36

Анонимен

преди 5 години

Само два са изходите от ситуацията - терминал 1 и терминал 2.

35

Изнервен

преди 5 години

А бе , Корни, ти казваш, че стоиш зад недоволните, ама те дали те искат да стоиш зад тях? Не си ги питала, нали? Щото май по-скоро искат те да стоят изодзад теб.

34

Анонимен

преди 5 години

В България сме в неприятната ситуация да няма здрава политическа сила, която да работи за обществото и за страната. ГЕРБ са политически негодници, които трябва да бъдат свалени, но и тези, които претендират че са тяхна алтернатива също не са решение, а БСП най-малко. Просто не виждам лъч надежда между тези, които се наричат политическа класа. Най-добре някъде през терминалите и да се живее в нормална държава.

33

Анонимен

преди 5 години

Народе,народе! Като гласувате гледайте и щателно проучвайте произхода на 'кандидатите', и ако видите и една капчица ЧЕРВЕНО - не ги допускайте до ВЛАСТТА!!!Учете се от грешките инак - умирачка!

32

Веселин

преди 5 години

Абе Корни,като си толкова смела я отиди при талпата......,ще е много интересно......ще хвърчи перушина и други телесни течности...

31

Бсп са гадове

преди 5 години

Айде бе, не успяхте с вотовете на недоверие, с оставките и с бойкота на парламента и преминахте към познатите шумкарски похвати с подли конспирации и организирани от вас протести. Кой подкоросваше кметове на пленума, чии протежета са "Възраждане" и "Сила"? Не нами тез.

30

Анонимен

преди 5 години

Нинова гледа ама не вижда и се мъчи да политизира всичко в нейна полза хахаха протестите се главно против нея и червените бензинаджии дето вдигат цените на горивата.

29

Анонимен

преди 5 години

Нинова стой там където трябва. Между популизма и партийната каса.

28

Оставка

преди 5 години

Оставка за г-жа Лъжа, г-жа малката Лъжа- Уенчето. Двете Каки никога не лъжат - само по малко.

27

Ниновец

преди 5 години

БСП не стояла зад протестите,------------------------------А един мармот омотаваше шоколада в станиол :D

26

Анонимен

преди 5 години

Корнелио.кажи на мъжа си като директор в Лукойл да намали цените на горивата.нали си загрижена за простолюдието..

25

Анонимен

преди 5 години

Госпожа Лъжа - не по врат а по шия! Абре всичко де що е с червен корен БСП,ГЕРБ и сите) - все гавно!

24

ПЕНКО

преди 5 години

СЪВСЕМ ПРАВИЛЕН ИЗРАЗА Е : " Бее СиПи НЕ СТОИ ЗАД ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ " !?! ПРАВИЛНО Е ДА СЕ КАЖЕ : " Бее СиПи КЛЕЧИ ЗАД ПРОТЕСТИТЕ " ! А ОЩЕ ПО-ПО Е -" Бее СиПи ЛЕЖИ ЗАД ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ " !!!!!!!!!

23

ист

преди 5 години

Йоло Денев и Нинова са вечно протестиращите. Единият ат глупост, другата от злоба.

22

niki

преди 5 години

Червената крадлива лелка, която скоро ще стане бабичка...

21

ХХ век

преди 5 години

Ах г-жа Лъжа.... Тя от една година само това прави: лъже, обвинява и организира протести. То не бяха пенсионери и манг***и докарани в София, козичките на баба Дора, майктеи на деца с увреждания. А, след арестите на основните спонсори на БСП:Миню, Ветко, Бенчо, Очите, Банове, г-жа Лъжа се уплаши, че идва нейния ред и извади тежката артилерия: осъдени престъпници, лица с висящи дела и други, които да политизират протеста на хората срещу скъпите горива и да създават провокации и безредици. ***.

20

Анонимен

преди 5 години

Протестите трябва да имат едно ясно искане - политиците да върнат всички партийни субсидии, които са вземали досега. Така с едно искане ще се разграничат от всички политически негодници, и никой няма да се опитва да извлича политическата изгода от протеста, щото няма политици, които ще застанат зад такова искане.

19

Анонимен

преди 5 години

До 21 Мерси СТРАДЖА, чест за мен да получа признание от тебе.

18

Анонимен

преди 5 години

Тази се сеща за хората само по избори или ако и се искат предсрочни избори през другото време си брои милионите в кутиите за обувки и бaгажника на Бентлито.

17

Nahalo

преди 5 години

Hahahahahah....dovolnite s po 57 000 lv zaplati vse taka stoiat otzad....hahahahaha....zad nedovolnite.....hahahahahahah.....