265

Анонимен

преди 5 години

а може ли на касовата бележка да пише и по колко тона суджуци дава всеки един търговец на гориво? така най-ясно би се обяснило как се формира цената

264

дреме ми

преди 5 години

Боли ме д.....я колко стотинки отиват за търговеца и колко в прословутата хазна,та да ми ги пише на бележката.Трябва ми цена на горивото съобразно заплата ми.

263

Анонимен

преди 5 години

АЗ ДА ПИТАМ, ЗАЩО ВСЯКАГА ГОДИНА, НА 15 НОЕМВРИ, КАТО СЕ ПУСКА ЗИМНИЯ ДИЗЕЛ, ЦЕНАТА МУ СЕ ПОКАЧВА С 10 СТ. ТАЗИ ГОДИНА ДУМА НЕ СЕ Е ПРОДУМАЛА. ЗНАЧИ МОЖЕЛО, ДА НЕ ПОСКЪПВА СЪС ЗИМНАТА ДОБАВКА!?!?! БОЙ И ПРОТЕСТИ МУ Е МАЙКАТА, ЩЕ СЕ НАУЧИ ТОЗИ НАРОД АМА НЕЙСЕ

262

Анонимен

преди 5 години

Като си видите новият данък сгради на недвижимите имоти,колкото една минимална заплата ще заобичате и Бойко и Менда и лъжльото Горанов,зяпнали са да вдигат всичко което могат!После олеле защо плебеите недоволстват!

261

Абуриген

преди 5 години

Напротив , януари ,февруари сметките за ток ,топлото станали по една заплата дори и тъпанарите с по две виши ще ,Подскачат на площада .

260

Анонимен

преди 5 години

За пореден път слушам глупости от премиера, но не съм очаквал и друго. Една част от българите били бедни...Едната част господин премиер са около 2 000 000 българи които живеят под прага на бедността, който според вас е 321 лв. Това не е праг на бедност г-н премиер това е прага на мизерията. Обяснете на тези хора и на нас по богатите уж, които живеем с около 700 да кажем как да си купят нови коли? Не мислите ли, че ЦЕНИТЕ са изпреварили с пъти ДОХОДИТЕ на българите.

259

Анонимен

преди 5 години

Утре става студено,протестът ще става все по-вял,какъв е този протест на бедните ,предвождан от джипове с руски номера и възхваляван от червените милионери Нинова,Жаблянов,ПОТРЕС,а че Герб прекалихте с явният лобизъм няма спор,аз няма да гласувам за БСП милионери.

258

Zoko Zec

преди 5 години

До UshkuliДа те утсапат анадолските младежи..............

257

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Премиерът против превръщането ни в гробище за стари дизели, но явно не знае какви са масовите заплати у неговото царство!

256

Напалм

преди 5 години

Огромен трафик ,до фабриките на олигарсите и после обратно до панелките.За това ни трябва бензина. За сега.

255

Край

преди 5 години

В бележката графа - Златев дава на Борисов ще има ли?

254

Анонимен

преди 5 години

Не се косете вече мислят и за данък "гробища". Тъй ами. Най напред ще ти издирят погребалните,а след това ти започва гробищния парк.

253

Анонимен

преди 5 години

Дали е случайно че Лукойл държи високи цените на горивата?

252

Анонимен

преди 5 години

Отивайте да стачкувате пред Лукойл, там работи мъжа на Нинова.

251

30г Тошо 10 Боко...

преди 5 години

Голям късмет няма що....

250

Анонимен

преди 5 години

Свобода на словото викаш баце аз досега една критична статия не съм видял против тебе,от свободните медии като се погледнеш в огледалото кой виждаш тиквун!

249

Анонимен

преди 5 години

До PR и на домашната ракия също, а си продал , а си изгорял полицията дебне .

248

Анонимен

преди 5 години

Селата дрогарьо ЗАКАПВАТ ОТ 50-тте година на 20 век,КОГАТО СТЕ ОТНЕЛИ НАСИЛА *** И ЗЕМЯ НА ХОРАТА и сте ги набутали в ПАНЕЛНИ КОЧ.ИНИ.Сега дрогарьо сме 21 век,като искаш отивай и ставай селя.нин.

247

Анонимен

преди 5 години

КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ ЩЕ ПОКАЖАТ ЧЕ ЛУКОИЛ КЪДЕТО РАБОТИ МИТКО КОРНЕЛОВ НАДУВАТ ЦЕНИТЕ ЗА ДА ПЛАЩАТ БЪЛГАРИТЕ ДАНЪК ПРОСИЯ-НАЙ-ВИСОК В ЕВРОПА ЗАЩОТО СА НИ "БРАТУШКИ".БЕНЗИНА ПАДНА ДО 68 ДОЛАРА СТЕНЕДЕНЦИЯ ДО ДВА МЕСЕЦА ДА Е 55-65 ДОЛАРА.ЗА КАКВО ГОВОРИМ?

246

Анонимен

преди 5 години

Брадавицата е Рпрецедент спуснат от Кремъл и си е черна станция на Корнела,две мнения не може да има.ДАНС,МВР,Прокуратура и Съд трябва да се самосезират и да подведат под отговорност за насъскване на лумпе.нията на Корнела,ДПС и под.логата им ГАФЕВ!Днес както се разбра и КНСБ са на страната на правителството колкото и да са "леви".