185

ГЕРБ

преди 5 години

И при Слави ще иде, ако трябва с Доган и Корнела ще се гушне само да е на власт!Властта и парите над всичко, народът да върви на май.ата си!

184

179

преди 5 години

До Анонимен 189Ааа, бързаш значи. Щом така си се разбързал явно от БСП са започнали да ви плащат за брой коментари, а не както преди дневна надница.

183

Анонимен

преди 5 години

защо не купи метанови коли за депутатитеНа депутатите и чиновниците трябва да им вземат всички коли.

182

Анонимен

преди 5 години

И като напишете кое колко е това ще намали ли цените или безинжиите ще си сложат надценка й за това допълнително писане. Наистина ни мислят за ***.И. Като във фактурите за тока пишат пренос превоз това намалява ли ни сметките за тока. Ясно е че ще ви поращаме на Марс. Там ще се правите на управници и ще предавате селян.дурските си тарикатлъци.

181

Българите възстанаха

преди 5 години

Срещу грабителите от Лукоил!Грабят ни както и турчин не го е правил!

180

Анонимен

преди 5 години

Днес видях чистак нови бмв х4 за Линейки на БЧК! Това е за наша сметка! Комисионната е взета от гербер!

179

Байфидан

преди 5 години

До хахаха. Че за какво му е да ги спира. Не му се занимава с няколкостотин лузъри - безработни и мързеливи младежи, които искат по-ниски цени на всичко и по-високи заплати от правителството. Това можеше да го искат преди 1989г., сега е друго.

178

Анонимен

преди 5 години

Хората не искат да видят кой, колко им взима, а защо им го взима.

177

До ББ

преди 5 години

Ами би трябвало да знаеш, все пак минаваш от там пътувайки към Симитли! Рискувай и ще разбереш, ако страдал от амнезия или пък си безмозъчно същество!

176

реалист

преди 5 години

Трошките по тротоарите не замърсяват, защото се карат рядко поради безпаричие, за разлика от мощните джипове карани ежечасно. Шменда като толкова загрижена за екологията, защо не купи метанови коли за депутатите? А кметицата защо пусне безплатен градски транспорт? Оставка на мутрите!!!

175

ББ има таен план

преди 5 години

Сдава властта на дупеде и бесипеОнез ви Доде дар до просршка тояга както им е обичайИ се връща на бял конХитряга е той *** вий ще охлаждате супата

174

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов гостува в Шоуто на Слави на 21 ноември.Премиерът Бойко Борисов ще гостува в предаването Шоуто на Слави идната седмица. Той ще бъде гост на предаването на Трифонов на 21 ноември, съобщи пред Епицентър.бг Севделина Арнаудова, съветник по връзки с обществеността на министър-председателя.Премиерът вече бил приел поканата на водещия.Още утре сутринта министър-председателят ще отговори по БТВ на всички въпроси, които телевизията има по отношение на свободата на словото, евродокладът,

173

До чиновника

преди 5 години

Ти шуломиго смотана, освен че не си изпълняваш задълженият през работно време, за което би трябвало да бъдеш уволнен дисциплинарно, си и тотално неграмотен! 100% герберска наредена калинка! Гарантирам ти, че по мак адреса ти ще бъдеш издирен и разкаран от службата си и шофорът на Маджо няма да те спаси!

172

Анонимен

преди 5 години

179-ти,буквите к и л са една до друга на клавиатурата.В бързината лесно се бърка.Естествено че джоба на Бойко Борисов не е"крадкив",а КРАДЛИВ.

171

Бойко Борисов

преди 5 години

И какво има в това Даскалово?

170

Боко

преди 5 години

До бреееей. И какво като я напише? Нали знаеш какво следва - Борисов 4.

169

Анонимен

преди 5 години

Боко да дойде довечера на Даскалово да се изкаже пред хората, ако има очи!

168

За 183

преди 5 години

Коментарите тук са два пъти повече от протестиращите;)

167

Анонимен

преди 5 години

Свалям доверието си от Парламента и Министерски съвет! Повече няма как да взимате решения от мое име и за мен! Няма да получавате и стотинка повече! Следва да освободите заеманите помещения моментално!

166

ХААХАХАА

преди 5 години

БОКО, ТАКА ЛИ ЩЕ СПРЕШ ПРОТЕСТИТЕ? ХАХАХАХАХХА