

Анонимен

преди 5 години

Напротив ,Англия ще кове пак сама законите си и след март 2019 очаквайте всички българи изритани към Бг !

4

Анонимен

преди 5 години

Тези така и не можаха да преглътнат, че са били най-голямата империя, а сега трябва да са заедно и със същите права с такива като нас. Разбирам ги, може би е за тяхно добро.Сега е важно напълно да ги отрежат от ЕС и да станат външна за съюза държава с всички произлизащи от това позитиви и негативи.