48

Анонимен

преди 5 години

Нека безгрешният да хвърли камъка пръв! Кой е той?Шофьор, ТИРаджия, пешеходец, мотоциклетист, велосипедист, инвалид, КАТ, ДАИ, СБА...

47

Анонимен

преди 5 години

С добрия пример можем да променим нещата! Давайте добър пример на останалите! Дори и те масово да карат зле.. когато вие карате съвестно, ще се намерят хора които да ви последват, след това други ще последват тях, това е ефектът на пеперудата! Всеки един от вас оказва дори несъзнателно влияние върху останалите участници в движението. Капка по капка казват вир става, така че стига оправдания и нека започнем с промяната СЕГА!

46

Наблюдател

преди 5 години

100% от шофьорите да нарушители, не 80%.

45

Guru

преди 5 години

София - 6 км всеки ден до работа- без нарушения = 45 мин.- с 1 нарушение = 38 мин.- с 2 нарушения = 30 мин.- с 3 нарушения = 18 мин. Всеки ден си правя избора спрямо ангажиментите.

44

Инсайдер

преди 5 години

Не не по данъчна не става те всички са на заеми и нямат доходи:))))

43

Инсайдер

преди 5 години

Трябва да обвържат глобите с процент от дохода.Какво са 50 лв.за баровец с кола за 300000.Както при скандинавците,по данъчна декларация.

42

Анонимен

преди 5 години

И как точно ще се повиши събираемостта, след като след 2 години фиша ти опада по давност? Факта, че всеки селяндурин знае, че може да прави каквото си иска и нито ще бъде глобен, нито осъден, дори да е убил човек, това е причината да няма ред. Докато полиция и съд мислят само за заплатките си и топлите си местенца, така ще е!!! Аз лично съм на мнение, че заплатите на тия две групи трябва да зависят от ефективността им.

41

До 42

преди 5 години

Не съди по себе си! Останалите сме нормални хора.

40

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде по света е така щом няма контрол, а в България контрол за спазването на ЗДвП няма. КАТ имитира дейност с акции и с хранилки за глоби, а опасните нарушители никой не ги закача.

39

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да си говорим и пишем истината е, че сме злобни и *** шофьори. Всеки с стара баракуда е велик шофьор. Затова гробищата и болниците са пълни с велики шофьори.

38

Шофьор

преди 5 години

За скоростта решението е много лесно. Камерите да семестят на всеки два часа на ново неочаквано място. Общото неработещо време на камера за денонощие да е 2 часа. Хората като виждат, че има камер дори и в кварталните улички, където тъпанарите карат все едно са на магистрала ще почнат да спазват скоростта, след 2-3 солени фиша.

37

Императора

преди 5 години

Тия дето вадят картофи и са по гората едва ли има някой да ги бие по шофира не ако се качите по балкани те и видите каде карат камионите ще ви се завие свят.

36

BB

преди 5 години

КОГАТО ИМА АДЕКВАТНО РЕГУЛИРАНО ДВИЖЕНИЕ БЕЗ КАПАНИ НАРУШИТЕЛИТЕ ЩЕ СА 10%

35

халекси глобиев-КАТ

преди 5 години

Еми то при тая лудница от изостанала инфра структура и търчащи навсякъде тъмни субекти може ли да пишеш фиш за всяко настъпване на осевата-ние станахме резерват в който пазачите са КАТ в тази ситуация те трябва да са в услуга на хората и да улесняват движението като стоят спешени по кръстовища и на опасни места ,а не сутринта да ги пращат да глобяват на околовръстното . Време е да се съсредоточат върху МНОГО опасното поведение ,а не върху дреболиите ...има много маловажни неща за който глобява

34

халекси глобиев-КАТ

преди 5 години

Трябва де се има предвид и човешкия фактор--в големите градове нахлуха какви ли не субекти доскоро секли само дърва и вадили картофи по запустяли балкани там единственото лошо нещо което може да те смачка е било мечка -- та тези хора тръгнаха по улиците заедно с чобани и др изчезнали професии и често пресичат улиците като в балкана / на най-прякото място/ почти тичайки надявайки се на балканджииската си бързина ,но УВИ ...а децата им невидели град итолкоз коли веднага искат да покажат всичкит..

33

халекси глобиев-КАТ

преди 5 години

100% --от досега създадени закони пълна шлака--- супер некадърници прехвърлят вината върху шофьорите от изостаналата със 20г инфра структура. Доказателството е ,че досега броя на ремонтите на ЗДВП е огромен и в него освен нови все-по високи глоби не по джоба на средно статистическия българин друго няма--това показва ,че всичко е за пари--- истината за безопасността е изграждане на безопасна инфраструктура и нови модерни без точки на конфликт пътища с подлези надлези на две и три нива и др. такив

32

Анонимен

преди 5 години

КАТ са неадекватни, седят само по места тип хранилки, където има поставени неадекватни знаци. Нямам нищо против глоби и всичко останало, но да си вършат работата.

31

Кратун

преди 5 години

До Анонимен 30И аз съм виждал, че пишат още на пишещи машини, а бюрата им са над 30 годишни. Да се чудиш къде потъва бюджета от над милиард всяка година. Кражби? Некомпетентност? Корупция?

30

Анонимен

преди 5 години

95% от пешеходците са нарушители и 99% от колоездачите.

29

Анонимен

преди 5 години

До КратунНяма контрол. Имам приятели в полицията и ми разправят за каква пародия става дума. Пестят фишовете дори защото просто нямат и понякога използват от минали години които реално са невалидни...