48

До 45 Чичо

преди 5 години

Аз съм с нов дизел и карам по 3 км на година. Повече ли замърсявам в сравнение с твоите 3000 км на година? Хайде без манипулации! Второ, Данък МПС е имуществен данък, а не екологичен данък и затова тези с новите коли - бензин и дизел, плащат повече. Трето, дизеловите коли замърсяват по-малко от бензиновите коли, а колите на газ, в повечето случаи не са добре направени и в резултата на това замърсяват повече и от бензиновите коли.

47

ГЕРБ = Мафия

преди 5 години

Лъжат герберастите.На колите с катализатор, на над 20 години и под 100 к.с., каквито са повечето от тези коли, данъка се вдига с между 138% и 157%.

46

Анонимен

преди 5 години

Радев е истински българин! Човек от народа!

45

Анонимен

преди 5 години

Радев - Президент! В Президентска република!

44

Чичо

преди 5 години

Аз карам голф 2-1991г на газ.Пенсионер съм и навъртам около 3000км на година.Тези с новите дизели ,които навъртат по 50000км по-малко ли замърсяват от моята скромна кола.

43

Анонимен

преди 5 години

Като ще се равняваме по Европа, цени, закони...да се равним и по доходи. Иначе няма смисъл.

42

Г-жо МЕНДА,

преди 5 години

Вместо да обясняваш на ПРЕЗИДЕНТА промените в Кодекса на застраховане , обясни на нас ЗАЩО ОТКАЗВАТЕ ДА ВЪВЕДЕТЕ СИСТЕМАТА БОНУС -МАЛУС касаеща ГО на ВОДАЧА???Как изобщо ви минава в главата мисълта БОНУС - МАЛУС да е на АВТОМОБИЛА , а не на ВОДАЧА!?!!!В цял свят застраховат ГО на ВОДАЧА !!Само у нас тя е на АВТОМОБИЛА!!КАКВА ОТГОВОРНОСТ МОЖЕ ДА ИМА ЕДИН АВТОМОБИЛ ЗА НАСТЪПВАНЕ НА ПТП *** МЕНДО???Докога ДОБРОСЪВЕСТНИТЕ и НАРУШИТЕЛИТЕ НА ЗАКОНА в ще плащат ЕДНА И СЪЩА ПРЕМИЯ ?ДОКОГА!!

41

Анонимен

преди 5 години

До 39Да, но пък и доходите им не са такива мизерни като в България.

40

Анонимен

преди 5 години

Преди да премахнем "старите кошници" трябва да се подобри стандарта на живот на българите. Това, че една шепа хора живеят добре и са изпълнени със самодоволство, не значи, че другите са добре.

39

HELL

преди 5 години

ТОЗИ ЦИРК КОЙТО СЕ ПРЕСЪЗДАВА ОТ 89-ТА НЕ ГО ИСКАМ ПАК.

38

Слаб президент

преди 5 години

Навсякъде в ЕС по-старите и замърсяващи коли са с по- високи данъци !

37

Анонимен

преди 5 години

т.е закона е бил за гласуване, а за цялото му време никой не изнесе какво точно засяга и колко?Единият ми се сополи и "ще се вдигне с малко", колко е това малко???вторият "2 кутии цигари", дайте конкретни цифри, колко автомобила имаме, колко ще са се облагали, колко ще се облагат.Имат ги статистиките (дано) нека хората да видят доводи и сметки.На "малко", "кутия цигари", "пуканки с кола" никой не вярва.

36

HELL

преди 5 години

ХАХАХАХАХ всеки се обвинява в ТРО.ЛЕНЕ. ФАКТИТЕ ДО СЕГА.ГЕРБ ПРЕДЛАГА ЛИМИТ 20 000лв И ВДИГАНЕ НА "ГРАЖДАНСКА"БОРИСОВ КЪМ ГЕРБ: НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕВ. ГОРАНОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: ТОВА НЕ ТОЧКА ОТ ДНЕВНИЯ РЕДМЕНДА СТОЯНОВА ИСКА СРЕЩА С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА ОБЯСНИ ЗА "ГРАЖДАНСКАТА"НО НАЛИ НА ЧЕРНОТО БЯЛО ВИКАТЕ ТАКИВА "ФАКТИ" НЯМА, ЗАЩОТО ТЕЗИ С ПОДКРЕПАТА НА ГЕРБ ПОДКРЕПЯТ СТАРОТО МИНАЛО ДС НА БКП. ТАКА НЕ ПРИЗНАВАТЕ "ПРЕХОД" И СТЕ ОЩЕ ПО ИЗВРАТЕНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ, КОИТО РЕВЯХА ЗА СВОБОДАТА СИ

35

Гашо

преди 5 години

До изнервен.И както ти казваш" ако *** вземе властта", не тогава няма никой да ти пречи на мнението, просто ще се обърнеш и ще си на амбразурата да подкрепяш новата власт и да хейтиш по опозицията. Такива, като теб са ми ясни. Мнението ви струва 10- 20 лв. на ден смеххх

34

Анонимен

преди 5 години

До 31Не, с това вето Президента показа, колко е загрижен за притиснатити до стената бедни хора, на които вместо да се се вдигнат заплатите им се увеличават всички данъци. А Герберите показват, че работят за група олигарси със съмнително придобити пари.

33

Гашо

преди 5 години

До изнервенНе съм неук гащник. Доста добре си изкарвам с доходите и не ми е проблем бензинът, данъка или гражданската в момента. Боли ме, че в България се напълни с много такива, като теб. Стоиш и облъчваш с хейт всичко що не е ГЕРБ, мислиш, че моделираш обществено мнение. Бас държа, че си чиновник. Те са с такъв хейтърски манталитет и псевдо- радикални подръжници на управляващата върхушка. Така дали ти хареса.....

32

Анонимен

преди 5 години

До Слаб президентТия данъци нямат нищо общо със здравето на хората. Целта им е прибиране на повече пари в хазната, щото с нещо трябва да се покриват непрекъснато нарастващите финансови нужди на партиите. Няма някаква връзка между замърсяването и 30 % по-високи данъци. Хората, псу.вайки ще си платят данъка, и пак ще си карат колите, т. е. замърсяването няма да се промени. Колата в днешно време е необходимост - висок или нисък данък, ще се кара.

31

Инфо за Радев

преди 5 години

Герберите, понеже смятат че на българския народ не дължат обяснения, се опитват да обясняват на президента.

30

Слаб президент

преди 5 години

С това вето Радев показва колко е " загрижен" за здравето на хората!

29

Анонимен

преди 5 години

"Ако искат нещо да обяснят на някого, трябва да обяснят на българския народ".Логичен отговор!