46

Анонимен

преди 5 години

Да де ама те от скромни протести не разбират.Страхливите овце си блеят.Тези не страхуват от народа и знаят,че сме страхливци.Те и без народ симулират държава и лапат

45

ivailo

преди 5 години

Дано се увеличи масовостта на протестите, та да види Бойко какво е да работиш под непрекъснат натиск от улицата, и какво му беше на Орешарски ... Иначе, не знам до колко са адекватни исканията на протестиращите.

44

Анонимен

преди 5 години

Някакъв по-долу се надграждал, хе-ехее...! Платен писач, използва любимата на ББ дума "надграждане", отдалеч ти личи герберастията, бе!

43

Анонимен

преди 5 години

50 безделника протестират.За какво?някой да им дава пари без да работят ли?

42

До 49

преди 5 години

Кой е на улицата? Аз не съм на улицата? Аз работя, боря се да успявам всеки ден, опитвам се да се развивам и надграждам, не съм клекнал да рева как някой друг ми е длъжен да ми осигурява розов живот. Защо да протестирам, за какво? Че се била вдигнала цената на горивата? Може ли в цял свят да се вдигат цените, само не в България? Като искаме комунизъм и държавата да определя цените на всичко, да контролира всичко, целия ни живот, какво мислим и правим - да си връщаме БКП и да се свършва, буквално

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Тук вече не става въпрос за партии, а защо народът е по улиците след 30г. шиби-даби-ду!

40

Анонимен

преди 5 години

Щял да емигрира? Прав ти път, аман от пораженци, аман от търтеи, аман мрънкала, аман от вечно недоволни женички, аман от простаци, смятащи че някой им е длъжен да им осигури безметежен розов живот. От 30 години липсвало справедливост за Емилчо, не за друго а защото едни хора успяват, развиват се, благоденстват, а той не може и не желае, той завижда и мечтае да наказва, да отнема и преразпределя, така че да се чувства значим, *** но значима. Да живее комунизма, нали Йотовски?

39

Анонимен

преди 5 години

Поредното мрънкало! И подобни хора претендират, че са интелектуалци - къде ти е интелекта Йотовски? Повтаряш само клишета, чува се само едно фоново шумене, бля-бля-бля, ясно ти е че става дума за поредната тирада на неудачник, който смята че другите и митолочичното създание "държавата" са му виновни за всичко. 50 причини - интересно му е да ги видя? Сигурен съм, че са смешно-абсурдни. Когато е недоволен, един разумен човек протестрира като предлага решения на проблема - Йотовски предложения?

38

Анонимен

преди 5 години

Много точно казано

37

Анонимен

преди 5 години

Само, че тоя дето ни изкарва "лош матриял" и тоя дето ни оценява като "80%де-би-ли" са от различни партии.Но само да отбележа по една телевизия в неделя следобед един бивш дупедат изнесе следните факти - през 1990 година сме имали брутен вътрешен продукт 10 милиарда долара и външни дългове 10 милиарда долар. Сега, колко сме добре - брутния вътрешен продукт е 50 милиарда евро и заемите 22%.( ПИТАМ, ЗАЩО ЗАПЛАТИТЕ НЕ СА 5 ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ В СРАВНЕНИЕ С 1990 ГОДИНА, А СА СЪЩИТЕ -ПОНЕ МОЯТА?

36

Крум от Крумовград

преди 5 години

Колата е средство за придвижване от т.А до т.Б. А на гащниците анцузи животът им се върти около колата, създали са си паралелна вселена, затова са яростни, понеже фалшивият им свят ще рухне заради безпаричие, и ставаш Гошо общия работник от Кауфланд, докато зад волана на таралясника-джиткаш, и фантазираш къф си екшънмен и бъдещ баровец.

35

Край

преди 5 години

Демокрация без истински избори е невъзможна. И при бай Тошо имаше избори ама нищо не избирахме. И сега е така. Изборите които променят нещата са Мажоритарни избори в два тура за НС. Е те ви е забранено. Па и народа май много не го вдява или няма енергия да го наложи.А сега протестирайте и за ланския сняг.

34

До 38

преди 5 години

Народа протестира срещу мизерните заплати,които не му поозволяват да живее нормално,всички останали причини са следствие от тази.А ти герберски ***,явно си се оял доста,щом не виждаш действителното положение на 80% от българите.

33

man

преди 5 години

Сваляме Боко, идва Корнелия с Доган и оправя нещата.. yes!

32

на протестите

преди 5 години

основно присъстват платени от БСП, мутри-протестъри и подобен криминален континент.Всички вече го разбрахме, протестите трябва да се разпръснат със сила!!!!

31

До 32

преди 5 години

Нормалните и работещи хора не избраха ГЕРБ,а продажната администрация,от която може би си и ти и вота на един етнос,на който му бяха обещани благини,но вече и те не ви се връзват.

30

Анонимен

преди 5 години

Демокрация не означава само през 4 години да има избори и отвреме навреме някакви ощетени групи в обществото да се вдигат на протести за да свалят (законно избраното от мнозинството) правителство. Демокрация означава да има граждански организации които да водят активен диалог с управлението и институциите, тези граждански организации също да говорят помежду си защото понякога имат разнопосочни интереси, да се говори конструктивно за бъдещето, не да се кряка.

29

Край

преди 5 години

Когато някой протестира за всичко - той всъщност не протестира за нищо.В момента се протестира за това бедните да се возят на коли. От това по-богати няма да станат - само ще приличат на богати отдалече.Объркан народ.

28

До 21

преди 5 години

Личи си, че си платен от ГЕРБ да ръсиш глупости като онзи Странджата и ГЕРБ forever

27

До 21

преди 5 години

А ти какво работиш, че българския вариант на демокрация ти се вижда най-съвършен? Защото аз под бизнесмени виждам нагли и крадливи мутри в България. Те ли са успелите за теб?На Запад(живея в Германия ) полицията си върши работата и такива мутряги ги опандизват. И да ти кажа от как дойде Бойко избягах, стана непононосимо както по времето на Костов който беше от СДС СИН и фалира България с инфлацията през 97-***. Тогава не бяхме в Е.С. Иначе щях да се махна още тогава.