57

аз

преди 5 години

До от селуМного оригинален диалект,ама слабоумен.Според мен избива на изпростяване.

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Много витиевато се изказваш и правилно - омръзна ни повтарянето на едно и също име.Българинът е скептик по природа и когато много често му натрапват мнение, реакцията му е - абе това надали е вярно! Така, че в момента глуповато се занимаваш с антипропаганда на твоите поръчители.Руснаците три пъти са влизали в Берлин. Могат да влязат и четвърти, но трябва да са с много солидни костюми против радиация, а какво да правят сред разхвърлян бетон и стопено желязо!

55

Русия

преди 5 години

Мути Меркел плаши конкуренцията.

54

Анонимен

преди 5 години

Гледам снимката и се размечтах за едно такава нещо - сериозен калибър, сериозна оптика, някакъв шумозаглушител, непознат ми, сравнително компактен. А сега познайте, какво бих правил с това желязо!

53

не може да бъде!

преди 5 години

В политиката всичко е възможно,но ако има минимални смисъл и логика в нея,покушение срещу тримата назовани политици е просто изключено- и тримата са мижитурски,като Гаук и Рот са големи мижитурки!Кой елитен военен ще се занимава с такива ,не искам да ги обиждам,***!?За мен е учудващо как може една Германия да падне толкова ниско !?

52

Анонимен

преди 5 години

Боя не е средство ама помага ! Само за АКЪЛ де !!

51

Анонимен

преди 5 години

До софиянецДобре за теб. Аз не мога да съм патриот или привързан към държава и народ, който откакто съществува само подлизурства! Българина е с робска психика. Просто не изпитвам нищо към България, никога не съм изпитвал. А съм чист българин, пра дядо ми е бил кавалерист, дядо ми е бил войник през ВСВ. За мен България символизира... нагаждачеството, комплексите, злобата, прoстотията, селянията, липсата на благородство, некадърността, кражбата и безсилието. Няма как да харесвам България.

50

софиянец

преди 5 години

между другото да кажа че съм ПАТРИОТ и се гордея с това.Не членувам в никаква партия-но си обичам Родината и съм патриот-напук на подскачащи *** и пейзани.Та искам да кажа-за всичките ни проблеми-големи и малки-търсете ония с големите носове и многото пари.Крадените големи пари.

49

opetkov

преди 5 години

До редактореее Въобще не е въпрос на неграмотен преписвач, а е част от "фалшивите новини", бълвани от фабриката на Путин в Скт Петербург и услужливо тиражирана от нашите продажни медии.

48

редактореее

преди 5 години

Статията е писана от неграмотен преписвач, който явно е имал проблем с четенето на немски. Случаят е от 2017 и не са били 200, а само 2 (двама!) военни - Франско Албрехт, който го осъдиха и Максимилиан Т., който го освободиха поради липса на доказателства. Втория сега работи в партията АзГ

47

copy-paste

преди 5 години

Гл.редакторе имаш проблем в превода , не е група а Дружество в което членуват бивши военни от Специалните части , освен това за друг политик става въпрос който евентуално би трябвало да бъде премахнат

46

Анонимен

преди 5 години

Фейк нюз

45

Мария

преди 5 години

ОЧАКВАНА РЕАКЦИЯ!

44

Сдр

преди 5 години

Поредната атака срещу "Либералите". Виждатели как тези хора са заплашени. време е да ги подкрепите. Емигрантите не са виновни че лишите германски военни искат да ги убият. Този разказ е като ниско платен американски филм. пълна безсмислица. Или като измисления преврат на Ердоган.

43

Циник до 45

преди 5 години

Ти прегледа ли се ***?Луда крава?Или нещо по-лошУ ти откриха?:-)

42

от селу

преди 5 години

До 43 *** до 42Бе що ни идеш на доктор да съ прегледъш ча нещу глеем си зле па мое да съ поминеш ду коледа

41

антиджендар

преди 5 години

До 40 АнонименСлаб опит за анализиране ! Нищо не разбираш. Незная каква е целта ти на тези опити да познаеш какво как е но аз разбрах з-а теб, че поне не си от жендерите на сорос. Или греша ?

40

Циник до 42

преди 5 години

Ъхъм...русофилче смотано - затова Германия е 4та икономика в света...а *** 10та!Затова - боярщика ще е "народно питие" Марш в дупчицата от която изпълзя!

39

Анонимен

преди 5 години

Циниче, незнам кой какво е размазал, знам само че руснаците си вяха знамето над Райхстага и това още ви държи влага

38

Циник до 39

преди 5 години

Кои ние бе, ***?Кои ние?Четеш ли какво съм написал ...или блееш?Пфуууу...аман от шеметаци!