56

Верно?

преди 5 години

"Не инициираме протестите, но ги подкрепяме", отсече тя. -----------------------------------------------------------------------ох, умрях от смях!!!!!! ахахаххаха

55

АМИ ,ДА...

преди 5 години

КОРНИ , НА БАЛАМИТЕ .......ТУБИТЕ С БЕНЗИН НОСИ , ЗА ПРОТЕСТА...!

54

Бре! Ти да видиш ...

преди 5 години

БСП не стояла зад протестите, рече г-жа Лъжа!

53

Тъп на 179 градуса

преди 5 години

Тая верно е толкова ***, че ГЕРБ ще изкарат още един век на власт!

52

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Ха-ха-ха...

51

Анонимен

преди 5 години

Реалният подмолен организатор на протестите е другарката ***.Това на абсолютно всички е 100% ясно. Точка.

50

Анонимен

преди 5 години

Аз пък отивам с най-голямо удоволствие на БДП-арски протест.Всъщност отивам на всеки протест срещу ГЕРБ.Преди ходех и на протести на Патриотите ама те се изпокриха в миши дупки.

49

до 51

преди 5 години

Ти да не си забравил другите опорки?Седмици наред едно и също дращиш.Гледай Слънцето, че току виж него изчистим на бърза ръка. Ще го видиш на Орлов мост някой ден да виси надолу с главата. Като Мусолини.

48

някой

преди 5 години

До АнонименНикой не иска да свързва никого с протеста! Върхушката иска да излезе политически, уж за сваляне на правителство и тем подобни глупости!Този протест е икономически, защото хората изнемогват с тези увеличения на цените, и не е толкова за цените на горивата!Обявиха, че ще вдигнат МРЗ с 50лв. и хората решиха, че криво ляво ще живнат по някакъв начин. Да ама не! Все едно да ти обещаят да ти сипят с лъжица в купичката и утре да ти кажат, че ще гребнат с черпака от същата купичка!

47

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

46

Един

преди 5 години

Всеки говори от името на народа!Кой е народът бе хора?Дали тези които се трудят и ни хранят,или тези които само протестират и все нещо не им е наред Всеки тръгнал да плаши с терминал 2,хайде чао!

45

Анонимен

преди 5 години

БСП=ГЕРБ !!!

44

Анонимен

преди 5 години

БСП руши държавността.

43

Анонимен

преди 5 години

БАБА ЯГА ДА РАЗБЕРЕ ЯСНО, ЧЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ПРОТИВ БАНДИТСКАТА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ РАЗКОСТИЛА ПОЛУЧЕНИТЕ КАТО ПОДАРЪК ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ- ОСТАВИЛИ БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ НА УЛИЦАТА- КОНФИСКУВАЙТЕ НЕЗАКОННИТЕ МИЛИОНИ И ГИ РАЗДАЙТЕ НА БЕДНИТЕ- НАЛИ ТАКА ДРОГАРКО ИМПЕКСОВА.

42

Анонимен

преди 5 години

Един от начините за туширане на протеста е да го свържат с БСП - идеята е хората, които ще повярват в тази манипулация да си кажат "няма да отида на бесепарски протест". Сега ще бъде впрегнат целия пропаганден апарат да доказва, че всъщност БСП е организаторът. Само че мизерията си е мизерия и тя няма да изчезне с никакви пропагандни хватки. Дори за момента да измислят начин да туширане на протестите, недоволството ще остане да тлее в хората и рано или късно пак ще избухне.

41

Ха така

преди 5 години

БСП не ставате с Корнелия и Кирил Добрев сте за ***...Самите БСП си изгониха всички свестни кадри... това е положението запомнете го СПАСЕНИЕ няма.

40

някой

преди 5 години

Баба Яга иска да яхне набралата скорост метла!Не ме интересуват вашите закачки и игри, но не трябва да са за сметка на народа!Всичко ляво било по- добро но синчето е в САЩ, не в Северна Корея или Куба, която е близо до САЩ! Защо ли?Не ме интересува леви ли сте, десни ли сте, обръчи от фирми ли имате, спрете да се правите на месии, а същевременно да унижавате народа си!

39

Анонимен

преди 5 години

БСП напразно потриват ръце - хората от протестите ги мразят и презират точно толкова, колкото и ГЕРБ, съмнявам се някой да вярва на някой от актуалните тъмни субекти в политиката. Всички са от едно котило. Цялата им философия е стани да седна аз, но не за друго, а да са близо до келепира.

38

Анонимен

преди 5 години

Герберисткият /бив социалистически/ *** много се активизирал. След 17.00 часа рязко ще намалеят пропагандите му, че му свършва работното време

37

Анонимен

преди 5 години

Впрегнаха купища продажни медии да подхлъзват народа, че който подкрепя протестите всъщност подкрепя Нинова. Ми не, не е така.Организаторът на протестите е човешкото право на нормален живот, което у нас от години е жестоко потъпкано. Хората не искат нито Борисов, нито Нинова - деца, дето ги е една майка раждала. Искат достоен и нормален живот.