26

Поредния номер

преди 5 години

БКП впряга най ниската прослойка на пролетариата за да протестират и да свалят правителството избрано от номалните работещи хора. Тия направо си плачат за бой!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21З-а-г-у-б-е-н-я-к!!! Демокрацията не е цел, ТЯ Е ПРОЦЕС!!!!Процес на изграждане на институти и устройство на държавата! А КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА, ТОВА СИ ЛИЧИ НАКРАЯ!!! Или народа те хвали или хвърля камъни по тебе!!! А това, че сме "избягали" от някакъв си комунизъм....ТАКЪВ ВЪОБЩЕ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ ОЩЕ, ТОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ТЕПЪРВА!! А сегашното ни положение не беше бягство, а НАТРИСАНЕ НА ГЛАВАТА НИ на омразен капиталистически ге-но-цид върху човека! За да ни завладеят като пазар!

24

До 22

преди 5 години

Държавата,байфидане не е само да събира данъци и да ги харчи безконтролно,а регулатор на иконоимическите процеси и разпределител на средствата за обществени,социални,медицински и др.нужди на населението.Както го правят в белите страни,щото да няма ровещи в кофите за ***.

23

Анонимен

преди 5 години

До трябва. Добре, махат се всички. И после? Ама искам хубаво да обясниш как после нещата ще станат по-добри.

22

Анонимен

преди 5 години

До 11 Анонименкъде виждаш тоя долар на запад освен в САЩ ? В Европа не се работи с долари а с евро

21

Алеко

преди 5 години

До Българин. От манталитета, байно. Нещата са много по-прости - точно този честен, добродушен, трудолюбив и т. н. българин като получи власт се опиянява и става различен. И ти вероятно ще бъдеш същият и тогава няма да се чудиш защо.

20

трябва

преди 5 години

всички сами да се махнат-много ги търпяхме в противен случай нещата сигурно ще са непредсказуеми, да избират

19

Анонимен

преди 5 години

Боко ви го каза още в предишния мандат:"Народа трябва да се държи на къса каишка".Ако забогатеете,ще станете по-независими и тогава лошо му се пише.Ама щом така ви харесва и сте доволни,пак си го избирайте.Само си помислете какво ще кажете утре на децата си,когато и те избягат от мизерията тук.

18

Байфидан

преди 5 години

Доста верен коментар. Проблемът е в манталитета на ***, който само мрънка, все друг му е виновен и чака държавата да му помогне за всичко. И обикновено реагира първосигнално и се натриса от трън на глог.

17

Анонимен

преди 5 години

До До 11Българите избягаха от 45 години комунизъм, а сега живеем добре при демокрацията. Само мързеливците и некадърниците се оплакват и протестират. Демокрацията е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.

16

Анонимен

преди 5 години

Причините са не 50,а 250 и чашата вече преля!

15

Българин

преди 5 години

Не мога да разбера на такъв добродетелен, смирен, честен, интелигентен, работлив, щедър, талантлив народ като нас българите от къде ни идват такива алчни, крадливи, нагли, некадърни, примитивни, егоистични политици? Не мога да си го обясня това значи, ние не заслужаваме да ни идват такива политици, ние българите сме невинни жертви на Света и на обстоятелствата! Каква ужасна несправедливост, а? Нали така братя българи!

14

До 11

преди 5 години

Въпросът не е КЪДЕ бяга българина, а ЗАЩО!

13

Глас народен, глас б

преди 5 години

Хората са прави да протестират. Да чуят управляващите, които знаят да вдигат само цените на сметки,горива и хранителни продукти,че народът мизерства. Докога да се търпи това? А тия социолози от предната статия обиждат протестиращите. Как не ги е срам да обиждат собствения си народ? Глас народен глас Божи.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри тази арогантност на управляващите, при това отчуждаване от народа,Тези управляващи от къде са дошли?

11

Анонимен

преди 5 години

При тази арогантност на управляващите, при това отчуждаване от народа, бих протестирал, дори при достатъчни средства!!! Защото не е нормално властта да посажда омраза и несправедливост!

10

Анонимен

преди 5 години

A бе аз не знам некой да бега в Русия, никой не иска рубли, всеки бега на запад при цар долар.

9

Таню

преди 5 години

Много правилен коментар на абсурдната ситуация в БГ.

8

Анонимен

преди 5 години

само да поправя 3 здравната вноска беше 16.80лв в момента е 20.40 лв

7

Анонимен

преди 5 години

Много станахме писателите!И този плаши,че ще напуща!Хайде прав ви път,отивай да миеш чинии,тъкмо ще си пишеш на спокойствие,а кой ще те чете,?