57

Wow

преди 5 години

За какво протестираме сега? За един приятел питам.

56

Анонимен

преди 5 години

Вчера бях в една хранителна верига и видях доста от Етноса доволни избиратели на ГЕРБСъщо имам наблюдение над няколко обществени поръчки в които има много от тях.ГЕРБ е първата партия която си развъди избиратели и за тях няма закони имат правото да крадат останалите които работят за 500-600 лв. и не могат да си позволят охрана.

55

Във всяка

преди 5 години

цивилизована държава нагли *** като Пеевски Симеонов сидеров да са в затвора отдавна.:Тука овците им търкате билетчетата и спите. Докога?

54

Анонимен

преди 5 години

Протесите в момента са яхнати от Възраждане и БСП. Това мисля, че е ясно на всички.

53

България...

преди 5 години

е на път да се самозатрие. И като падне това правителство какво пак ще го изберете тиквеника. Този филм 3 пъти го играхме вече. Няма качествени хора и това е. Тук там някое лице от партия, което има потенциал, но болшинството нагли престъпници. Така е навсякъде, умните са мачкани от беззаконието. С протести няма да стане, в миналото е имало твърда ръка на военните, които са сваляли самозабравили се политици. Сега и това нямаме.

52

Анонимен

преди 5 години

Социалисти ще губим ли пак избори

51

Анонимен

преди 5 години

Протест на един файтон хора и травестита Нинова

50

Уртоце Пагане

преди 5 години

Гербери, вие сте, като чумата за България през Средновековието. Обезлюдихте я.Долу ГЕРБ. ДОЛУ БСП.Гербери съсипа ха армията, полицията, НЕК, БДЖ, образованието, селото. ВИЕ таковахте мамата на България.

49

до 39

преди 5 години

Тези ги видях и не ми харесват--- а на тебе като ти е все едно недй да участваш...10г опразване на страната/ДЕМОГРАФСКО/ ,имуществено разслоение ,опустушени села ,опустушена здравна система, опустушена пенсионна система ,голям дълг,,заграбване и пхрезастрояване ,все нови и по-големи данъци насочени към по-бедния българин--ето защо аз не харесвамГЕРБ--на всяко обвинение вините тези преди вас--така както сте тръгнали обвинете и хан Аспарух...Долу ГЕРБ !! 10 г не бяха малко да ви видим !!!

48

Дайте ми два

преди 5 години

калашника, и за нула време, ще прекратя анархията умишлено създавана от платените от БСП, криминален континент на мутри-протестъри и подобни все още неосъдени престъпници

47

дърт комунист

преди 5 години

акъл за гербраята требе да се стриже до кокал и овреме щот ного почная да си верват

46

Копаеме дъното

преди 5 години

Дъното е да протестираш, че не можеш да караш пушещия си таралясник, понеже не можеш да си платиш горивото, данъка и застраховката...физиономиите на платените и стадно присъединени протестиращи говореха достатъчно - та те си приличат с Бибитко..дебели,ниско подстригани по анцуг. Иначе точно тия са ок, че няма свобода на словото, че Пеевски и Доган са превзели България, а после се чудят защо не просперирати са бедни...всеки си заслужава съдбата.

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНякой да смята , че БСП и ДПС са по добри от ГЕРБ сигурно се е родил скоро и не помни тяхното управление.Ми да гласуваме за Слави и за Мая!

44

Анонимен

преди 5 години

Някой да смята , че БСП и ДПС са по добри от ГЕРБ сигурно се е родил скоро и не помни тяхното управление. Проблема ва БКП-БСП-ДС е , че техните олигарси почнаха да ги арестуват и по този начин ще им секне финансирането. Вижте протестиращите за цените на горивата, почти всички са със скъпи джипове и коли или мутри. Това е истината .

43

Анонимен

преди 5 години

На Борисов много му знае балалайката, но откак говори пред празна зала в Хелзинки потъна вдън земя.

42

опозорени.......иоти

преди 5 години

Така си изиграха картите ,че ще гледат парламента през кюнец дълъг 15000 км....И най-заблуденот бабе като се сети за тях и вика ;мани ги тея лъжци бе ! А по долу някакъв писал ,че ГЕРБ имали 3млн. избиратели--тоя ако не е на 6-ракии от сутринта па на.ДОЛУ ГЕРБ

41

Болшинството от

преди 5 години

протестърите са платени от БСП - мутри от криминалния континент,народа това вече го разбра

40

Анонимен

преди 5 години

Бойко взе нещо много да се изпуска и да си отваря устата насам-натам в Брюксел да критикува и реакцията на началниците не закъсня. А българинът си мисли, че протестите са организирани за да се подобри живота му, той българинът винаги така си мисли и после се чуди какво става. Сега се решава дали да бъде Нинова или Слави и Мая, а хората нека си протестират.

39

Дано не е Боко

преди 5 години

Махай се бе рекетьорр

38

Misira

преди 5 години

ДО: платения ***, който си излива помията тук. Всичките пари, които ти плащат от гроб да ги дадеш за лекарства дано!