6

Анонимен

преди 5 години

То това е целта, да го забави та когато *** дойде на власт да каже: - Такива пари няма, Борисов ви е излъгал. - и да гушне парите за пенсии и здравеопазване.И на 150-те милиона закресливите майки няма да прости.

5

ЗАбрана за новите

преди 5 години

Единствено екологично чисти са стари коли работещи с газ. ГАзовата уредба не замърсява въздуха.Експерти знаят че в домове и ресторанти печки и котлони на газ бутан пропан работят от много години спокойно.Старите автомобили с доказано безвредни фарове и газови уредби са екологично чисти.Всички нови автомобили увреждат тежко земята и околната среда с нагло вредни бели скенери инсталирани чрез ДМК нарко контрол с цел превръщане на хората в опасни вредители.

4

Анонимен

преди 5 години

Радев да купи 50-60 Грипени и на населението ще въведем купонна система и дажби за храна като едно време А Радев ще го пратим с тия Грипени да освободи Крим от лапите на сатрапа Путин.

3

Активист на БКП

преди 5 години

Няма я Неврокопската шушумига,където ви слушкаше !!!

2

Анонимен

преди 5 години

Между първо и второ четене двоен данък имоти. Хората още не са разбрали за това! Честито!

1

Анонимен

преди 5 години

Далеч от ЕС бизо до цивилизавните хора, Зеленият чорап упорито работи за олигарсите и корпорациите и корупцията и използва като претекст мръсния въздух за да измами всички, не щеме ни Грипени, ни ЕС нито гей-паради просто и елементарно като коремно завъртане.