297

Анонимен

преди 5 години

А аз питам защо това същество, станало по недоразумение президент, получавало с усмивка (неумна, за да не ме изтрият!) чембери по челото публично, досадило до повръщане на цял народ с личните си любовни преживявания и т.н все още получава възможност да прави обратното на острото изказвания? Да се измита там в САЩ където са му дали службица и да ни остави на спокойствие!Само като му видя физиономията и получавам призиви за стомашни екстракции!

296

Анонимен

преди 5 години

След като *** стоенкин (бившето подобие на президент, подставено лице на ББ) критикува президента, то президентът е на прав път. Времето ви изтча, стягайте се, изнасяйте каквото сте откраднали щото ще играе метлата скоро. Тик так, тик так.

295

Анонимен

преди 5 години

Радев се държи ПАСИВНО защото друго нищо неможе да прави.

294

Янко

преди 5 години

Президента Радев е един смотан мъж под чехъл. Той жена си не може да оправи както трябва, а България още по-малко.

293

Кико

преди 5 години

Радев е спонсориран от Путин, а Путин не иска богата и силна България. Путин не иска богата и силна Европа. Това е всичко.

292

ДДТ

преди 5 години

Когато пише Плевнелиев чета само коментарите. Другото е плевелл.

291

Само казвам

преди 5 години

Плевнелиев направи невъзможното-стана Обединител на нацията наистина,обедини всички срещу себе си и затова не се кандидатира

290

Анонимен

преди 5 години

Плрвнелиев нарича Радев мижитурка и популист!!Ха,ха,ха, ,,крадеца вика дръжте крадеца"!Роско на млади години беше добре,комсомолски секретар,сетне обърна резбата!Трябва да се гласува закон за отнемане на привилегийте на бившите държавни глави!По време на Президентството нямат власт да променят положението в държавата ,а вземат най-голямата заплата,а след пожизнена пенсия 2/3 от тази на действащия Президент!!

289

Анонимен

преди 5 години

Радев е мижитурка, пълен ***!!!

288

Само питам

преди 5 години

Защо коментарите на любителите на Русия, обиждащи и оплюващи Плевнелиев стоят а тези, против Радев са премахнати. Сайта на президентството ли е?

287

Анонимен

преди 5 години

Този *** от къде изпълзя, че и говори!?

286

Чиба, къш, марш Плев

преди 5 години

Пле*вньоооо хайде марш обратно в хралупата. От големи демократи като теб сме на тоя хал.

285

Анонимен

преди 5 години

Президентска държава............Корнелия Нинова-премиер..............и всички крадци и предатели на България............в затворите!Може и армията да помага!!!Радев да бъде по-твърд и да действа.............че скоро държавата ще бъде обезкостена, така както зелените африкански скакалци не оставят нищо след себе си!!!

284

Анонимен

преди 5 години

Румба, не се навеждай толкова на Нинова, ще те подпре с голямия ***. Но ти си президентче под чехъл. Пречка се като гнида в управлението. Ти си една ***, там си, но си ненужен никому.

283

Анонимен

преди 5 години

Аз питамКъщурката на Плевналиев в Гърция например 760 000? в брой! Как!Аз питамКъщурката на Плевналиев в Гърция например 760 000? в брой! Как!Аз питамКъщурката на Плевналиев в Гърция например 760 000? в брой! Как!

282

1

преди 5 години

До месара, той е онзи,на когото тиквата,биеше комбалки ,по главата,за да го слушка.

281

Клати Клатев

преди 5 години

Румене, от това клатене на правителството ще хванеш морска болест.

280

1

преди 5 години

До Бай Тошо,тиквата,също е червена куха лейка,защото е най-младия комунист,който е имала НРБ.

279

месара

преди 5 години

Кой беше този, дето питал? Някаква синоптична звезда?

278

Поручик Ржевски

преди 5 години

Чудя се ако се кандидатират Йоло Денев, Роската и леля Цецка за президент кой ли би спечелил? Изключително оспорвано ще бъде...