50

Анонимен

преди 5 години

Ами продължавайте да давате най-ниските заплати и се чудете защо нямате персонал.

49

man

преди 5 години

нали сме бедни, как така курортите се пръскат по шевовете?

48

Анонимен

преди 5 години

Айде с триците, отивайте да ловите маймуните в маалата.

47

Анонимен

преди 5 години

по обява - 2000 евро, като идеш на място и управителите почват - "*** то сега сезона не е почнал още", после - "Акция шум ни вкара в преразход" после друга някоя глупост само и само да не ти плати. Друго често срещано явление е отдръжки за счупени от клиентите чаши и липсващи салфетки.Продължавайте да търсите кадри, те баламите се не свършват

46

фен на танас

преди 5 години

Когато кадри имаш пари нямаше, сега пари има кадри няма. Едно време какво викахте ако не искаш още 10 чакат за твойта позиция, сега май сметката излезна крива. Хората си хванаха очите и си бачкат в западна европа и USA и няма да се върнат. Приемайте факта, че ще ви работят *** и други такива. То само с крадене не става трябва и акъл!!!

45

Ръст= много глупаци

преди 5 години

5 нощувки на канарските острови също е 1100лв за двама.

44

Анонимен

преди 5 години

Какви 20 лева и сандвич, бе? Ти нормален ли си? Това са 400 лева на месец иминималната работна заплата не покрива. С тези пари един сам човек не може да се издържа, а какво остава, ако има семейство и деца? Я ти си работи сам за 20 лева и санвич!

43

Анонимен

преди 5 години

Лъжете бе драги работодатели, ЛЪЖЕТЕ! Само до преди 5 години обяснявахте на кадрите че на портала чакат още 10 като тях!

42

Балкантурист, ама не

преди 5 години

Горко им на почиващите.Цените - западниОбслужване - никакво (с персонал и без все тая)И пак на баровците народа им виновен.Ама нали имаме балкански синдром - трябва да се фукаме че сме платили 1000лв

41

АНТИ

преди 5 години

Или плащайте нормални заплати. Друг избор нямате.Чорбаджиите-изедници кръв ще повръщат, заслужени заплати няма да дават.

40

Владислав

преди 5 години

Стигнахме запада по цени, но по заплати си оставаме по български!

39

СциганинС

преди 5 години

Не искат да работят ,а работодателите лъжат с парите на тези курорти-зимни,летни -а лъжат ,щото държавата им позволява.

38

Анонимен

преди 5 години

Това вече е сигурно хилядната статия по въпроса. Не разбрахте ли, че никой няма да ви работи за под 2000 лева. Навън започват заплатите от 2500 евро. Защо му е на някой при това положение да работи за 500 лева? Колкото и да мрънкате положението няма да се промени. Не може да очаквате да ви дават 3200 евро куверти и тези хора да ги обслужва служител с образование и заплата от 500 лева. Невъзможно е просто.

37

Анонимен

преди 5 години

Няма разбира се, те протестират срещу 20 лева и сандвич, за какво им е да работят търтеите.

36

Анонимен

преди 5 години

Ами, слизайте от джипките и хващайте подносите, пичове. Жените и отрочетата ви също. Или плащайте нормални заплати. Друг избор нямате.

35

Анонимен

преди 5 години

Кадри има, роби няма.

34

Факт

преди 5 години

Кадри има, бизнесмени няма.

33

Smurf

преди 5 години

Баровците нямат проблем, да запасват престилките и да влизат в кухните а новите им жени да свалят бижутата и пръстените и да запасват униформи на камериерки и да влизат по стаите, таман ще ощастливят туристите с комплексно обслужване. Нали собствениците на хотели са големи бизнесмени и професионалисти , така ще спестят още пари от заплати

32

чИститУ

преди 5 години

за 500 кинта ни стаа

31

Az

преди 5 години

Пожелавам им да фалират на всички паразиращи върху свещената българска природа !