76

Ivo

преди 5 години

Абе да не би през 2019 да предстоят избори?Или ще се гласува вот на недоверие и предсрочни избори?

75

Анонимен

преди 5 години

Това е отплатата на хората които построиха страната след войната. Те безвъзмездно се трудеха за да има всичко това което днешните крадат и съсипват. Тотален геноцид за най-качествените хора.

74

Анонимен

преди 5 години

Как не ги е срам въобще да го споменават. Това са 20 евро, дадени еднократно на хора които целогодишно получават 100-150 евро и трябва да оцеляват, на хона на депутатите които получават по 2500 евро и се включват в всякакви схеми за още пари. Подигравка и гавра с възрастните хора и не само.

73

мак

преди 5 години

Овации за бб, за пореден път дава коледни добавки. Щеше да е велико,ако не беше смешна сумата. Ако я сравним с бонуси за властта, това си е подигравка.

72

Селския бик

преди 5 години

До Професор:Ей калъфе, ще ти дупча билета скоро.

71

Анонимен:

преди 5 години

Защо е това делене ? Само за пенсионерите с доход до 348лв. Ами другите пенсионери и те са работили, имам предвид хората с по големи те пенсий.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Абе имаше и едни 15 фалирали банки и един момент, дето за 3000 лева можеше и да си кушиш 1 долар. И една приватизация ... Ама те, не се броят. Имаше и една авио копания, струваща милиарди и милиарди долари ... Ама и тя не се бори ... Никой не казва, че соца беше перфектен, ама това, кеото последва, просто унищожи всичко.

69

ОСТАВКА бе хайвани

преди 5 години

Браво на кабинета, по 20 ОЙРО на калпак раздават!

68

ПроСоТо

преди 5 години

Коментара ми изчезна,но аз пак ще попитам:-След като излишъка в бюджета е почти милиард,по каква "логика" се раздадоха такива огромни "бонуси" на администрацията,а с пенсионерите се гав_рят с некакви 40 лва../и то не на всички!!/?Това ми беше първия въпрос..Втория беше:-Известно ли му е на "преуважаемия" генерал,временно изпълняващ длъжността "Мин. председател",че практиката в другите европейски държави е да дават 13-та пенсия,а НЕ някакви ТРОХИ?1 000 000 000 излишък!!!..Правете сметка з

67

ай сиктир

преди 5 години

До ПрофесорПак ли ти бе болен мозък скрий се някъде, че дори не си и смешен. Да ти напомня ли, че тиквата е комунист и в червата.

66

X и Y

преди 5 години

При тези 348 лв колко ли ще оцелеят до добавката....Сумата е за Х пенсионери, ами станат Y , до тогава ...икономия

65

ПроСоТо

преди 5 години

До Професор"ПроСоТо" е толкова "комунист",колкото ти си "професор",труженико на метлата!

64

Анонимен

преди 5 години

Това е добре, на защо не на всички пенсионери, другите значи които повече са работили , имат повече трудов стаж, вложили са повече в НОИ - няма. Това е вече колко години. И аз излизам вече на протест заради многото несправедливости в страната, подкрепям протестите, те са за хляб , работа, достойно заплащане и по добър живот.

63

Професор

преди 5 години

*** да им раздаде бонуси нали гласуват за нея.

62

Анонимен

преди 5 години

До ПрофесорВиждаш ли тези хора на снимката те построиха държавата, а такива като Боце тиквата и тебе я унищожиха.

61

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова с цените нещо го бъркаш...Месото беше 6-7 и отгоре, кашкавал Витоша 4,60, Балкански - 5, луканката - 9 -12 лв., зависи от вида. Ще речеш - стотинки! Да, стотинки, но пенсията на дядо беше 80 лв, а на баба - 57! За това купуваха от кравето сирене, пилешки фенери, кремвирши със соево брашно и "индианско с мазоли" или т.нар "кучешка радост"Моята заплата - 210Да не говорим, че списъка с продукти не можеше да се намери в 1 магазин - посмъртно!!!!!!

60

Професор

преди 5 години

До ПроСоТоЕй комунист! Няма да обиждаш Генерала който направи толкова много за страната.

59

Професор

преди 5 години

Виждате ли ги тези комунисти на снимката? Те съсипаха страната. И искат още пари под формата на коледни бонуси. За да вземеш бонус трябва да си го заслужил.

58

BGN

преди 5 години

40лв на човек? Няква *** за два месеца си саморяздала 5 бонаа .....Депутатите си вдигат заплатите за 4 поредно тримесечие с около 500лв...Добавката за гласувал за партия остава 11 лв , т.е милиони на година.... Милите колко милеят за народа......

57

хей

преди 5 години

Да излезем всички пред мин. съвет и да си търсим правата.Оставка на това правителство. .