217

Анонимен

преди 5 години

Радев дотам ли я докара бе мишок всеки да те рита като стара войнишка скъсана кубинка, кажи кога ще освобождаваме Крим с Грипените стига си отлагал тоя въпрос.

216

:))

преди 5 години

Верно ли некой верват на Врачки- измамницата с хороскопите Росен Банов?

215

Анонимен

преди 5 години

Евала на Плевнелиев !!!

214

Анонимен

преди 5 години

Тези самозапалвания бяха режисирани. Първо се палят, но после веднага изключват камерата и започват да ги гасят с пожарогасител.

213

Пешо

преди 5 години

Путьоо млъквай вече бе, нали замина за Америка. Стой си там и мълчи и да не се и връщаш.

212

анонимен

преди 5 години

По времето на Прецедента в знак на протест се самозапалиха шест Българи. Това му е целият актив.

211

Съвет

преди 5 години

Не съм адвокат на Радев, но защо Плевнелиев поне не си мълчи, че най-голямото разделение и противопоставяне в обществото дължим на него.

210

Истински патриот

преди 5 години

Плевнелиев - Нашият Президент!

209

Анонимен

преди 5 години

Не сме имали по-*** военен от сегашния резидент, а като главнокомандващ е трагедия. Милее повече за руския обор и товарищ *** отколкото за България. Несретен ***..

208

анонимен

преди 5 години

Тоя офшорко натресе на българите фотоволтаиците, заради които сметките за ток на народа се увеличиха с 13 процента на времето. По антинароден президент от него аз не знам. Но никой не го разследва за това престъпление. И сега взел да дава акъл с цялото си дебелоочие. Не щем от теб акъл, че и вече не си президент

207

Анонимен

преди 5 години

Брадавицата трябва да бъде подведен под съдебна отговорност.ПО-Т/ЪП президент България не е имала.Дори Първанов не беше такава подл.ога на БКП.Днес новините не са приятни за дрогарката,КНСБ СА ЗА ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ ЗА ТАРАЛЯСНИЦИТЕ,МЕНТАТА ПОДКРЕПЯ ДОКЛАДА НА ЕК,МАРЕШКИ ОТКАЗВА ДА БОЙКОТИРА ПАРЛАМЕНТА!!КОРНЕЛА И БРАДАВИЦАТА МАЙ ЩЕ ОСТАНАТ САМИ.А и ако излезем ние нормалните по площадите ще хвърчи лумпе.нска перушина мизерници такива.Славун поканил Борисов в "шоуто му"?Утре при ХЕкимян?ДРОГАРИ??

206

:)

преди 5 години

А аз питам:- Защо Роско Пудела се държи неадекватно? Наркотици, психическо заболяване или просто ниско IQ?

205

анонимен

преди 5 години

Ако Плевнелиев се беше кандидатирал за президент, Радев щеше да спечели с 90 процента срещу десет за шемета Смешнелиев. Скрий се и не се показвай бе, ***

204

Анонимен

преди 5 години

Резиденто на Кремъл е ГЛАВЕН ПОДСТРЕКАТЕЛ заедно с Корнела ЗА НАСЪСКВАНЕ НА ЛУМПЕНИЯ/ЯТА предвождан от НАРКОДИЛЪРИ,НАЕМНИ УБИЙЦИ,ИЗМАМНИЦИ НА ЕДРО."Разбунтуваният народ"СА НЕКОЛКОХИЛЯДИ ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ И професионални протестъри блокиращи възлови пътни артерии.Подпомагани от комунистическо"десните"медии които ги показват отблизо ТЪЛПАТА и НЕ показват отблизо ТАРТОРИТЕ за да не лъсне истината.Крайно време е ДЪРЖАВАТА ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА-БОЙ БЕЗ ПОЧИВКА.

203

Паметлив

преди 5 години

А бе то и ние навремето попитахме:"Защо президентът Плевналиев се държи като *****?",ама отговор не получихме! И заслужено го изпратихме в политическото небитие,където му е мястото!Колкото до Радев-засега се държи според очакванията на тия 60% дето го избраха!Е,36-те% на Цецка може и да са разочаровани,ама няма да ги мислим.

202

Анонимен

преди 5 години

Дребен досадник

201

To6ko56

преди 5 години

Ми, защото има право да се държи както иска. Нали финансовия обясни как се бил държал ? Така, че не виждам проблем !!! Добре, че поне имаме него, то иначе .....

200

Адаша

преди 5 години

Ало, бившия, трай си, ти си знаеш , че беше и си пионка на конци. Радвай се на поредното си поколение, сменявай памперси , редовно онождай жената, и бъди мъж. Твоето време свърши, не можеш да управляващ боен самолет, имаш знания за строител! Строи си живота в Щатите , нали натам си се затътрил гъзицата.

199

Професор

преди 5 години

*** за всички които пишат против мен и против Господин Плевнелиев.

198

до Решетката

преди 5 години

пич какво одобрение от Решетников бе. на колко хора влиае ***, 18% еми другите които гласуваха за Радев кой ,Путин ли ги агитира ...***, вашата Цеца не беше ли яхнала един Генерал Тошевски Адмирал за вице ..ще не я избрахте нали ви обича народа..