108

Анонимен

преди 5 години

Вместо да мият улиците всеки ден, качествено при това, тръгнали данъците за автомобилите да вдигат, и диоти. Всичкия прахоляк идва от неспирните ремонти и калта, която е навсякъде. В моя квартал / в София/ ремонтираха един парк, забележете, асфалтираха алеите, а зелените площи ги разровиха, като орана нива и всичко е в кал по тях в момента, когато изсъхна тази кал, при най-лекия полъх на вятъра се разнасят облаци от прах. И там играят деца, има детски катерушки!

107

Емо

преди 5 години

6-10 повишение само? Лъжа. Автомобил над 100 к.с. със 140 лв данък в момента, повишението е 70 лв, т.е. 210 лв. Но не е там въпроса. Като искаш да изчистиш въздуха и да махнеш старите коли (макар че не всички замърсяват еднакво, то зависи и от много друи неща), дай гратисен период, ясен разчет за повишаване на данък, но и за облекчения ако махнеш стария автомобил и си купиш по-нов (за чисто нов трудно можем да мислим с тия заплати.

106

Анонимен

преди 5 години

По високия данък няма да очисти въздуха. Гербаджиите и патриотите искат да съберат парички и да си харчат както си знаят. Лъжа, демагогия, и ограбване на населението. Богатите още по-богати, а бедните още по-бедни. Сит на гладен не вярва. Богатите гледат просто да смажат бедните със данъци.

105

Този дето

преди 5 години

Първо - След скандалите с емисиите не е много сигурно, че евро 5 и 6 са точно такива.Без уред как се определя стандарта? Второ - С какво точно по-високите данъци ще помогнат в екологията.Къде и за какво ще се харчат.Само не ми казвайте за бонуси. Трето - Щом след първите две ще говорим за екология, кога ще се обмисли отстъпка за автомобили на алтернативни горива.Не всички са слагани от бай Киро в гаража.

104

ДЕМ

преди 5 години

До До 102Не е задължително да е скъпа. Ама като ти чета поста си загубена кауза. Обезсмисли ми писането.

103

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам кола и не желая да дишам газовете на стари катафалки.Данъка на замърсяващите автомобили трябва да се повиши ДРАСТИЧНО !!!

102

Анонимен

преди 5 години

За Президента е важен само неговият рейтинг не и че от мръсният въздух умират хиляди невинни българи. Позор !!!

101

До 102

преди 5 години

Ти може и да не си съгласен, но не знай, че на един като теб има хиляда, които не са като теб. И те не са безгласни, само защото не карат коли за 50 000 евро. И това се вижда. Утре като не можеш да се прибереш, защото хората са блокирали пътищата, ще се криеш в луксозната ти кола и няма да смееш да им кажеш:"Не ми дреме за вас, защото карам скъпа кола". А ако посмееш, отговорността си е твоя.

100

Анонимен

преди 5 години

И защо ревете и вие не знаете. Защото президента наложил вето на закон увеличаващ данъците. Дали някъде в друга държава биха плюли президент за такова действие? От дни финансовия министър крие истината. А никой нищо не казва за петорното увеличение за неосновно жилище във Варна, Бургас и още много, много други градове. Като прегласуват ставките и получите поканите да си платите през зимата ще видите кой лъже и кой не. Прочетете гласуваните промени и тогава коментирайте.

99

ДЕМ

преди 5 години

Не съм съгласен. Старите коли трябва да плащат по-висок данък. Не искам да плащам над 300 лева, само защото съм работещ човек, стремящ се към по-високи доходи, каращ нова кола с чиито данък плащам на 10-20 голфъра 20 годишните тунинг експерименти. Как ще насърчиш едно семейство да се отърве от двете (трите) 20 годишни талиги и да си купи една нова или по-нова кола. нали искаме доходи като в ЕС и САЩ, ами нека и мисленето ни да е такова. Новите коли са и по-надеждни.

98

Анонимен

преди 5 години

???

97

Бивш граничар

преди 5 години

ЕВАЛА НА Г-Н РАДЕВ!

96

Анонимен

преди 5 години

Радев, остават ти още три години !

95

Кети

преди 5 години

Какъв Бойко, Какъв Плевнелиев, ти да не си луд, не виждаш по далеч от носа си,тъпанарско ***!!!

94

Iceblast88

преди 5 години

Всички нови увеличения на цени и данъци да се плащат само и единствено от гласувалите за комунистите от ГРОБ и ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТЕТА! Аз не съм гласувал за комунисти и затова отказвам да плащам по високи данъци! ПП: преди комунистите от ГРОБ да ме обвинят, че съм червен *** на Курналина искам да кажа, че и за тях комунисти не съм гласувал защото за мен те са в една категория с бившите си дружки от БКП съборите от ГРОБ! Докато сменяме едни *** с други *** никога няма да имаме прогрес!

93

тонката

преди 5 години

И аз мога да карам самолетоносач и самолети

92

ала бала ница

преди 5 години

Радев е *** шофьор на самолет. И аз можем да карам самолет ама *** не може да кара мойто БМВ. Бате Бойко обаче е Генерал и носи бели чорапи от дедо Коледа и той може да кара БМВ и самолети и е голем пич

91

Анонимен

преди 5 години

Браво, Радев! Обичаме те!!!

90

към троловете

преди 5 години

Колкото и да плюете президента, цялата управляваща, крадлива и тъпанарска клика не може да му стъпи и на малкия пръст. Плюйте си, нормален човек не ви взима на сериозно!

89

Ванката

преди 5 години

Всичко е за повече и повече пари - с тези 10-20лв. нито ще обеднее шофьора, нито ще са пречка за купуване на стари коли, нито пък ще се прочисти въздухът, НО умножени по 2млн. стават супер масълце за филията на алчните и крадливи герб-ери!