39

Грипав

преди 5 години

Илиана, предлагам да се разберем с Путин да не ни напада и да похарчим парите за Грипените за социални дейности. Така може за всеки да има и по една безплатна гражданска отговорност.

38

РАША

преди 5 години

абе стачкуваха свалиха власта заради данъците тока водата и пак си продължават същите които ги свалиха от власта пак увеличават.нито срам нито чуство пак ще ви свалят.не мога да разбера.откраднахте много спираите се за малко дайте възможност и други да крадат господа смешни палячовци политици

37

Ани Салич

преди 5 години

До Радев-кукла на конциРадев е независим и затова си е взел Йотова като зависима. Просто за баланс. При пилотите баланса е важен. Все пак нашия президент е пилот, не е президент.

36

Анонимен

преди 5 години

Таз коя беше че не се сещам

35

Анонимен

преди 5 години

До ЧокиТази преди години бе на купона на собственика на застрахователната компания за която спомена съпартиеца й Гечев, че има голяма опасност да последва съдбата на Олимпик! Горивата са с пазарни цени и държавата не трябва да ги пипа. На 100м.до кафето отиват с таралясника на 15-20г. и им е скъпо горивото! Аз го ползвам не повече от 2-3 пъти в седмицата за по над 50км.всеки път. В северозапада са задръстили пътя пред питейните заведенията с автомобили! Двора му пълен с кучета и плевели! Беден!

34

Радев-кукла на конци

преди 5 години

Справедливост? Който търси справедливост при БСП-льотчика и мис Пиги(червената ояла се *** Йотова) е наивник от ента степен.

33

Ани Салич

преди 5 години

До АнонименТи за кво се бориш пич

32

Анонимен

преди 5 години

Дайте властта и парите на ***!

31

Анонимен

преди 5 години

Бре, тази била много умна.От говорителка по телевизията до финансов експерт.Какво не прави червената книжка.Йотова,знаем те какво беше и на тебе сме ти яли попарата.

30

Анонимен

преди 5 години

Герберасткият *** пак се е развихрил.Няма спасение от него.

29

MEN

преди 5 години

SAMO ZNAM,4E NE ISKAM DA SLUSHAM POVE4E IZMISHLJOTINI.HORATA -SEGA NA VAZRAST,POLU4AVAT PO 150-170 LV.PENSII.ZASRAMETE SE-SEGASHNETE! OSTAVIHTE RODITELITE NI,KOITO ZJAL ZIVOT RABOTEHA,DA IZNEMOGVAT.NJAMAM DUMI.STIGA,NE SVARSHIHA LI TIJA MUTRENSKI VREMENA I TOVA ,,LAPANE,,!

28

Работещ

преди 5 години

Алоо, пилотите в президентството. Не четете ли, че се търсят 500 000 работници. Къде видяхте бедност сред тези които искат да работят. А, накарай този който не иска да работи да си плаща сметките.

27

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

26

Зрител

преди 5 години

Йотова, ти като втори пилот в президентството добре си се научила да правиш лупинги. Браво!

25

Ани Салич

преди 5 години

Бизнес Социалистическа Партия (БСП ) докато вие се грижите за бедните, бедните ще стават все повече.

24

Майтап

преди 5 години

Йотова, очевидно искате това правителство да си ходи за да дойде правителството на Борисов 4

23

Незрящ

преди 5 години

Йотова, припомни ми с какво се е преборила до сега БСП ?

22

1

преди 5 години

искаш чл. 1 , тогава ще останете шепа комунисти да се крадете един друг

21

1

преди 5 години

До Анонименглупости , комунистите са против еврото, защото банките трябва да спазват дисциплина и няма да е възможно второ КТБ

20

1

преди 5 години

До Анонименне са демократи , а комунисти, а ти си руски гаден ***