116

Анонимна

преди 5 години

БЛАГОДАРИМ,ТО И ПРОСЛОВУТИТЕ НОВИ ДОБАВКИ ЩЕ НИ ЗАРАДВАТ,ДА АМА НЕ.С ЕДНАТА РЪКА ТИ ДАВАТ 87ЛВ.,АСДРУГАТА ТИ ПРИБИРАТ 33.90/1/4 ОТ СОЦ.ПЕНСИЯ И З5ЛВ. ПОЛУЧАВАНИТЕ ДОСЕГА КАТО ИНТЕГРАЦИОННИ.КРАИНИЯ РЕЗУЛТАТ 20 ЛВ.ПОВЕЧЕ МЕСЕЧНО ЗА ХОРА С НАД 90ПРОЦ.ИНВАЛИДНОСТ.И ТО В УСЛОВИЯТА НА ПОСТОЯННО РАСТЯЩИ ЦЕНИ.А СТАВАШЕ ДУМА ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЗА ПОДКРЕПА НА ИНВАЛИДИТЕ.ДАЛИ ПЪК БИСЕР ПЕТКОВ НЕ Е ОТ ГРЪЦКИ ПРОИЗХОД.ТАКОВА ПОДМЕНЯНЕ НА ФАКТИТЕ САМО ВИЗАНТИЕЦ ГО УМЕЕ.

115

Я па ти...

преди 5 години

До Активист на БКП 103 Ти от къде знаеш колко струва пурата на Бойко? Корнелия ли ти каза? Жалки сте.Дори да е вярно , не е повод да го свалим.

114

To6ko56

преди 5 години

Бойко вече се върна. Он, започна да оправя всичко. Спокойно пенсионери.

113

Анонимен

преди 5 години

Ами като сте недоволни от пенсиите си излезте да протестирате,а не само да мрънкате по форумите и в кръчмите.Оставили сте младите да ви отсрамят по улиците,вместо да ги подкрепите.

112

Анонимен

преди 5 години

Това не е добавка,а подигравка с най-бедните,работили по 40 и кусур години за тази държава.А властта тъне в лукс и си раздава бонуси за милиони.

111

Анонимен

преди 5 години

В СТАБИЛНАТА НИ СЪРЖАВА ЕДИНСТВЕНОТО СТАБИЛНО НЕЩО Е МИЗЕРИЯТА.

110

Анонимен

преди 5 години

А депутатите си гласуваха по 6000 лв. бонуси.За преизпълнение на плана и икономии на тоалетна хартхия.

109

48

преди 5 години

a 1 милиард платези от Боко за БЕЛЕНЕ? Който можеха да не се плащат?колко щеше да е добавката?

108

АНОНИМЕН

преди 5 години

Хайде ГЕРБ да бъдаат така добри да си приберат и 58-те милиона откраднати от Кирил Домусчиев по приватизацията на БМФ и така 109 милиона е още по-добра сума за пенсионерите , а ако не могат да накарат Цацаров да поиска задържане на това лице докато върне парите на народа.

107

УУУУУУУУУ...

преди 5 години

ЕЕЕЕХХХ ПЕНСИОНЕРИ ПОМНИТЕ ЛИ КОЛКО ВИ ДАВАШЕ СТАНИШЕВ ПО 150ЛЕВА ЗА КОЛЕДА И ПО 10% ВИ УВЕЛИАВАШЕ ПЕНСИИТЕ ПО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА А ВСЕ СТАНИШЕВ И БСП СА ВИ ВИНОВНИ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И И НАПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ БСП И ГЕРБ - КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ПИТА И ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ НЕ ВИ ЛЪЖА

106

Анонимен

преди 5 години

Всяко общество си заслужава... живота. Нека.

105

Идеалист

преди 5 години

За да задоволите исканията на всички, ще трябва да бръкнете и в офшорните сметки. Най-добре отивайте при тях! Герберската мафия вън от България!

104

krasirz

преди 5 години

Една подигравка с Българския пенсионер.

103

М, да ...

преди 5 години

До Оня от СофияЗвучи ми, че се правят на благотворители, като разхищават средства за собствени глезотии, в същото време се гаврят / подиграват с пенсионерите и най-бедната и немощна прослойка на населението! Колко центъра за целогодишно подпомагани на крайно нуждаещи се отвориха или имат поне намерение да отворят? 1300000 са само пенсионерите под прага на бедността /прибилизително 382 лв.на месец доход/.

102

Анонимен

преди 5 години

Патриотите влязоха с обещание за минимална пенсия 500 лева и минимална заплата 1000 лева.С триста зора свалиха на 300 лева минимална пенсия,но и това не направиха,а за минимални заплати 1000 лева забравиха!БСП редовно вдигаха пенсиите на хората,все пак това им електората,но и наши родители.

101

Оня от София

преди 5 години

Те си го казаха 1 300 000 пенсионери са под прага на бедността. Като се разделят тези пари и ето ти ги милионите. Еднократно по 40 лв и стига толкова. При този стандарт искаме минимална заплата 1000 лв, 700 лв минимална пенсия и 1.20 лв бензин! Как ви звучи?

100

Активист на БКП

преди 5 години

Една пура на Бойко струва 315 лева...

99

До Работник

преди 5 години

Какво работиш ти, бе ***!Работехме ние в онова време, когато България беше на 26-то място по БВП/глава от населението и хранеше, в буквалния смисъл, 1/2 Европа, когато джобни електронни калкулатори правехме само ние, САЩ и Япония, когато строяхме кораби за ГФР, правехме грамадни рубини за лазери, дисковете ни бяха на нивото на Memorex.Когато бяхме на 8-мо място В СВЕТА по "Очаквана продължителност на живота" (САЩ - на 14-то), а сега измираме! Ние ще измрем, ТВОИТЕ пари няма да ни хранят, а теб

98

Анонимен

преди 5 години

Възпитан съм в уважение към възрастните хора. А, който плюе по тях .......Абе, Господ си знае! Лоши, добри, такива, онакива имам респект от белите им коси. На самонадеяните млади снимките им са в шпалир по пътищата. Така, че който иска да доживее до пенсия само с добро!

97

Анонимен

преди 5 години

Пак са прееббани другите пенсионери, чийто пенсии са под 400 лв, а защо не и 500!