77

Визия за България

преди 5 години

До xaxaТи ли ще управляваш страната.

76

Тео

преди 5 години

Другото лице на едни и същи мафиоти, съсипали България. Вас, заедно с Герб, Костов и изчадията на царя ще ви съдят поколенията. Но най-вече тези, които са зад кулисите!

75

Анонимен

преди 5 години

Трябва държавата да се управлява от частен домоуправител.

74

xaxa

преди 5 години

Ама ние не искаме и Бсп нито никой от тези партии те отиват в кофата

73

Визия за България

преди 5 години

Такъв глад, такива високи цени никога досега не е имало в България. Мафията ГЕРБ докара народа до просешка тояга. Българският народ никога в своята 1300 годишна история не е толкова беден, колкото през 2018 г. Само БСП могат да променят положението и да доведат България до икономически и социален просперитет.

72

Анонимен

преди 5 години

До Луд Наистина си луд, ама не в добрия смисъл.

71

Член на БСП

преди 5 години

Утре отивам и ще си изгоря партийната книжка през Позитано 20! Писна ми Нинова да ни разиграва като маймуни! Да излезе и да каже преврата (нашият) кога ще е!? А тя мълчи като риба и само обявява някакви визии, алтернативи, малтернариви,СТИГА! СТИГА ни е лъгала и се е гаврила с нас!!

70

MaйMyнaтa

преди 5 години

Баце эа пореден път ще шибa Кака, ей! Предсрочно де. Така и не се научи селската на баба, на търпение и силна воля.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62 много ви се моля, не се правете на умници - икономисти. Повечето от вас тук, не искам да се сърдите, но ще кажа истината, дори не знаят да пишат без грешки. А да разбираш от икономика е много повече от това да знаеш азбуката. Така че по -внимателно със специфичните материи.

68

До 68

преди 5 години

Другите гласуваме без пари, а резултата не е по различен.

67

eve1

преди 5 години

Призив до всички нормални социалисти:Моля Ви,другари свалетв тази улава жена от лидерския пост на партията Ви.Така може да спечелите някой и друг глас повече на изорите.

66

Луд

преди 5 години

Хубаво я гледайте, защото ще е тя с оня с правилния български изказ, ***

65

Анонимен

преди 5 години

Не искам БСП да ме подкрепя.

64

Анонимен

преди 5 години

За БСП е много по-добре да си стоят в опозиция.

63

Анонимен

преди 5 години

Най - жалкото е че има хора които за 20 или 50лв продават собственото си и бъдещето на децата си и после реват колко са бедни и как мизерно живеят.Няма значение кой дава парите главните виновници са тези които ги вземат и не се замислят какво ги чака после.Делфините използват 20% от мозъка си , повечето хора 10% а ние българите приблизително 1%.

62

Ути Бъчваров

преди 5 години

Наряааазваме тиквичките,такаааа - после ги пускаме в тигана и те почват да се пържат и да цвърчаааат...Мммммм...

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Не казвам че протестите не са справедливи, но нека не си кривим душата, всичко досега показва, че да се протестира в България си е бошлаф работа. Винаги някой намира начин да накара водачите на тези протести да си подвият опашката. Досега това винаги сработваше. Каквато ни е държавата, такива ни и протестите - лесно можеш да ги купиш. А и другото не е лъжа. Някой такива като вас винаги за нещо си ви използва. Затова моля ви се - протести друг път.

60

Шопо

преди 5 години

Нинова ! Оffцо! Ти си следващата след Еднокнижеца!

59

Ана и Ива

преди 5 години

*** и Тиквата да си взимат един еднопосочен билет за Марс и да се махат!!!

58

Анонимен

преди 5 години

До БАЙ ФИДАН. Байо ама ти си бил много учен бе. Ако цените на горивата независят от Филията с мас то тогава Акциза и ДДС-то от кой зависи. Половината от цената се формират под вида на ДДС Акциз й печалба за мутрите бе байо. Вземи се образовай, Макар че претендираш за такъв щом си се научил да си чу..к.а ш клавиатюрата.