37

Solar Power

преди 5 години

Здравеопазването: Имаше ли проект за индивидуални партиди и лична здравна ? - Имаше ли протести ? Да. Е трябва всеки да си има лична здравна вноска. При нужда да може да дава събраните си пари на близки. Когато ритне камбаната всичко да се унаследява. Да има и доходност примерно 1-2% в/у парите. За всички които нямат ползват бърза помощ и това е. Старите българи са го казали: "Който не работи не трябва да яде" :) Имаше опит за промяна но пак излезнаха разни елементи против. Е затова си сърбаме

36

Анонимен

преди 5 години

До 35 АнонименМного ти плямпа устата та всичко е възможно да се случи. Животът е пълен с изненади...

35

СПРЪНДЖАТА

преди 5 години

Нинова е активизирала най-верните си песове да свалят законно избраното правителство с над 3 милиона гласа.

34

Аз, пък викам..

преди 5 години

Да бутнеме Лукойл, преди да запалим Руското посолство!!!!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Пика на протестите ще е януари,особено февруари и март когато дойдат сметките за отопление и ток.Полсле в жегите пак,защото без климатик вече лятото не може,заради жегите. Цената на водата също е висока. Храните,хляба се вдигна. Няма да го бъде това правителство.

32

Анонимен

преди 5 години

Гледам моя коментар под 16 за 16 мин има 16 минуса.Е толкова ли са възможностите на троловете?!За такава работа и пари за закуска не бих им дал.

31

Solar Power

преди 5 години

До ДОЛУ МЕНТА...И какво ще оправиш "МЕН" ? Добиваш ли ГАЗ и ПЕТРОЛ ? НЕ ! Искаше ли правителството да добиваме и проучваме за шистак ? ДА ! Имаше ли протести ? - ДА ! Е каквото си надробим това ще сърбаме. А дали те управлява ***, Борко, Доган или други като си нямаш газ/петрол и други ресурси си нямаш и си беден. Това е истината. И протеста освен загуба на време е и доп. замърсяване на околната среда.

30

Анонимен

преди 5 години

да се маха този уж премиеркойто уж работи за хоратаработи да им изпразва джоба

29

Анонимен

преди 5 години

Режимо ке падне

28

Анонимен

преди 5 години

Без да изгори руското посолство по ниски горива няма да има .

27

ДОЛУ МЕНТА...

преди 5 години

Когато интересите на 1милион са по големи и за сметка на 5-6 милиона ---6 милиона излизат на улицата и смачкват единия милион въпреки ,че има охрана ,а да видим дали ще я използва.... и стига глупости и тълкувания --всеки знае народа излиза за да си оправи родината иначе ще трябва да си търси друга от немотия ,а бензин и застраховки са част от нещата с който всичко преля ,та се оля. ДОЛУ ГЕРБ

26

Бедни, бедни...

преди 5 години

Ама, имат пари за протести с колитеСИ... Хахахааааа..Ментраджийски Протести!!!Не нам... НЕ нам..

25

Православен

преди 5 години

ОСТАВКА! Избори до дупка!

24

Анонимен

преди 5 години

До Абе, еййй...Ало вие гербаджиите на народа ли се подигравате сега ще видите кон боб яде ли?

23

Анонимен

преди 5 години

Ами във Варна вече пердашиха няколко бсп активисти

22

Абе, еййй...

преди 5 години

Протестирате против бедността високите цени на горивата--ама, с колите си, с резервоари пълни с бензин.... Хахахааааа.....Кой ви дава Пари, бе..??!НАЛИ Бехте Бедни ???????!!!!

21

чучулигата

преди 5 години

Протестите не са за горивата и ГО! Протестите са за всичко - за корупцията, за некадърната шуробаджанащина, липсата на адекватно здравеопазване, сигурност, правосъдие,инфраструктура,образование,некадърност,дебелоочие, заплати, пенсии, социалната област -ЗА ВСИЧКО, ударено е дъното навсякъде. Вината е на ГЕРБ,БСП,ДПС,ОП,леви,десни,центристи НА ВСИЧКИ управлявали досега.Искаме промяна, истинска без досегашните партии и политици!

20

Анонимен

преди 5 години

Нима кривоглавите протестиращи не си дават сметка, че без Бойко ще дойде Нинова, която е маша на Путин?

19

Анонимен

преди 5 години

Нямам намерение да качвам на влас оня крадлив чарвен травестит *** с дпд в добавка

18

реалист

преди 5 години

Как сте *** ***? Бъдете по активни, че ще ви секнат финансирането от пребоядисаните мутри, на които служите безсъвестно? Мантрите ви нещо не вървят вече. Сезон за печене на тикви е.