16

Анонимен

преди 5 години

Стига заблуждавайте хората, че БСП подклажда протестите чрез пари структурите си. Преписвате, че всеки протестиращ е от БСП, а това не е така. На протест излязоха хората, които не искат да живеят повече по този начин. Никой не е съгласен всички наши съседки да се развиват по-добре от нас и търсят виновниците за това. А Президента излезе и каза само истини, в кое излъга? Политиците ни направиха повечето хора бедни и сега с данъци ни наказват за бедността. Това ако не е позор.

15

Терена

преди 5 години

Росен Плевнелиев беше президент на десет процента от народа и слуга на Цру.

14

Анонимен

преди 5 години

От сутринта напълнихте сайта с битовизми- ледена мистерия, възрастна жена, нощувките... обаче нито дума за това къде са ББ, Валери, Каракачанов, Синдикатите...Копвате и публикувате какво казали разни социолози, политолози, тая ТВ, оная ТВ, но да потърсите за коментар отговорните лица за тоя провал- няма. Страх, а?!

13

Анонимен

преди 5 години

И опорните точки на форумците са едни и същи като преди - ние сме срещу цялата политическа класа и после БСП и ДПС на власт и тогава вече идват истинските протести

12

Анонимен

преди 5 години

Цветанов попита народа - дали иска ТУРБОБЕДНОСТ и МИЗЕРИЯ( те му викали Стабилност в ГЕРБ) или ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА И ХАОС които от думите на Цветанов остава чувството че именно ГЕРБ са заложили капани и собственоръчно ще организират хаос....не че и сега не е

11

Анонимен

преди 5 години

Радев си е яко активиран, червените нямат друг шанс освен преврат и той да им назначи хората да крадат до предсрочни избори

10

Анонимен

преди 5 години

Бих могъл да приема, че БСП подклаждаше огъня на протестите на българите от чужбина, какот и на майките с деца с увреждения. Там се събраха 300-4000 човека. Но тук има бунтове в Благоевград, Карлово, Сопот, Русе...БСп не може да бъде навсякъде, таксите са огромни, това е всенародно недоволствство.

9

Анонимен

преди 5 години

Пожарникарите гербеновска, герберизова, платените коментатори и експерти на заплата от държавната субсидия, лобистите на бизнес картелите из телевизиите. Има кой да застане в защита. Защитата вече само ще предизвиква смях и ще показва отчаяние и зависимостта на защитника.

8

Анонимен

преди 5 години

Радев излезе и посочи- това, това, това- само истини.Управляващите не можаха да отрекат истините и в типичния си манипулативен стил, отправиха политически упреци към Радев. Никакъв аргументиран диалог.

7

РЕВОЛЮЦИЯ

преди 5 години

да изметем пода с Горанов

6

Т.П

преди 5 години

*** е кумонист ,аз съм реалист !

5

zeus

преди 5 години

Само АК-47 може да реши проблемите в България...

4

Анонимен

преди 5 години

СТИГА С ТОВА БСП! КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ГЕРБ - КОМУНИСТ!

3

Т.П

преди 5 години

Абе това ,че не харесваме политиките на сегашната партия ,не значи че харесваме БСП ...да не таят надежди !!!

2

Анонимен

преди 5 години

50 лева покачват от минималната .Само от новите осигуровки - чрез вдигането на прага - взимат още 50 лева. А застраховки! А горива! вскичко скача! В световния пазар горивата падат, у нас се вдигат!!! щом ще правиш социална политика пповиши минимална с ОЩЕ поне 100 лева.

1

Анонимен

преди 5 години

Абе някой знае ли къде се скриха Борисов, Цветанов, Симеонов, Сидеров и Каракачанов?