24

Рам-бо с М-16

преди 5 години

Да не стане,пандемия,в света на 21 век

23

Анонимен

преди 5 години

Southhampton НелчеПоправи си "статията"

22

Благодарни сме

преди 5 години

Евала другари, ашколсун! Да усвояваме и прилагаме техните евроатлантически ценности. Хвала на журналистката ***, че ни образова и по тая тема.

21

Анонимен

преди 5 години

"Тялото му веднага започнало да се тресе от последствията, идващи с глупавотото решение да пие солена вода на празен стомах."Какво? Глупаво? Та нали е решил, да се жертва?

20

Анонимен

преди 5 години

До Ние пак сме водещиНагнетяват обстановката. Ако някой вземе, че направи марихуаната легална в страната, знаеш ли колко бабит ще остане без препитание?

19

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Българите сме си канибали по природа-самоизяждме се вербално,в скоро време и физически ще се ръфаме по кръстовищата за натиснат клаксон.....и всеки в джоба си ще си носи книжка с рецепти писана от 240-те ни мрудара

18

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerДарги Solar Power (аз съм по Wind Power, защото излиза по-евтино и замърсява далеч по-малко, но ти си знаеш ... да, дори и със "спадовете") ...Аз също пробвах твоя съвет, пред около 8 години. Ами повече от 400-500 лева, беше трудно, да си докара непознато момче от България. След образование и 3 години стаж, работя и изкарвам пари от вкъщи, но за чужда компания, която ми вярва. Отне ми само 6.5 години, да го постигна. Не лъжи хората, че е лесно. А и ми плащат двойно по-малко.

17

Анонимен

преди 5 години

Къде е пристанище "Саунхемптън"???

16

Лунатик

преди 5 години

До Solar PowerВъобще не е така...за една и съща работа у нас и навън, например като лекар...разликата в заплащането е 8~10 пъти? Ако щеш и за всякаква друга работа, нещата са различни...а кажи ми за къв левъл ми говориш тогава. Програмиране...след 40г, дрън-дрън, бая трябва да си закъснял, и не използвай чужди думи, не е нужно да се правиш на велик IT-специалист! Не може всички да са програмисти...баба ти все с компютър е копала царевицата!

15

погр.ебален агент

преди 5 години

Не публикувайте такива истории, защото управляващите може да стигнат до някои канибалски мисли...

14

Вие питате:

преди 5 години

Вие питате: Как великобританците изяждат Ричърд Паркър?Ние отговаряме: С нож и вилица.

13

ДС

преди 5 години

А за протестите ?!

12

антитрол

преди 5 години

Всякакви глупости пишете само не за истинските проблеми-скъпотията,мизерията ,корупцията довели до ПРОТЕСТИТЕ ! Защо не пишете за тях,***?

11

Анонимен

преди 5 години

До Solar Power 10Мрси но обичам да облизвам остатъка от чиниите! А тук съм велик и пълен с кураж! :)))))))

10

Solar Power

преди 5 години

Ниската ти заплата е в следствие на твоите възможности :)Трябва да приемеш това в крайна сметка или да вдигаш левъл. Например вместо да протестираш по няколко часа вземи чети основи на програмирането. Има сайтове фрий където можеш да се регистрираш и да си докарваш висока заплата. От теб зависят нещата. Не зависят от Борко, ***, Доган :) Надявам се знаеш приказката за неволята ?

9

Анонимен

преди 5 години

"Мъжете оцеляват още четири дни на спасителната лодка, използвайки тялото на младежа за прехрана, а когато силите почти ги напускат идва и спасението"Българите оцеляват още 4 години на ниска заплата, използвайки сивата икономика и минимални осигуровки, а когато вече съвсем им писнало - махнали се завинаги от БГ!

8

Анонимен

преди 5 години

До 7Защото има аналог със сегашните български родолюбци!

7

.

преди 5 години

Защо решихте, че читателите во трябва да са запознати с това конкретно извращение на англосаксонските диваци и престъпници ?

6

Анонимен

преди 5 години

Открихте топлата вода.Не сте ли чували за руските (сталинските) лагери?И там го е имало.При дълготрайно гладуване първо умират задръжките, после ценностната система, ... и така.Накрая остава едно единствено нещо в съзнанието, да ядеш, каквото и да е.

5

Анонимен

преди 5 години

Случаите на канибализъм са прекалено много ,не е нужно да се впечатляваме!Просто канибализма е последната защита на живота,след него е смъртта!