116

Иван

преди 5 години

БСП е бледо копие на БКП, но герб за сметка на това избиха рибата. Даже БРП(к) може да им завиди , истинска тоталитарна лява партия, хаучила няколко десни лозунга....

115

Анонимен

преди 5 години

Глистът когато народа се "РАЗВИЕ", обратно в свинския *** се крие! - Бойкоскивателно-преобретателно-гъзоскривателно ХУЙКУ!

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 119Олигархията не е само червена, олигархията няма цвят.............но за съжаление БГ-прокуратура и съд са неефективни!!!

113

Анонимен

преди 5 години

Затвор за крадливите олигарси и мафиоти..................без значение от коя партия са.Олигархията и мафията нямат цвят.Остава прокуратурата и съдът да си свършат работата!!!!

112

Анонимен

преди 5 години

КАТО ЕДИН ЗАСТАВАМЕ С НАШИТЕ ПРОТЕСТИ ЗАД ПРОКУРАТУРАТА И ПРИБИРАТ НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ИЗПИЛА КРЪВЧИЦАТА НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ. МИЛИОНИТЕ СЕ РАЗДАВАТ НА БЕДНИЯ НАРОД.

111

Анонимен

преди 5 години

Затворите чакат всички предатели на майка - България...............крадци на милиони и милиарди и изменници!За национално предателство трябва да има най-жестоки наказания!!!

110

Анонимен

преди 5 години

До Туци 115Томислав Дончев, габровският тарикат, сега вицепремиер от ГЕРБ,открадна много от НДК заедно с Боршош.Службите и прокуратурата знаят това, но засега си траят.Дано доживеем да видим Томислав Дончев в затвора, където му е мястото!!!

109

Ако...

преди 5 години

...беше жив този на снимката зад вас, щеше да ви шамари и на лягане и на ставане. Но и тогава няма да ви дойде има в главата - не стига че ни е малка държавата, ами вие я тазединявате все повече и повече!

108

Туци

преди 5 години

Като чета как някой упрекват президента,че нищо не е направил се убеждавам, че в тази държава има хора, които пишат глупости. Прочетете конституцията и се научете, че президентът има представителна власт.Нито пише закони, нито управлява бюджета. А, Борисов направи ремонт на НДК по-скъп от самото НДК. Махнаха мрамора и грамота и монтираха плочки за баня. Магистралите най-слабите в Европа и ремонт на ремонта

107

Анонимен

преди 5 години

Президентът да изкарва армията, да обявява президентска държава и бърз съд за всички крадци и предатели на България от всички партии през последните 30 години!!!Затворите ги чакат...............предателите и крадците !!!!

106

Анонимен

преди 5 години

Какви искри всичко, е нагласено. Пият си кафето и ракията заедно, и после замазват очите на глупавия народ.

105

Анонимен

преди 5 години

Господин Радев, изкарвайте армията и да се свършва с тези глу паци и палячовци.

104

Правят ни на прости

преди 5 години

Пак същата статия с два нови реда. Алоооо Днес.бг

103

Анонимен

преди 5 години

До НаглецА защо не еднокнижния ти адаш не освободи поста... Все пак президента Радев има доста по-сериозно одобрение от суджука, а е и единствения пряко избран! Кой си ти, наглецо, че да му казваш да си "освободи" поста си? И кой "предлагаш" да го заеме - ти, еднокнижния, майката на нацията, гуменката, банов или кой...

102

Наглец

преди 5 години

Наглостта на бившия комунист Радев е невероятна! Той управляващ ли е или обикновен гражданин, че е срещу управляващите ? Ами да освободи президентския пост тогаса и да се бори срещу управляващите !

101

Анонимен

преди 5 години

Президентът Радев отново е прав и говори ИСТИНАТА.Трябва час по-скоро да се сложи крайна Гербавата хунта,но този път да не им се позволява да избягат с откраднатото,а да бъдат съдени.

100

Руанда

преди 5 години

ГЕРБ е голямо зло за България.

99

Анонимен

преди 5 години

Истинският бунт ще е след Нова година.През февруари мутренско-олигархичното правителство на Борисов ПАДА.

98

PILOT до реалиста

преди 5 години

БСП не ги критикува защото не управляват и от тях вмомента нищо не зависи !

97

Анонимен

преди 5 години

Страхува ли ви ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ, зад който застават 3/4 от БЪЛГАРИТЕ.А, крадливи безродни герберастки бо клу ци ?