70

Мързелив българин

преди 5 години

С пръдня боя не става. Да си народят деца и те да им работятсамо за хляба. Щом са толкова стиснати и не виждат по-далече от носа си, да се сърдят на себе си. Проблемът е в тях.

69

(*_*)

преди 5 години

Най-гнусната *** от българският бизнес е именно в туризма - бивши депутати, министри,прокурори и т.н. Щото до там им стига въображението къде да си вложат корупционните пари. И на всичкото отгоре туризмът е единственият сектор с диференцирано ДДС - 9% - и пак укриват доходи.На фона на всичките тия пари дето прибират пак държат заплатите ниски - и нормално 'кадри' няма.А кардите решават всичко , както е казвал Сталин.

68

gazarogo6o

преди 5 години

С думата "кадри" заменят истинската дума "роби"

67

Munchen_DE

преди 5 години

Цени по-високи от тези в Гелзенкирхен, а в същото време смешни заплати. Печалбари!Няма кой да ви работи, номерът не минава вече!Хора, учете езици, иначе сте роби!!!

66

ники

преди 5 години

Кадри има, но не искат да работят за тези(дечица на БКП) който окрадаха труда на родители, баби и дядовци и сега продължават (искат) да крадат нашият труд. историята помни, хората помнят. ДГД.

65

Анонимен

преди 5 години

Хаха, комуниста закъса... хаха

64

Анонимен

преди 5 години

В гетата е пълно с кадри. Успех!

63

Макс

преди 5 години

Четох за украинката Лариса на 19 години работила на черноморието с договор и трябвало да и плащат 500 лева, а и плащали 400. За последния месец не и платили и тези 400 лева. Тя казва, че няма да дойде да работи повече тук, а ще отиде да работи в Турция за 400 долара. В инвестор го четох.

62

Анонимен

преди 5 години

Че кой би искал да работи за потупване по рамото.

61

Анонимен

преди 5 години

В туризмът са едни от най-ниските заплати...

60

от Берлин

преди 5 години

Това което ме учудва е, че все пак всяка година се намират балъци да им работят като роби... Е, нищетата е толкова голяма, че ндоста са готови за къшея да порябоят за дребни стотинки, смо децата им да не гладуват...! Жалко и тъжно.

59

препатил

преди 5 години

"Бизнесмените" и "бизнесдамите" в туризЪма да запретват ръкави и да връзват престилките. Да приберат децата си от колежите по чужбина, да мобилизират тъщата, свекървата, учинайката и да почват. Освен това, за 17-18 часа работа да си самоплащат осигуровки за 4-часов работен ден!Така е, бачовите! Гаврихте се с хората сума време, сега рИвьетИ! Хак да ви е!А почивката в чужбина - зимна или лятна, наистина излиза по-евтино и наистина е ПОЧИВКА!Драма още няма! Ще стане ТРАГЕДИЯ, като не падне снега ;)

58

до 57

преди 5 години

С приятели наехме още месец май вила в Австрия за Нова година- външен топъл басейн, гледка към пистите, страхотен лукс (1100 euro на ден + ски пасс). С genius отстъпка ни излезе за седмица около 1500лв. на човек, а вилата е само за нас- 10 души. Но това беше май месец, от лятото насам цените са тройни. Вярно- храна няма включена, но си струва. Относно картинката у нас- каквито "кадрите", такива и работодателите. Мърляви готвачи без диплома, мързеливи камериерки, дребни тарикати- бармани...

57

ски учител

преди 5 години

Обучавал съм 30г. скиори в Судан.Чакам оферти!

56

ники

преди 5 години

Кадри има, но не искат да работят за работодатели, дето не плащат и все те прецакват накрая с една заплата.Вдигайте заплатите, недейте мрънка, че нямало кадри.

55

MGS

преди 5 години

До mgsДа не се обърквате: Новогодишния пакет е комплимент от хотела...

54

Анонимен

преди 5 години

Ареее балъците свършиха, отидеш по обява - дават 2000 евро на месец, обаче то не било компютри, ами компоти, назначават те на минимална заплата, бачша по 12 часа на ден без почивен ден 3-4 месеца, работодателя ти обещава по банка 500 лева, 3500 лева на ръка, НОООО, минава 1-2-3-4 месеца, а той все клинчи, че сезона е слаб, че са го глобили, че не са му платили и те изхвърлят, като си работил 4 месеца като роб. Ами те вече хората ви разбраха бе.НЯМА ВЕЧЕ БУДАЛИ, бре господа мутросмени.Айде наемет

53

А 2

преди 5 години

Цели институти изследват очевадната истина, че българинът няма да работи за обидно малка заплата ! Искате европейски цени на гражданска, бензин и прочие - давате европейски заплати....Иначе нещо ще стане !

52

mgs

преди 5 години

Рядко сравнявам цени в БГ и Алпите, но тази година го направих. В прекрасен малък хотел в Китцбюел, споменатата сума от 3100 е за 2-*** за цялата седмица на Нова година, HB, с басейните, сауните и разбира се ски карта за целия регион.Не мога да им разбера ценообразуването на тия австрийци, как им излиза сметката... Нещо са се объркали и така последните 100 години....Толкова за българския туризъм.

51

Мен

преди 5 години

Вижте колко от туристите идват за 2-ри път пък тогава смятайте ръста. Щото то балъците имат край и после обаче местните дето протестират за писти и хотели първи остават без доходи...