25

Бойко

преди 5 години

Горивото не е скъпо, а доходите ви са големи щом и до тоалетната ходите с кола.

24

Ти да видиш...

преди 5 години

И каква стана тя ? Към протестиращите против високите цени на горивата , се присламчиха и ***, искайки да падне правителството.Търсят всячески да има лош повод и веднага Оставка. Спонтанно организирани . А кой напечати и плати стикерите по стъклата на автомобилите с надпис оставка?Отговор не искам.

23

Анонимен

преди 5 години

Да слизат от колите. Цените на горивата се определят на пазарен принцип - тези какво искат - баце да каже на вносителите и преработвателите от утре намалявате печалбите? Е кой и с какво право ще определя на какви цени ще продават частни компании? Който не иска - не купува. Ако компаниите преценят, че обемът продажби намалява и ако това не ги устройва, могат да си намалят цените. Но това е само ако искат. Отделно - повечето работят на 8-10% марджин.

22

Анонимен

преди 5 години

Протестите са в провинцията и извън София. Софиянци са доволни от властта. Трудно се протестира далеч от Жълтите павета, но провинцията е намерила начин. Няма бели рояли и следобедни разходки, платени от НПО-та, ПР-агенции и незнайни благодетели. Истински протест, социален протест.

21

Анонимен

преди 5 години

Бай *** е станал толкова циничен, че не вярва, че е възможно, хората да протестират и да искат нещо, без да им плащат ...След 10 години, когато закрият и последната болница в страната, може би ще плачете, но ще е късно ...

20

Болярин

преди 5 години

Търновския кмет чрез "Паркинги и гаражи " крадат много пари.Прехвърлят големи суми на една адвокатка и после" делко парко" и още нещо.

19

Анонимен

преди 5 години

До Мария АнтоанетаХюхюхю, колко съм хитра, аз Марийка Хитрата ...Ами смъкни поя лев акциз и няма, да се оплакваме ...

18

Мечо

преди 5 години

Тези протести са платени от правителството че искат да излязат малко в почивка. И следващите избори ще бъдат спечелени пак от ГЕРБ щото по-добро не заслужавате.

17

Анонимен

преди 5 години

Пустата алчност и яка корупция ще докара пак болшевиките г-да управляващи.Как беше лафа им;Материяла не иска да живе е по старому,а управляващите не могат по новому ,не искат да се откажат от мафиотскотоуправление"Ми тя ситуацията предреволюционна бе..Болшевиките поне знаем издирват виновните 1 по 1.

16

Кънчо

преди 5 години

Заплатите ще се увеличат когато държавата спре да пречи най-вече на дребния и средния бизнес. Заради 50-100 държавни рекетьори цялата икономика буксува.

15

Мария Антоанета

преди 5 години

Ами като ви е скъп бензина, карайте Тесли бре

14

Анонимен

преди 5 години

основно протестите трябва да бъдат за значително по високо заплащане. Там е основния проблем. В съседна Румъния както някои в последно време ни я сочат с пръст от 01.01.2019г. минималната заплата в леи става ХХХХ леи или преизчислена в долари 502USD. За хора с висше образование или с над 15г. трудов стаж МРЗ става 573USD. тук в България благодарение на умишленото подценяване на труда МРЗ ще бъде 560лв. преди осигуровки и ДДС.

13

Джеф

преди 5 години

Бойко си отива но ще се върне защото на другите не им се работи въобще

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе пич, само си искам 20те милиарда от бюджета, дето не се усвояват, защото потъват по администрации и разни джобове, на хора с коли и къщи а по 3-4 милиона, но с регистрирани доходи по 5000 на година ...

11

Анонимен

преди 5 години

И не само, а срещу всички безобразия на това правителство, което съсипа народа!

10

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се протестира срещу ниските цени на всичко по тая територия, *** иска да евроатлантик с 5 лв в джоба мизерници трябва да се изтегли 30 трилиона долара заем като САЩ и да ядем и пием на тумбак.

9

Анонимен

преди 5 години

Хората вече не издържат на ниски доходи и високи данъци.Но...това няма как да се разбере от промитите гербери.За тях всичко е мед и масло...

8

Анонимен

преди 5 години

До ЧервенкоМи пич, само от това, което видях на телевизоа бяха над 1000. Може би са имале Photoshop в реално време, дето им върви на телефоните, че да ни излъжат.... ама едва ли

7

Анонимен

преди 5 години

Те видиш ли, били по-евтини горивата от тези в Холандия, Дания и Швейцария ...Ами хубу, братчеди, ама В тея трите страни, най голямата душка, която съм виждал, беше 2 санда, след като имаше виелица 6 дена зимата и всички беше заледено, а онези нахвърляха солидни количества сол на пътя, че иначе се заледяваше за 20 секунди с вятъра.А да ... Минималните им заплати са от 8 до 10 пъти по-високи ...Защо имаме по 1 лева акциз, при положение, че караме много, а пътищата са, като чалга песен от 90те?

6

Анонимен

преди 5 години

Медиите удобно пишат, че протестите са САМО за горивата. А те са всичко.Платени медии.